שאלה / דילמה

שאלה / דילמה

היי לכולם, נעים להכיר, אני בת 34, רווקה וחשבתי לשתף אתכם, בעלי נסיון שכמותכם בדילמה שאני מתחבטת בה בזמן האחרון. לפני כחודשיים בערך התחיל איתי מישהו בסופר, הוא נתן לי את כרטיס הביקור שלו, מכיוון שהוא עשה עלי רושם של בחור רציני ובהחלט לא נראה כמו אחד שמתחיל עם כל אחת בסופר לקחתי אותו בחשבון והתקשרתי אליו אחרי שבועיים של חשיבה. כדי לקצר אני אספר שהוא בחור רציני, בן 38 שרוצה להתמסד והולך לקראת המטרה הזו בדוך, בטוח. ואני בעוונותי גם רוצה להתמסד. יש לי בעיה גדולה מאוד ודילמה שמשגעת אותי, מה שקורה זה שהוא מאוד נמשך אלי ונוגע בי כל הזמן, מלטף ורוצה לנשק באופן טבעי ואילו אני לא נמשכת אליו, הוא אמר לי שהוא לא יכול לצאת עם מישהי שהוא לא נמשך אליה ואני חשבתי בליבי: "הלוואי ויכולתי להגיד את אותו דבר עליך" (באמת), יצאנו כבר 3 פעמים, אתמול היינו במסעדה, לא תאמינו אבל הוא פתח לי את הדלת של המכונית ויש לו את כל הגינונים הג'נטלמנים האלה שאני כל כך אוהבת. אתמול הוא כל הזמן נגע ואתם יודעים איך זה,כשנמשכים למישהו והוא כל הזמן נוגע ומנשק רוצים עוד אבל כשזה מישהו שלא נמשכים אליו והוא נמשך אלי ורוצה לגעת כל הזמן, אני מרגיש ממש מוטרדת מינית. אז הדילמה היא אם להמשיך עם זה, כי אני יודעת שהוא כבר מתכנן להראות אותי למשפחה שלו, או שלחתוך את זה עכשיו. אולי אני אתן לזה חודש לראות איך זה מתקדם......לתת לזה חודש? קשה לי עם זה שהוא מתנהג אלי בצורה חמימה כל כך ואני קרירה אליו, בסוף הוא יעלה על זה שאני לא נמשכת אליו וזה יבאס אותו, מגיע לו אחת שתגיב לו בצורה אוהבת יותר, גם לי מגיע מישהו שאני אמשך אליו אבל מה אני עושה עם השעון המתקתק? מצאתי מישהו שרוצה להתחתן באמת :((((((

גלית35

New member
אם את לא נמשכת עליו ואת מרגישה../images/Emo20.gif

מוטרדת מינית תפרדי ממנו.

Galuli

New member
אני אישית

לא הייתי נשארת עם מישהו שאני לא נמשכת אליו, מבחינתי משיכה זה משהו בסיסי.

או

שנפלת על אחד חרמנואכולבלוע שלא מסוגל לשמור את הידיים שלו בכיס, או שפשוט לא מצאת שום דבר משותף איתו שלמעשה גורם לך להירתע ממנו והמגע שלו, לא מוסיף למעשה שום כלום חיוני. אם תמשיכי לחשוב על השעון המתקתק שלך תגיעי לקן הקוקייה. אף אישה/גבר לא צריכים להכריח את עצמם להישאר במשהו שלא נעים להם. מעבר לכך, השינוי התפיסתי במערכת יחסים בין גברים ונשים לעולם לא יהיה חלק וברור וזאת לא הפתעה שתשתנה בין לילה. באהבה יש רגשות ואם הקשר הופך לנסיבתי בלבד אז מבחינה פרקטית הקשר יהפוך לחמקמק ומצער. תעזבי אותו, הדביק, תני לו כרטיס מועדון שיחפש בסופר מישהי במתחם מוצרי ההיגיינה, אולי הוא יזכה לקבל כנפיים כמו שיש לתחתוניות.

אם תהיי איתו רק בגלל שאת בת 34

אז תדאגי להכין מראש הסכם טרום-נישואים... לדעתי אם נדמה לך שאת יכולה אי פעם להימשך אליו אז תתני לזה עוד קצת זמן...אם לא אז אפשר לעשות ביי ביי כבר עכשיו..

דרורk

New member
אם את לא נמשכת אליו...

אז חבל לך על הזמן,אפילו שהוא בחור מצויין... מבחינתו הוא בטוח שהוא בסדר כשהוא מלטף ונוגע,ופה החיסרון שלו היות והוא ממזמן היה צריך להבין שאת לא כל כך נמשכת אליו...ועצם חוסר ההבנה שלו לגבי זה פשוט הופך אותו ללא מתאים עבורך... הזמן במקרה שלך לא ישנה דבר וסביר להניח שלא תמציאי שאת נמשכת אליו...

