שאלה די דחופה

PrettyFace

New member
שאלה די דחופה

יש לי מבחן שאני לא ממש מציח לקלוט את החומר טוב ואני חייב לקלוט אותו כי זה מבחן בגן (ועוד בהיסטוריה) רציתי לשאול אתכם איך אני יכול להביא את הגוף למצב שבו אני אקלוט חומר בצורה הכי אפקטיבית

אהה להתכונן?

כפי שזכור לי כישופים להצלחה בלימודים לא מצליחים כל הזמן... ואני לא חושבת שאתה יכול לכשף את עצמך ככה שתוכל להבין את החומר בצורה שונה. עצה שלי: רוץ לספר ההיסטוריה שלך ותתחיל ללמוד זאת הדרך היחידה. או ש... תשרוף את בית הספר וככה לא יהיה לך מבחן.

yulki

New member
אני חושבת שהוא התכוון.....

לסוג של מדיטציה..... וחוץ מזה....... לא אמרו פה כבר להפסיק עם התגובות הציניות?

זה לא היה ציני

אם אמרו פה לא לקטול כל אחד על שאלות זה לא אומר שצריך לרשום הכל בחביבות ובחיוך מזויף. לא משלמים פה לאף אחד על זה ואפליה מתקנת לא נחוצה. ובקשר לשאלה: אני חושבת שכל סוג של מדיטציה יכולה לעזור לפני למידה לבחינה או לפני הבחינה עצמה. אני יודעת שזה עוזר לי. בהצלחה!

shabaz

New member
אם אתה רוצה לקלוט מהר

אפשרי שתכנס למצב של גלי אלפא, שהם גלים שבהם מאוד קל לקלוט דברים. אבל צריך אימונים כדי להגיע לזה תוך זמן קצר. אבל זה לא ממש קשור למאגיה...

מה היה ציני בתשובה שלי?

חחח... מסתבר שעדיין לא ראית אותי צינית, אוהו אני יכולה להגיע לדרגות כאלה שלא משאירות מקום לדימיון. חחחח... לא באמת. לא קטלתי ולא הייתי צינית, רק עזרתי ויעצתי. גם אני יכולה להיות נחמדה כשאני רוצה.

השאלה היא למה אתה לא מצליח לקלוט

את החומר? אתה יכול לעשות קצת מדיטציה לפני שאתה מתחיל ללמוד, או לעשות "טקס" כלשהו - למשל, לסדר את החדר ככה שיהיה לך נוח לשבת בו הרבה זמן - כל פעם לפני שאתה מתחיל ללמוד. אני גם מאוד ממליצה לך על אבני אמטיסט וכלצית כחולה, הם מאוד עוזרים לריכוז וזיכרון, וכל פעם שיש לי מבחן אני לומדת כשהם לידי, ואני מביאה אותם איתי לבי"ס גם למבחן עצמו. (אפשר גם להחביא בהם שליפים, אם הם מספיק גדולים
)

מדיטציה

שכחתי לכתוב... לא צריך ממש "לדעת" איך לעשות אותה. כל מה שאתה צריך זה לשבת בשקט במשך חמש דקות לפני שאתה מתחיל ללמוד. אתה יכול לנסות 2 מצבים: 1. לנסות לא לחשוב על שום דבר. כל פעם שעולה לך מחשבה לראש, אתה נותן לה לחלוף. אם תחשוב על זה שאתה לא רוצה לחשוב, כמובן שזה לא יעבוד... אחרי קצת תירגול מגיעים לזה. 2. יותר קל יהיה פשוט להתרכז במשהו. אתה יכול לשים מוזיקה ולהקשיב לה, או להקשיב לנשימות שלך (זה מה שאני עושה).

MsPiggy

New member
יש לי משהו שיעזור לך

טוב יש שיטות לזכרון שעובדות בשבילי, אבל צריך להתאמן עליהן קודם כל עצה אחת שעוזרת לי תמיד זה לדמיין את מה שאתה קורא (גם לי יש מגן בהיסטוריה בעוד כמה ימים זה נורא עוזר לי להבין את החומר ולקלוט אותו. אני לא יודעת על מדיטציה מסוימת שעוזרת ללמוד חומר, אבל תנסה לעשות כל מדיטציה לפני שאתה מתחיל ללמוד וזה יכול לעזור כי זה עושה אותך יותר רגוע... אם אתה רוצה אני יכולה להמליץ לך על ספר מצוין בנושא שיטות לזיכרון שבאמת עובדות, וגם על מדיטציות שמרגיעות אותי.

shabaz

New member
אתה

יכול גם לעשות את הדבר ההגיוני, ומה שמומחים ממליצים... אתה צריך לשבת על כיסא נוח, ליד שולחן כתיבה עדיף , במקום מואר דיו. ושאתה קורא את החומר תשתמש באצבע המורה שלך לעבור עליו... יעני כל מילה, תעביר את האצבע שלך תחתיה, זה אמור גם לעזור.

magica

New member
2 דברים

1 מדטיצה כל דבר שמרגיעה אותך וגורם לריכוז 2 אל ואני מדגישה אל!!! תלמד באנדרלומסיה ובלאגן של טונות ודחיפות בכמיות מסחריות כך שעה למד נושא אחד מתוך החומר רבע שעה חצי שעה הפסקה לימודים וחזרה לחיים... עבור נושא ונסה לשאוף למאה!!! רק לוחם יצליח ללחום בשימוש בין איזון של רגש והגיון ןזה בכל תחום בחיים!!! שלכם magica

PrettyFace

New member
תודה רבה לך ואגב...

MsPiggy יש מצב שתביא\י לי את השם שלך הספר?

MsPiggy

New member
כן

ערן כץ - סוד הזיכרון המצוין שיטה טובה, רק צריך לדעת איך להשתמש בה.

shabaz

New member
ספר לא מומלץ....

הוא נותן שיטות שיעילות להרשים אנשים, אבל לא! טובות ללמידה. ובכלל, כל הדבר הזה מסבך אותך לגמרי... אתה ממש לא רוצה להיכנס לכל השטויות האלו.

MsPiggy

New member
למה?

זה תלוי איך מיישמים את השיטות, אני אישית משתמשת בו בשביל ללמוד וכמו שציינתי מקודם לדמיין את הדברים קורים במוח שלי עוזר לי להבין את החומר יותר טוב. יש לך הצעה יותר טובה?

למעלה