שאלה ובקשה.......

נטע200

New member
לובית לנצח!

אני חושבת שאני יודעת למה פתאום כולם חזרו לאהוב את לוקה.... אתן זוכרות איזה חמוד הוא היה בפרקים של העונה השביעית? נכון, בפרק שהוא נפרד מאבי הוא היה קצת מניאק אבל אפשר להבין אותו הוא היה מתוסכל (Good, now Crter can have you) וגם הקטע אם הצרפתייה הזאת ניקול לא הוסיף לו לתדמית (למרות שאבי דאגה לו כל הזמן! ואפילו הלכה לדבר עם ניקול ואיתו) ועכשיו סוף כל סוף הוא חזר לסורו! הוא מקסים כמו פעם והמפיקים דאגו לשפר לו את חוש ההומור. עדיין רואים שבין לוקה ואבי יש עוד משהו (נכון, קטנטן- אבל עוד לא אבדה תקוותי- וכן אני יודעת מה הולך לקרות בפרק האחרון) ושימו לב למשפט שלוקה אמר לאבי 3 פרקים אחרי שהם נפרדו: I didn´t see you smiling for a while I forgot how pretty you are... מקסים ומשובב נפש.... ---יחזרו לוקה ואבי לאלתר--- ומורן- ברוכים הבאים! מלובי ללובי כוחנו עולה!

Gloria_Nathan

New member
אוקיי, הפסקה קטנה...

גם אני לובית, פחות או יותר. אבל קצת כבוד לג´ון-ג´ון! אני חושבת שהוא ואבי לא צריכים להיות ביחד, אבל זה לא אומר שאני אתחיל עכשיו לרדת עליו רק כי מגיע לו מישהי שהוא באמת אוהב ולא מישהי שהוא ´התאהב´ בה כי היא הראתה קצת סימפתיה עליו והיא הייתה של מישהו אחר. הוא כזה....מלאך! שמגיע לו משהו אמיתי (*שיעול* אני *שיעול*) ולא מישהי שעדיין מאוהבת בחבר שלה לשעבר ולא מוכנה להודות בזה. וג´ון-ג´ון לא מצחיק? ג´ון ג´ון לא מצחיק
האם לא ראית את הפרק ביום שלישי? "I got an A" ובקשר לילדותיות- אני מניחה שזאת באמת התיחסות לסודות ושקרים אז הנה כמה דברים שאת, וכל מי שבכלל חושב שג´ון-ג´ון היה מעצבן/אידיוט/תינוק בפרק הזה צריכים לקחת בחשבון: תחשבו באיזה מצב ג´ון-ג´ון היה. בתור מישהו שיש לו הערכה עצמית נמוכה (אפילו מאוד נמוכה) על עצמו הוא נמצא בחדר עם החברה שלו, שישנה בבית של חבר שלה לשעבר, מי שהוא ´מאוהב´ בה, שישנה בבית של חברה שלה לשעבר. שתיהן כל הזמן יורדות עליו, גלאנט (סטודנט שאם אני זוכרת נכון ג´ון-ג´ון היה אמור להיות החונך שלו) מצטרף אליהן או לפחות נותם להן חומר והכי נורא- ה´אויב´ שלו כל הזמן ´מנצח´ אותו וגם כן יורד עליו! נראה אתכם מסתדרים במצב כזה! אני לא חושבת שלג´ון הייתה הרבה ברירה...

הי הי הי

להיזהר פה.... קרטר ואבי לנצח! מה קרה? כמה סצינות נחמדות וחיוכים מלוקה וכולכם נהיתם פה לובים? האם שכחתם איזה נשמה טובה ג´ון? האם שכחתם את המשפט הלא ייסלח של לוקה "את לא כל כך יפה, את לא כל כך מיוחדת?" סתם... אני מתה על לוקה, הוא מאד חמוד. אבל... קרטר שולט! והוא יכול להיות מאושר רק עם אבי. למרות שאני גם מאד מחבבת את סוזן. במיוחד מאז שהיא עזרה למארק. אוף! אתם חושבים שזה אפשרי לאהוב את כולם?!

Gloria_Nathan

New member
בטח שג´ון-ג´ון נשמה!

ג´ון הוא הכי מלאכי מכל הדמויות בסדרה הזאת...ובכל זאת אבי צריכה להיות עם לוקה! זה לא סותר וזה לא אמור לסתור. אני לא חושבת שהרגשות הלוביים או קארביים באים ממקום של "טוב, מי מהשניים יותר שווה?" אולי כאלה שיש להם רגשות הזדהות ממש ממש חזקים עם אבי, א-ו-ל-י. אבל זה פשוט שאלה של מי יותד מתאים...ופה התשובה היא לוקה ואבי!

שניהם....

אני אוהבת גם את גון וגם את לוקה אז במי שאבי תבחר אני ישמח רק שלא יבוא פתאום מישהו מבחוץ

נטע200

New member
לובית לנצח

אני חושבת שאני יודעת למה פתאום כולם חזרו לאהוב את לוקה.... אתן זוכרות איזה חמוד הוא היה בפרקים של העונה השביעית? נכון, בפרק שהוא נפרד מאבי הוא היה קצת מניאק אבל אפשר להבין אותו הוא היה מתוסכל (Good, now Crter can have you) וגם הקטע אם הצרפתייה הזאת ניקול לא הוסיף לו לתדמית (למרות שאבי דאגה לו כל הזמן! ואפילו הלכה לדבר עם ניקול ואיתו) ועכשיו סוף כל סוף הוא חזר לסורו! הוא מקסים כמו פעם והמפיקים דאגו לשפר לו את חוש ההומור. עדיין רואים שבין לוקה ואבי יש עוד משהו (נכון, קטנטן- אבל עוד לא אבדה תקוותי- וכן אני יודעת מה הולך לקרות בפרק האחרון) ושימו לב למשפט שלוקה אמר לאבי 3 פרקים אחרי שהם נפרדו: I didn´t see you smiling for a while I forgot how pretty you are... מקסים ומשובב נפש.... ---יחזרו לוקה ואבי לאלתר--- ומורן- ברוכים הבאים! מלובי ללובי כוחנו עולה!

למעלה