KIM KUM

New member
אם את מרגישה שאת ממש מוטרדת

מינית - אז מה הטעם להמשיך... זה נשמע שרע לך והתשובה ברורה.

איזה להתחתן

אם הכרתם רק לפני חודשיים ולקח לך שבועיים להתקשר אליו זאת אומרת שבמקרה הטוב אתם מכירים חודש וחצי.. וגם כאן אני לא יודעת עד כמה ביליתם יחד.. אם את לא נמשכת אליו אז אני לא חושבת שיש לך מה לחפש אצלו. יש כאלו שיכולים לפתח משיכה עם הזמן ועם הרגש, אבל לפי מה שאת אומרת את מודעת בראש לעובדה שהסגנון שלו מתאים לך, אבל זה לא רק המשיכה, אלא גם פרפרים אינטלקטואלים לא הצליחו לרקד אצלך בבטן.. בקיצור אין לך שום סוג של משיכה אליו פרט לידיעה שהשעון הביולוגי שלך מתקתק ולידיעה שהוא רציני. אממממממ לא הייתי נשארת שם לחכות עד גיל 34 בשביל ללכת עם מישהו שבכלל לא מושך אותי רק בגלל הידיעה שאולי עבר זמני? מעדיפה לחכות עוד קצת... לא להתפשר, לא על משיכה.

נימשון

New member
הייתי במקום הזה

הגבר המושלם, הקשר המושלם, הכל טוב ויפה אבל כשאין משיכה ברמה כזאת שזה מהווה עבורך מטרד אז זה פשוט לא זה. אני בזמנו יצאתי עם אותו בחור חודש וחצי כמעט כי נורא רציתי שזה יצליח והייתי נכונה לתת לזה את כל הצ'אנסים שבעולם ולמדתי מהמקרה הזה משהו אחד, אם הנשיקה שלו לא עשתה לי נעים בגוף בפגישה השלישית אז היא לא תעשה לי נעים גם בפגישה העשירית. עם כל כמה שזה מבאס נראה לי שהדרך היחידה פה היא להתנתק ממנו, במקרה הזה אי אפשר ליצור יש מאין ובהחלט נראה שנתת הזדמנות.

no 33

New member
אני לא מבין אותך נמשון

אם הנשיקה שלו לא עשתה לי נעים בגוף בפגישה השלישית אז היא לא תעשה לי נעים גם בפגישה העשירית קטע לא מובן אז איזה נשיקה כן עושה לך פרפרים בבטן

נימשון

New member
נשיקה של מישהו שאני נמשכה אליו

עושה לי כיף, גורמת לי לפרפרים, גורמת לי לרצות שימשיך לנשק עד בלי די.

no 33

New member
תני לו נשיקת פרידה

נראה לי משהו לא תקין אצלו מה זה כול הנגיעות האלו זה גבול של סטייה בקיצור תעזבי אותו אני בטוח שתמצעי מישהוא אחר

MaYcHuK

New member
הבעיה היא לא שהוא שולח ידיים

זה דווקא הגיוני הבחור נמשך אליך ואת גורמת לו לחיות באשליה ומושכת אותו מהאף שגם את מרגישה אליו ככה תחתכי איתו כדי שהוא יוכל להמשיך הלאה ולמצוא את זו שבאמת רוצה בו ... מה את עושה עם השעון המתקתק??????????? אויש נשבעת לך....... מרגיז אותי לראות בחורות כמוך הולכות לחתונה בגלל השעון שלהן.. תשברי אותו מצידי את הורסת לבחור את החיים ולך את החיים זה מה שאת רוצה? את בת 34 לא תינוקת! באותה מידה יכולת להגיד "אבל אימא שלי רוצה שאני אתחתן " אוי אוי יוווווו נו באמת!!!! לא מתחתנים בגלל השעון בשביל ילדים אפשר להפרות ואפשר לאמץ ואפשר חוד הורית ואפשר המון דברים את לא מאוהבת בו, את לא נמשכת אליו ומה שלא הגיע עד כה לא יגיע הוא ברירת מחדל עבורך בגלל הפאקינג שעון הזה שלנו ואת בשבילו אהבה אמיתית. היית רוצה שגבר יעשה לך את זה? יתחתן איתך רק כדי להביא ילד לעולם? לא ! נכון? אז קדימה תתעוררי קחי את הבחור לשיחה תחתכי איתו מה גם שאת מרגישה מוטרדת מינית!!!!!!!!! זה הכי גרוע . הוא מראה לך משיכה והתעננינות אבל את בגלל שאין בך טיפת עניין רואה את זה כהטרדה קצת עקום לי סליחה אם הייתי תוקפנית הכול בעקבות העבודה ובעקבות הרצון להעיר אותך

shelly1975

New member
אם אין משיכה מינית אז אין מה לעשות

שם. מכירה את זה. האמת אני חסרת סבלנות, אם בדייט הראשון זה לא שם, אני לא אגיע איתו לדייט 2. אולי פזיז מדי, אבל ככה אני.

למעלה