שאלה ובקשה.......

שאלה ובקשה.......

מתי משודרת הסידרה חוץ מביום שלישי באיזה ערוץ ואיזה שעה???????. וגם אני צריכה אתרים על אבי ועל לוקה אני חולה על שניהם (אבל לחוד) מישהו יכול לעזור לי זה דחוףףףףףףףףףףףףףף

תשובה...

הסדרה משודרת גם ביום ראשון ב19:05 וב1:05 בערוץ mbc (העונה הראשונה, כתוביות בערבית) בקשר לאתרים- הת הקישור שלמטה יוביל אותך לאתר התמונות של מאורה טירני (אבי)

mprb

New member
איזה אתר יפה.+שאלה

אני יודעת שזה לא קשור לאי.אר אבל... מישהו יודע ביאזו עונה אנחנו עכשיו (בשידורים החוזרים) של "העיקר החדשות" אשמח אם תוכלו לענות לי.

~*~gaL

New member
סוף שלישית...

איזה כיף, אני צריכה לראות ברצף את הפרקים של אתמול והיום כי עוד לא ראיתי. קומדיה ענקית.

נטע200

New member
אתרים על גוראן

יש לי כמה אתרים נחמדים על גוראן בקישורים למטה תהני! נ.ב- נחמד לדעת שגם בפורום הזה יש כמה אוהבי לוקה....

Gloria_Nathan

New member
היי! גם אני אוהבת לוקה!

ולמי שלא ידע הנה זה מגיע: ג´ן באופן רשמי אוהבת את לוקה קובאץ´! (ויש אפילו סיכוי שהיא תהיה לובית אבל אל תגידו לאף אחד...)

שלמונזה

New member
אז זה אומר ש...

אני לא אהיה המעריצת לובי היחידה פה??? כבר החלתי להרגיש נורא שונה... למרות שאני חולה על קרטר, לאבי הכי מתאים להיות עם לוקה!

mya 6

New member
חדשות טובות: את לא הלובי היחידה!

אני לובי מאז ומתמיד! וגם חברתי הנחמדת נטע200 שאחראית לשטיפת המוח שלי היא לובית מאז היותה בבטן אימה! אני באה ומכריזה בפני הפורום הקארבי הזה: לוקה ואבי הם זוג מושלם! הבה כל הלובים שבאתר (כן, כל השלוש!) התקבצו נא סביבי והפיצו את בשורת הלובי לעולם! יום אחד וגם יומנו יגיע!

שלמונזה

New member
אבל...

כל הקטע שיומינו כבר הגיע... אהבתי את אבי ולוקה מהפגישה הראשונה שלהם, ושנאתי את איך שהם נפרדו (הצורה). לגבי אבי וקרטר - NEVER! הם כ"כ לא מתאימים אחד לשני!!!! וזהו, אני לובי גאה!

~*~gaL

New member
יומכם כבר הגיע

עכשיו - תור הקארבי! (רק בבקשה - בלי מריבות על זוגות בפורום. רק דיונים.)

Gloria_Nathan

New member
לא לא לא לא! (גל תתחברי לאייסי)

זהו! אני לובית! (עד שאני אחליט אחרת) וג´ון-ג´ון....ג´ון-ג´ון יהיה איתי.

~*~gaL

New member
*מרגישה נפגעת*

את משנה החלטות!! מה קרה לסיילינג אוואי?! סצינה אחת משנה הכל?! סתם.. תהיי מה שבא לך. אם אני אתחבר אני תיכף אצא.. אני לא יודעת אם זה שווה את זה. אני צריכה ללמוד למבחן שלי.

Gloria_Nathan

New member
אבל אבל אבל אבל אבל אבל אבל אבל...

לא אמרנו שאנחנו נפגשות בחופש? איך ניפגש בלי לדבר על זה??? וזה לא סצינה אחת אתמול! זה העובדה שאני עדיין מאשימה את קארבי במוות של לוסי, זה שג´ון-ג´ון ואבי צריכים לשמור על הבאנטר, זה שג´ון-ג´ון הוא מין מתוסבך כזה שהוא היה מאוהב באבי בעיקר בגלל שהוא לא יכל להשיג אותה וזה שג´ון-ג´ון צריך להיות איתי!!!! ואני אף פעם לא אמרתי שאני קארבי! אמרתי שאני נוטה לקארביות... (שלא לדבר על זה שאני ב"היי" ביום האחרון כי מחזירים את החיים האלה!!!!)

