שאלה התיעצות..

יש כיסוי תואם?

מדובר במכשירים מאוד עדינים ושבירים, כך שלא באשמתנו, קורה פעמים שמתפספס
למרות שצריך לגלות אחריות ושימור מירבי.. אם ביתך לא מסתדרת עם המכשיר עדיף שתעשה בו שימוש פחות או לרכוש מכשיר NOKIA פשוט אך פחות שביר...

wxyz2006

New member
למה צריך לקנות מכשיר ב- 2500 שקל??!!

ולמה את הכי חדיש?
מה רע בגלקסי 3?
מה רע בטלפונם סינים טובים ב- 400-700 שקל?

wxyz2006

New member
כמובן.אבל התכוונתי למכשירים זולים ומספיק ...

טובים לתת לילד לבית ספר, כך שגם אם יעלם או ישבר זה לא יהיה כאב לב/כיס גדול מידי.

לאונידס

Active member
השיטה שעבדה לי פעם - לקנות גלקסי משומש

למשל כשכולם עברו ל S2 אז קניתי S.
קניתי באולי 5$ ב EBAY סוללה חדשה, מגן סיליקון ומגן מסך והנה יש לנו אחלה טלפון.

כשהוציאו את הגלקסי S3 לא התקלקלו פתאום כל ה S2, נכון?
בנוסף לשלושת הרכיבים שדרגתי בכמה דקות את מערכת ההפללה מ2 ל 4 ובכל יש טלפון מדהים.

bnorial

New member

עדימ

New member
איך למען ה' נשברים כ"כ הרבה מכשירים?

אם אני לא טועה אני עם טלפון ניד בערך מגיל 10. המטרה העיקרית לשמור על קשר עם המשפחה במהלך בית הספר וכו'.
מאז שסיימתי את בית הספר אז גם מעט עם חברים ועניינים לסדר וכאלה.
מאז ומתמיד, וביוחד מאז שאני יודעת לקרוא חשבונות, כל קו במשפחה ראשי להגיע לכל היותר ל120 ש"ח וזה הכל. אני אישית גוערת במי שעובר את הסכום החודשי.
במשך שנים גם היינו עם מכשירי נוקיה עמידים ואמינים. כל אחד החליף מכשיר בפרק זמן של 3 שנים בערך ולא פחות מזה. בתקופת הנוקיה היה לנו ובמיוחד לי חשוב כפתורים גדולים ונוחים. מאוד אהבתי את מכשירי הצדפה של נוקיה.
תמיד שמרתי טוב טוב על מכשירי.
מרגע שאני עם סמארטפון הדבר הראשון היה לקנות מגן מסך ומגן שיגן על המכשיר כולו. זה בסיסי בשבילי הוא כלי עבודה פנקס רשימות וכו'. שומרת עליו כמו על אוצר. אני ממש מבואסת שגנבו לי את הS2 בעבודה לפני זמן מה. מהתיק לא פחות!
נשמע שהילדה לא מודעת לכל זה. לכן הייתי מסתפקת בנוקיה 6131 וזהו.

לאונידס

Active member
נכון להיום 120 שקלים לחודש זה המון כסף

היה בסדר עד לפריצת גולן טלקום לשוק התקשורת כשחשבון סביר היה 400 שקלים.
חברות נותנות סלולרי חופשי כולל שיחות לחו"ל ונפח גלישה גדול ב 60 שקלים, איך אתם מגיעים ל 120?
אצלנו בבית מי שמדבר לא הרבה וגולש בעיקר מה WIFI בבית מקבל SIM של 012 עם חשבון חודשי של 10 שקלים ומרוצה מהחיים.
120 שקלים לשימוש בארץ בימנו אלה זה ממש המון.

החתיכת ניילון של מגן מסך להערכתי לא יכול להגן משבר.

עדימ

New member
האמת שלקחתי את החבילה של ה125 לחודש של אורנג'

לכל אחד מאיתנו. אנחנו לקוחות עיסקיים והבנתי מאורנג' שאם אני רוצה ביטוח ושירות לקוחות-נציג טלפוני וכו'. זה מה שכדאי.
שקלתי לקחת חבילה של החברת בת שלהם 012 מובייל. אבל זה בלי נציג. שזה ממש חשוב לי.
אחותי עברה לגולן טלקום והיה פשוט זוועה איתה. כל שיחה איתה מתנתקת ולא שומעים. או היא או הצד השני.
אני מוכנה לשמוע המלצות בעקרון :)

Beetlejuice68

New member
תשובה לעדימ...

קודם כל את פראיירית!!
125 שקל על מה?? היום משלמים 50-60 שקל וזהו!! בלי הגבלה ושיחות לחול והכל מעולה.

לגבי גולן טלקום זה אותו דבר כמו סלקום כי הם משתמשים בסלקום ואני באופן אישי איתם והם מעולים!!
אבל יש תחלופות מעולות עם נציגים והכל בסדר ולא חייב להיות באורנג
יש את רמי לוי שמתבסס על הרשת של פלאפון
יש את הוטמוייל שעובדת על רשת פלאפון
הום סלולאר (לא כזה זול) אבל עובד על התשתית של סלקום..
012 זה אורנג רק שהשירות שלהם כל כך גרוע שלא הייתי מתקרב אליהם..

וזה שאת עיסקית, יופי! מעניין באמת (סליחה על הביטוי את הסבתא) היום עסקי זה לא שווה ולא מעניין את אף אחד חוץ מזה שהחברה יכולה לעשוק אותכם.
גם אצלנו במשפחה אני סידרתי בסלקום בעבר שנהייה על העסק של אבא שלי וחוץ ממענה טלפוני לעסקים או חדר עסקים במרכז שירות שגם הייה זוועה.. אין הבדל! היום כולם אותו מחיר...

