שאלה / דילמה

shelly1975

New member
../images/Emo6.gif תמיד חלמתי על סנדביץ כזה

לצערי, מתוך ניסיון...

הסיטואציה הזו לא תוביל אותך לשום מקום מלבד לתסכול ולהוצאתו על איש שלא אשם שאת לא נמשכת אליו. עם כל הכבוד לרצונו להתמסד, מסתבר שחשוב לא פחות עם מי להתמסד. התסכול שבאי המשיכה שלך רק ילך ויגבר, כך לפחות קרה לי, אני מצאתי את עצמי דוחה מפגשים על שטויות, העיקר לא להיפגש. זה אולי נשמע כמו לעלות על מסלול הבורגנות הממוסדת , אבל רחוק אלפי מונים מכך. את באמת חושבת שיתאים לך להתעורר כל בוקר לידו בתחושה של אל תגע בי..איכס. זה מה שאת רוצה באמת?

magenta73

New member
ג'יזס...

אין לי... אין לי מה להגיד. תתחתני איתו. מגיע לך. אם ככה את חושבת.

כל חתן כל כלה כל ששון וכל שמחה

מזל טוב גברת מזל... מכירה את הסרט צאר'לי וחצי? אם את לחוצה להתחתן ולא משנה לך שהוא דוחה אותך מבחינה גופנית והוא מצידו מתחרמן עליך..על זה נאמר שיהיה במברוק! תנשאי לגבר שאת לא סובלת מבחינה גופנית?

M a x i1

New member
לא לא לא!

אל תשלי אותו...ואל תבזבזי את הזמן שלך... מניסיון, אם אין משיכה אז צריך לוותר. הוא גם נשמע לי חרמנוביץ אחד גדול! וזה לא לעניין... את בכלל לא נהנית מהמצב..וזה לא ישתפר... בקיצור..תחתכי!

טוב בסדר

כל אלה שנגעלו ממני ותקפו אותי. אני לא לחוצת חתונה ולא מוליכה אף אחד שולל, באמת. עד היום לא עניין אותי בכלל ענין החתונה והשעון הביולוגי, אבל מתישהו צריך לעניין? אז עכשיו זה קצת מעניין. קיבלתי המון תגובות, רובן המוחץ היה בעד לנתק את הקשר ולאלה שממהרים לעשות ממני בן אדם נוראי - יצאנו רק 3 פעמים, היו הפסקות מצידי ומצידו מכל מיני סיבות, כך שבעצם אנחנו יוצאים רק שבוע, למרות שהוא התחיל איתי לפני חודשיים, לא משכתי אותו באף, לא השלתי אותו, הוא לא כזה מסכן ואם יש משהו שבאמת עצוב לי פה זה לבשר לו שזה לא ילך ולדעת שאיש אחד יהיה נורא עצוב היום בגללי (והוא עוד הולך לחגוג לאחיו יום הולדת עם התחושה הזיפתית הזו). ולענין אחר- ראיתי איזו התכנסות בננות שהולכות לבלות בשרון אשמח להצטרף, יש פה אנשים מאוד חביבים ואני אשמח להכיר אותם/ן.

שתהיי בריאה

כמה דרמה ובסוף זה כולה 3 פגישות? את לא חייבת לבאס אותו היום לפני החגיגה את יכולה להגיד לו גם מחר...

nirits1

New member
התשובה בגוף השאלה

את לא נמשכת אליו....את מרגישה מוטרדת מינית....מה ההתלבטות בכלל? את אמורה לדעת שהבסיס לקשר הוא המשיכה....ואם אין אותה עכשיו (אמורה להיות בשיא) אז לא יהיה גם בעתיד.... חבל על הזמן שלך מתוקה...דפדפי אותו

ד נ י ת3

New member
את יודעת מה...

כולם (או רובם) כתבו לך כמה את צריכה להמשך ולרצות את הבחור. אבל מצד שני יש את השעון המתקתק. וביננו, את כבר לא ילדה. את בת 34. ולחכות עד כלות לנסיך שיבוא או לא על סוס לבן מלחיץ נורא. ההצעה שלי: תעצמי את העיניים, את רואה את עצמך חיה עם הבחור הזה כל חייך? מגדלת איתו ילדים? חיה איתו? עושה איתו סקס? אם התשובה חיובית.. סבבה. אם את צריכה עוד זמן לבחון את הקשר - גם טוב. אם התשובה שלילית - את יודעת כבר מה לעשות.

למעלה