גם אני לא חושבת שזה דה ז'ה וו
כאילו ישנם מקרים לפעמים שאני יושבת עם מישהו ואז יש לי הרגשה שזה כבר קרה לי (בדרך כלל שאני אומרת את זה לא ממש מאמינים לי) אבל עובדה שאני יודעת בדרך כלל מה הולך להיות וזה כבר נחשב מבחינתם להרמת גבה.. אני חולמת חלומות ממש מוזרים לפעמים נראה לי שכל החלומות הלא הגיוניים באים אלי , נראה לי שחלמתי כבר כל דבר שאפשרי לחלום ככה שאין דברים שממש מעוררים תמיהה אצלי... רק שאצלי הבעיה היא שישנם חלומות מסויימים שזה בא בתמונות כאלה קטועות ובמשך הלילות האחרים זה יותר מתבהר כאילו אם יש לי חצי חלום ממש מוזר אז ברגע שאני ארדם שוב אני אחלום את ההמשך שלו וזה ממש כמו להרכיב פאזל דלפעמים יכול להיות ממש מתיש... מה שהכי עיצבן אותי פעם בחלומות אלו התחושות האלה שנלוו אליהם בדרך כלל, וזה היה ממש מועקה בלב כאילו זה ממש הולך להתגשם וכמה שמנסים להשתחרר מזה זה יותר מתעצם .. כמה שזה נשמע פריק לגמרי זה דווקא נשמע נורמלי בשבילי כאילו זה כל מה שהכרתי מאז שאני זוכרת את עצמי בתור ילדה הייתי משחקת עם זה (אתם יודעים כמה ילדים קטנים נהנים מכל דבר) וממש נהניתי מהעובדה הזאת. זה אולי נשמע מוזר להגיד את זה אבל אני חושבת שכל הדברים האלו שקרו לי וגם מה שקרה לרומנטיקן היחיד ה1 ולמי שהתחיל את ההודעה בכלל לא מוזרים , זה דווקא נשמע ממש הגיוני כאילו מה מוזר בזה שאפשר להרגיש דברים שעומדים לקרות או שחולמים דברים וזה מתגשם אחר כך? לכל אדם יש יכולות מסויימות לדעתי ולכולם יש את זה , חלק יותר מחוברים לזה וחלק פחות מחוברים בגלל אלף ואחת סיבות אבל זה לא אומר שזה שהם לא מחוברים לחלק הזה שבהם אז זה לא קיים , להפך זה קיים הם פשוט לא מודעים לזה ולכן כל דבר שקורה להם ואין לו הסבר הגיוני מבחינתם נחשב ישר למוזר ולא נורמלי כי הם לא רגילים לזה פשוט... קיצר הכל עניין של הגדרה... שלך:בר