ביטוח ממש לא שווה בחברות הסלולאר כי כמו שכתבה הבחורה בתחילת השרשור שמשלמת כל חודש ועל מסך שילמה "רק450 שקל" בחנות פרטית זה יעלה גג 700 שקל (ממה שאני מכיר לגלקסי) ויש היום המון חנויות איכותיות וטובות בלי תשלום חודשי הזוי שבסוף זה מגיע למחיר של המכשיר.

בהצלחה..

לאונידס

Active member
את משלמת לפחות 800 שקלים לשנה יותר על כל קו

לעומת חברות אחרות בהן מקבלים חבילה בלתי מוגבלת של שיחות הודעות ואינטרנט סלולרי בנפח של לפחות 2-3GB.
אם חלק מהמשתמשים בקוים הם יותר צנועים יכול להיות שעל כל קו כזה יש לך עלות עודפת של 1500 שקלים לשנה
ולפי העדות שלך אתם אפילו לא זוכים לתענוג של שבירה או איבוד של מכשיר סלולרי כי אתם שומרים עליו יפה.

לא אמרת בכמה בני משפחה מדובר אבל נראה שיש כאן הוצאה עודפת שנתית שמגיעה בקלות ל4000-6000 שקלים לעומת החברות החדשות, כל שנה בערך 2 מכשירי גלקסי או אייפון הכי מתקדמים וטלפון חדש ממילא באחריות (לפגמי יצרן, לא לשבר)
אני לא יכול להגיד לך אם השירות שאת חושבת שאת מקבלת שווה את העלויות האלה, זו החלטה אישית.
אני יכול להגיד לך שיש לי בבית שני טלפונים עסקיים, אחד מאורנג׳ ואחד מסלקום וטלפונים פרטיים שאני תכופות מנייד אותם בין המפעלים החדשים והנסיון שלי אומר שפלאפון העסקי היה הכי גרוע, יותר מחדשיים וחצי הלוך ושוב כולל נסיעות של עשרות ק״מ (קרוב ל 100 לא קרוב ל20) ותשלומי חניה לתיקון מכשיר תקול שבאחריות, אורנג׳ קצת יותר טוב, ״רק״ שבועיים כשאני צריך את המכשיר לנסיעה עסקית דחופה בחו״ל והכי טוב הוט מובייל, תחנה כמעט ליד הבית ובלי נציגים חצופים ותורים בלתי נגמרים.
כך שלפי הנסיון שלי ההנחה האומרת שיותר כסף שווה יותר שירות איננה נכונה, יותר כסף לחברת הסלולר זה רק אומר שיש לי פחות בחשבון הבנק, זה הכל.

FYI

ל012Mobile יש צ'אט אונליין לשירות לקוחות ומוקד שמספרו *6012, גיליתי את זה במקרה אתמול כשהתניידתי אליהם... כתבתי פניה בפייסבוק והם התקשרו אליי ושאלתי אותה על הדרך בנוגע למספר שלהם

Beetlejuice68

New member
וזה נראה רציני שככה צריך לגלות את המספר שלהם?

מתרחק מהם כמו מאש..
רק להכנס לעמוד הפייסבוק שלהם ולהזדעזע כמה תלונות

לאונידס

Active member
צ'ט אונליין עולה באתר האינטרנט

יש משולש בצד שמאל למטה.
לא בדקתי אם באמת עונה מישהו וכמה עונה לעניין.
מספרי טלפונים מופיעים באתר האינטרנט כאן
http://www.012.net/012Smile/Pages/Contact2manager.aspx

העברתי אליהם מספר אחד בתוכנית של 10 שקלים לחודש.
כשרציתי להעביר שני היו בעיות טכניות, במוקד יכולתי רק להשאיר הודעה, השארתי הודעה וחזרו אלי אחרי שבוע. בתוך אותו שבוע עברתי ל YOUPHONE (תוכנית בלתי מוגבלת ב 60 שקלים + זיכויים), אמרתי להם שאיחרו.
אין לי מניות אצל אף אחד, עובר למי שהכי נוח ומתאים בלי בלי למצמץ.

Beetlejuice68

New member
מה השאלה כאן?

הוצאת יותר מ8 אלף שקל על פלאפון לבתך שמזלזלת בצורה גורפת במכשירים היקרים (ואין לי מושג למה לקנות לה מכשירים כל כך יקרים) וכאשר קורה משהו היא יודעת שמיד יתוקן או תקבל חדש.
במקומך אחרי שראיתי את כל ההשתלשלות הייתי קונה מייד טלפון נייד של 100 שקל אפילו לא סמרטפון ומצהיר בצורה חד משמעית!
אבד המכשיר, נגנב או נשבר יש לך כאן חלופי שימתין רק לך
תרצי טלפון יותר מתקדם מזה, תעשי בייביסיטר שלושה חודשים ברצף או כמה שזה יוצא לה ותממני טלפון חדש.
כשזה יבוא מהכיס שלה או שתראה שאין לה אפשרות לקבל חלופי בצורה כל כך קלה היא פשוט תשמור עליו!

אני מודה שיש לי טלפונים מאוד יקרים ומעולם לא נפל, נשבר, נגנב או אבד.. למה?? כי אני עבדתי מאוד קשה בשביל זה ויש אנשים שבשבילהים גלקסי S4 זה כמעט משכורת חודשית אז צריכים להעריך את מה שיש להם בכיס.

למעלה