שאלה היפותטית

FortMinor

New member
שאלה היפותטית

שלום לכולם! נניח, באופן היפותטי לחלוטין, שכסטודנטית שנה ג' (הללויה) זכיתי בהגרלה ויש לי את הזכות לרכוש תו חניה שנתי או סמסטריאלי ברחבי הקמפוס. ובאופן היפותטי לחלוטין אין ולא יהיה ברשותי רכב לממש עימו את התו. מה ניתן לעשות? למכור/ לתת את הזכות? איך אפשר למצוא מישהו שמעוניין? לעונים יוגרל תו חניה לאוניברסיטה

stkachov

New member
תשובה

לא מזמן ראיתי מודעה בקמפוס של מישהו שמחפש לקנות תו חניה. תו חניה הוא מצרך נדרש. לא תהיה לך בעיה למכור. נ.ב. אם אני לא טועה זה מנוגד לתקנון האוניברסיטה למכור תו חניה.

lirlurim

New member
יש לי חברה שמחפשת

השאלה היא האם היא תצטרך לשלם גם עבור תו החניה וגם עבור הזכות לרכוש אותו ממך...

מֵירַב

New member
לא הייתי מעיזה להעביר את התו הלאה,

לכי תדעי עם איזו ועדת משמעת תסתבכי

amitk80

New member
אגב

ראיתי היום במקרה מישהי שזכתה בתו חניה ובשביל לממש אותו היא היתה צריכה לשלם 600 שקל בבנק הדואר. אני לא יודע על מה. אני לא היייתי מעביר את זה בגלל הסיבה שמירב אמרה.

stkachov

New member
מה הכוונה על מה?

על התו חניה. תו החניה עולה 600 שקל. בגלל הביקוש הרב, נערכת הגרלה, ומי שזוכה בהגרלה, זוכה באפשרות לרכוש את התו חניה ב 600 ש"ח.

FortMinor

New member
תודה על התשובות

קראתי את התקנון של מחלקת הביטחון, שמנפיק את התו, הם לא אוסרים במפורש להעביר אלא צריך להציג רשיון ורשיון רכב. לי כאמור אין רכב, חשבתי שיהיה נחמד להעביר למישהו שצריך... אין לי כוונה להפיק רווח אישי מהמסירה- בואו נגיד שזה בעייתי הן מבחינה משפטית והן מבחינה אישית עבורי...
בכל מקרה שוחחתי עם חברה שלי והיא אמרה לי שיש לה קרובת משפחה שצריכה. אם נצליח- מה טוב, אם לא- הבנתי שבמקרה של אי מימוש התווים מוגרלים שוב. תודה רבה על העזרה!!!

lirlurim

New member
במקום לשלם 600 ש"ח

עדיף לבקש מדייר מעונות שאין לו רכב. שם זה עולה 300 (נראה לי)

stkachov

New member
הצעה זו אינה חוקית כמובן

תו חניה במעונות ניתן לדייר שיש ברשותו רכב, או שיש ברשות הוריו רכב. צריך להביא צילום רשיון רכב ועוד מסמכים.

למעלה