~*~gaL

New member
נתחיל מזה - מזל טוב!

באיזה יום? שעה? שאני גם אתחיל לראות! נראה ממה את כל כך מתלהבת.. עכשיו - אמרנו! אבל קבעתי לי שב21:30 אני חוזרת ללמוד! שזה תיכף! ואי אפשר להאשים אותם! והם שומרים עליו! והוא לא מאוהב בה בגלל שהוא לא היה יכול להשיג אותה! זה לא קשור! הוא פשוט התאהב בה! וזהו! קרטר גם צריך להיות איתי! אז מה! אבל בסדרה.. עם אבי! כמה "!".. אני לא רוצה ללמוד עכשיו :(

kokoM

New member
לובית גאה!!

היי, אני מורן (חדשה פה) ואני לובית גאה!! אין מישהו שיותר מתאים ללוקה מאשר אבי ווהפך! הם כל כך חמודים ביחד! בפרק שהוא מעיר אותה עם הקפה בבוקר הם היו כל כך חמודים! (עונה 7) קרטר הוא חתיכת נסיכה קטנה! הוא כל כך לא מצחיק והוא ילדותי בטירוף שרוצה כל הזמן רק לספק את הגחמות שלו- אבי, לדוגמה! ועיצבן אותי דבר אחד ביחסים של אבי ולוקה- הם אף פעם לא אמרו אחד לשני "איי לאב יו"! אף פעם, והם היו משהו כמו שנה ביחד! ולמרות שהפרידה שלהם היתה מכוערת, אהבתי איך שהם ירדו אחד על השני עד הקטע שאבי אמרה לו: "and you married to a ghost!". זה היה מגעיל! ואחר כך הוא עוד בא והתנצל בפניה!

שלמונזה

New member
אנחנו מתרים!

יש עוד לובית!!! ברוכה הבאה מורן, גם אני לובי גאה חולה על אבי וקובץ ביחד. את בטוחה שהם אףפעם לא אמרו את ה- I LOVE YOU? כי אני ממש לא זוכרת את זה... אבל אם זה נכון אז זה ממש מוזר! בכל מקרה, אבי שייכת רק ללוקה, ושקרטר ילך לחפש את אנה (אהובתי הקודמת).

kokoM

New member
בטוחה!

בטח שהם לא אמרו! אם הם אמרו הייתי יודעת! אני יודעת הכל עליהם! תגידי, ראית פעם את הקליפ של ערוץ 3 של איאר עם השיר היפה של לני קרביץ "you make my life complete?" אז יש שם את כל הקטעים הכי רומנטיים מהסדרות ויש שם את הקטע של לוקה ואבי במלון של לוקה אחרי היום הזה שהוא מברר פרטים על ההומלס שהוא הרג בטעות ואני כל הזמן רואה את זה! ואת הקטע שהם מתנשקים בבר! פשוט איבדתי את הפרק הזה ברוב טימטומי ואני לא מוצאת אותו!!! אוףףףףףףףףף עכשיו עוד הפעם נזכרתי בזה!!!

תודה ועוד שאלה

היי לכולם תודה על התשובות ודרך אגב מאוד נהניתי מהפרק האחרון היה ממש מצחיק בייחוד שסוזן ואבי פתחו את התיק :) יש לי עוד שאלה מאורה ממשיכה בעונות הבאות??????? ובת כמה היא ? היא נשואה ? יש לה ילדים ? תענו לי זה דחוף

kokoM

New member
טוב, אז עד כמה שאני יודעת....

היומולדת שלה הוא ב-3 לפבואר, 1965 מה שעושה אותה בת 37. יש לה בעל, לא יודעת שומדבר על ילדים. היא משחקת כרגע בתוכנית בערוץ 3 "חדשות הרדיו" ושיחקה בסרט "להתאהב בסערה" עם בן אפלק וסנדרה בולוק. ועוד עובדה קטנטנה- היא ולוקה מנט פור איץ´ אדאר!!!!!! מורן

למעלה