את משלמת לפחות 800 שקלים לשנה יותר על כל קו
לעומת חברות אחרות בהן מקבלים חבילה בלתי מוגבלת של שיחות הודעות ואינטרנט סלולרי בנפח של לפחות 2-3GB.
אם חלק מהמשתמשים בקוים הם יותר צנועים יכול להיות שעל כל קו כזה יש לך עלות עודפת של 1500 שקלים לשנה
ולפי העדות שלך אתם אפילו לא זוכים לתענוג של שבירה או איבוד של מכשיר סלולרי כי אתם שומרים עליו יפה.
לא אמרת בכמה בני משפחה מדובר אבל נראה שיש כאן הוצאה עודפת שנתית שמגיעה בקלות ל4000-6000 שקלים לעומת החברות החדשות, כל שנה בערך 2 מכשירי גלקסי או אייפון הכי מתקדמים וטלפון חדש ממילא באחריות (לפגמי יצרן, לא לשבר)
אני לא יכול להגיד לך אם השירות שאת חושבת שאת מקבלת שווה את העלויות האלה, זו החלטה אישית.
אני יכול להגיד לך שיש לי בבית שני טלפונים עסקיים, אחד מאורנג׳ ואחד מסלקום וטלפונים פרטיים שאני תכופות מנייד אותם בין המפעלים החדשים והנסיון שלי אומר שפלאפון העסקי היה הכי גרוע, יותר מחדשיים וחצי הלוך ושוב כולל נסיעות של עשרות ק״מ (קרוב ל 100 לא קרוב ל20) ותשלומי חניה לתיקון מכשיר תקול שבאחריות, אורנג׳ קצת יותר טוב, ״רק״ שבועיים כשאני צריך את המכשיר לנסיעה עסקית דחופה בחו״ל והכי טוב הוט מובייל, תחנה כמעט ליד הבית ובלי נציגים חצופים ותורים בלתי נגמרים.
כך שלפי הנסיון שלי ההנחה האומרת שיותר כסף שווה יותר שירות איננה נכונה, יותר כסף לחברת הסלולר זה רק אומר שיש לי פחות בחשבון הבנק, זה הכל.