שאלה +הערה:

שאלה +הערה:

מישהו יודע מה נסגר עם ההרשמה לפר"ח ? היא אמרוה להפתח ב 8 /8 . אתמול בחצות הלילה ניסיתי להרשם. הקלדתי כמה פרטים והאתר קרס ועכשיו אי אפשר להרשם.. אוףףףףףףףףףףףףףףף מישהו ניסה להרשם ? והערה קטנה: למחוק את ההודעה שלי שניצל"שתי לנעיצה של גב' מנהלת
- זה מעליב. הייתי מצפה למסר שמסביר... יום טוב לכולם!

../images/Emo207.gif פר"ח../images/Emo20.gif

מישהו מהחונכים של השנה ראה את המכתב קורע הלב שהם שלחו? ואני שואלת, למה זה אמור לעניין אותי, אני צריכה לשלם שכר לימוד, פתאום בסוף שנה הם עושים לנו ריגשי, הלוואות שהם לקחו, למה זה מעניין אותי? הרי זה כסף שמגיע לי אז לא אכפת לי הקשיים הכלכליים שלהם... כל השנה המלגה נכנסה בזמן ודווקא האחרונה שהיא החלק הגדול מתעכבת... "עשינו כל מאמץ כדי שחישובי המלגה המגיעה יבוצעו כנדרש והסכום המגיע לכם יהיה בחשבונות הבנק שלכם בתוך יום-יומיים (למרות שלצערנו, גורמים שונים טרם העבירו אלינו הכספים כמוסכם ונאלצנו "לעשות שמיניות" ולקחת הלוואות כדי לעמוד במחויבותנו כלפיכם)."

100vardit

New member
קראתי..

כל עוד לא קיצצו או משהו כזה בגלל הבעיות שיש להם, הם מוזמנים לספר ולכתוב מה שהם רוצים. בכל אופן- עכשיו ראיתי שנכנס לי סוף סוף החלק האחרון של המלגה

חציפיצה

New member
../images/Emo207.gif פר"ח?

הי לכולם, בסימסטר החורף הקרוב אני עומדת להתחיל לימודי תואר ראשון בטכניון. חשבתי להרשם לפר"ח, גם בשביל הערך המוסף וגם בשביל הקצת-כסף. הבעיה שכל מי שאני שואלת מספר לי רק דברים רעים. מישהו שעשה יכול לתת לי חוות דעת יותר מקיפה? תודה!

התייעצות-

אני עוברת לרמת גן בשבוע הבא, אבל לא מכירה את העיר אז קצת מלחיץ אותי לכתוב את הכתובת שבה אני אגור, אבל מצד שני לנסוע לעיר הנוכחית זה יהיה סיפור. מה לדעתכם כדאי לעשות?

לא הבנתי למה מלחיץ לכתוב את

הכתובת בר"ג? יש לך אפשרות לכתוב כתובת למשלוח דואר(בית) כתובת בה תתגוררי בשנת הלימודים הקרובה(ר"ג).

כי...

הבית שלי יחסית מרוחק מהדירה שתהיה לנו ולכן זה בעייתי יהיה לכתוב את העיר עצמה ויתנו לה באיזור העיר, מה שאומר שאצטרך לנסוע 2 אוטובוסים ולצאת שעתיים לפני שצריכה להיות. ואת רמת גן אני לא מכירה כך כך ומפחיד אותי שישימו אותי במקום שאין לי מושג איך להגיע ואני אסתבך (אני בעייתית בלהגיע למקומות שלא מכירה, חשבתי שאת מכירה אותי
).

זה יהיה משמ דבילי אם תעשי חונכות

במקום שקרוב לבית שלך ולא לדירה. פר"ח משלם רק חצי מתשלום הנסיעות ולא ישלמו לך- כך שבעצם תפסידי זמן וכסף. אין מה לפחד..
- תפתחי מפה של וואלה ותראי מה הכי קרוב לאזור שלך ולפי זה תרשמי לחונכות. יש גם בפורום יוצאים מהבית הרבה שגרים בר"ג-בני ברק ואת תמיד יכולה לשאול שם לגבי שמות רחובות וקירבה... בהצלוחה!

Sole Survivor

New member
אם תגידי את האזור שתגורי

אשמח לייעץ לך איזה בית ספר להרשם אני מכירה בתי ספר יסודיים בר"ג

Sole Survivor

New member
ניראה לי ש..

סבית ספר יהל"ם ובית ספר הגפן. יהיו הכי נוחים לך. תסתכלי אם יש בהם פעילות של פר"ח בהצלחה

למעלה