שאלה............ דיי פשוטה!

ToryMaster

New member
המון

מה היא אהבה, מה היא עושה, איך, כמה למה. אהבה זה אחד הדברים היותר מסתוריים שיש

LiRs Lullaby

New member
מאכזב?

פששש... אוקיי, אהבה זה בערך הדבר היחיד שהציל את הארי ממוות. גם עכשיו זה מאכזב?

black robe

New member
אם כבר, השאלה שצריכה להישאל היא../images/Emo63.gif

איך אהבה יכולה להתאחסן בתוך חדר? זה לגמרי מוזר! אהבה היא רגש, איך רגש יכול להתאחסן בחדר?

black robe

New member
../images/Emo23.gif|נוסטלגיה|../images/Emo63.gif

שכחתי את זה
תביא קישור... אה, ולמה צריך לברוח?

LiRs Lullaby

New member
מה? את שואלת ברצינות?

ואיך הצליחו לאכסן "זמן", "גלקסיה", "מח", "מוות" ובטח עוד כמה (אמורים להיות 12 חדרים שם) דברים שנחשבים למופשטים(מוות וזמן) או דברים בלתי נתפסים(גלקסיה) בתוך חדרים? בטח גם אהבה מאוכסנת באותה דרך; הופכים אותה למשהו גשמי, כמו לב או לא יודעת, אולי כל אחד רואה שם משהו שהוא רוצה(כמו המראה הזו של אריסד, עוד משהו מופשט שרולינג הצליחה "להגשים")

black robe

New member
לא בעיה לאכן מוח וגלקסיה ומוות...../images/Emo63.gif

מוח- פשוט לאחסן מוחות. גלקסיה- פשוט לאחסן חלל וכוכבים. מוות- היכל המוות והפרגוד וכו'... אהבה? קצת מוזר שיאחסנו לבבות בתוך חדר וזה יהיה עוד חדר נעול. אני יודעת! בטח הקירות שמה צבועים בורוד מסטיק ומצויירים עליהם לבבות!
*נטלי ברגע של אי שפיות* סלחו לי

LiRs Lullaby

New member
אולי הלבבות שם מסתובבים חופשי

או שזה פשוט תמצית של הרגש של האהבה, את יודעת, סוג של גז כזה, ורוד-אדום |אמוטיקוןחולהאנערף|, ובגלל זה הוא נעול - כי הוא עלול להתפשט החוצה במהירות ולהדביק אנשים lol... אח, אני זוכרת את הימים ההם עם התקפי אהבה חולניים במיוחד }-)

black robe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

גז האהבה! "כל הקוסמים, נא להיזהר! החדר הנעול במחלקת המיסתורין נפתח! נא להצטייד במסכות להגנה מפני גז האהבה! זה עלול לתקוף אתכם ואת משפחותיכם בכל רגע מכל פינה!"

LiRs Lullaby

New member
תשמעי..

אולי יש שם אנרגיה כל כך אדירה שהיא עלולה לגרום לפיצוץ ברגע שפותחים את הדלת.

DearPrudence

New member
לא בעיה לאחסן מוות?o_O../images/Emo41.gif

בטח שזה בעיה! אם רולינג לא הייתה נותנת את הפרגוד, לא היית יודעת איך לאחסן את המוות, כמו שעכשיו את לא יכולה לדעת איך מאחסנים אהבה.

למעלה