שאלה............ דיי פשוטה!

PigmyPuff

New member
שאלה............ דיי פשוטה!

מתי להערכתם, תפתח שוב (לעזא#@!%$#@!ל) הדלת באתר של רולינג?? אני נכנסת לשם כל יום כבר חודשיים ו... נמאס לי כל פעם לראות את השלט המעצבן הזה שם ולהתאכזב מחדש!!!

מה יא

New member
בדרך כלל..../images/Emo96.gif

הדלת נפתחת כשיש לרולינג משהו חשוב להודיע... אני מניחה שהיא לא תיפתח עוד הרבה זמן, כי יש כבר תאריך ויש כבר מספר עמודים ואנחנו יודעים כבר הרבה פרטים על הספר.

sashkashurik

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif

לפני כמה ימים הודיעו שהחליטו להקים פארק שעשועים הארי פוטרי בפלורידה. משהו כמו דיסני, אבל הארי פוטר. דווקא לפני איזה חודש היינו בדיסני וחשבתי שהיה נחמד לו היה פארק שעשועים כולו מוקדש להארי פוטר, והנה, מישהו שמע אותי.
אני רק חושבת על העיתוי של ההודעה הזאת. היא יוצאת דווקא עכשיו, כמה חודשים לפני יציאת הספר השביעי, אחרי שיש שמועות וכאלה. בקיצור, אני מניחה, שלו הארי היה מת בסוף הסידרה, לא היו בונים פארק שעשועים מזה. כנראה, לדעתי, הארי נשאר חי וטוב שכך.

אני לא יודעת אם זה בהכרח עוזר לקבוע מה יהיה

עם הארי בסוף הספר. אני לא יודעת אם בכלל היה אינטרס לעדכן את בוני הפארק במה שיקרה בסוף הסדרה או לא. בכל מקרה, פארק יכול להבנות עם או בלי קשר לסיום הסדרה, גם אם הארי מת וגם אם הוא חי ,סדרת הספרים עצמה מסתיימת. לסדרה תמיד יהיו חיים משלה, גם הרבה לאחר שהיא נגמרת, כמו לכל ספר מצליח... שלא לדבר על כך שיש עוד סרטים בדרך והפופולריות של הארי פוטר לא עומדת לדעוך. זה נשמע רעיון נפלא לפארק, יהיה נחמד לראות תמונות של זה כשיהיו.

sashkashurik

New member
טוב, ליתר ביטחון. ../images/Emo13.gif../images/Emo133.gif

אני נמנית עם אלה (יש כאלה בכלל?) שחושבים שהארי פוטר יישאר בחיים. אני פשוט לא יכולה להעלות על דעתי שסידרה שהפרק הראשון שלה נקרא "הילד שנשאר בחיים" (או משהו כזה) תיגמר במותו של אותו הילד...
או אולי זה סתם WISHFUL THINKING...

מה יא

New member
וואו, נשמע אדיר!../images/Emo96.gif

זה יכול להיות הדבר הכי מגניב בעולם! אני יכולה ממש לדמיין שוק קוסמים ואת כל הדברים המגניבים שימכרו בו, ואת בית הקברות ואת הוגוורטס והכל. וואו D: רק אני מקווה שיעשו אותו לפי התיאורים בספר ולא לפי הסרט, כי אז זה יהיה סתם גרוע.

אוי, כן.

קלטתי את הידיעה הזאת בעיתון שנח על כרסו הנכבדת של נהג האוטובוס, ממנו ניסיתי לסחוט איזו מילה מנומנמת שתבהיר לי לאן הוא מגיע, ופתאום, ובכן, התחלתי לצרוח ולקפצץ כאילו אני, תסלחו לי, גומרת שם, וחטפתי כמה צעקות עצבניות.XDDD אבל היה שווה את זה. זה היה ברור שמתישהו מישהו יתעורר ויבין שאין מנוס, וחייבים להקים כזה דבר. מתבקש לחלוטין.

ToryMaster

New member
שלום ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה וכן הלאה. יש לנו בפורום את שרשור "שאלות קטנות ונצל"שים", שאליו משרשרים כל הודעה שבדרך כלל היית מנצל"שת, לפיכך, להבא, אנא הימנעי מנצלו"ש שרשורים אחרים. אני מצרפת לך את תקנון הפורום גם, ואשמח אם תקראי אותו.

עוד שאלה.

אם סנייפ כ"כ נחמד וטוב וכאלה, מה האינטרס שלו לקרוא לוולדמורט "אדון האופל" באוזניי הארי, נניח, בשיעור ההלטת ההכרה שלהם? הוא שאל אותו את זה, לא? ולא הזדמן לסנייפ לענות לו. [או שכן, ואני פספסתי?]

ToryMaster

New member
סנייפ, הוא בכל זאת, אוכל מוות

גם אם לשעבר, הכבוד והיראה שגורמים לאוכלי המוות להתייחס לוולדמורט כמו שהם מתייחסים, ולדבר אליו ככה - נשארים. זה קצת כמו שאם תשאלי את אבא שלך מה היה המספר האישי שלו בצבא, הוא ידקלם לך את זה מיד ואפילו יוסיף בסוף "המפקד" מההרגל.

קודם כל, תודה רבה על התשובה:]

אבל אני לא מוצאת בזה הסבר הגיוני. אני לא רואה נכון שמישהו שכבר חזר בו מדרכו [בהנחה ש..] וממש עובד כדי להפיל את וולדומורט [מע"ח] יקרא לו "אדון האופל". אם כבר הוא חזר בו, אז כל הכבוד והיראה אוטומטית יורדים.

ToryMaster

New member
הם לא אוטומטית יורדים

גם דמבלדור מכבד את וולדמורט, לדוגמה. הבחור מכשף חזק, מוכשר, יש שיגידו גאון, ומעל הכל - מסוכן. אין פה מה לא לכבד ויש פה המון להתיירא מפניו. אנשים הם יצורים של הרגלים, מי שהתרגל להתייחס לוולדמורט כאדון האופל, לא כל כך בקלות יתרגל אחרת, ובטח שלא "אוטומטית", זה בן אדם, לא מחשב.

למעלה