שאלה דחופה

שאלה דחופה

ערב טוב, יש לי בקשה די דחופה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח! אני מחפש שיר דיי ישן בקצב איטי, אני יודע רק שורה אחת מהשיר ( חח כן מה אני יעשה..) אבל השיר מאוד מוכר ככה שזה לא בעיה להבין על מה אני מדבר.. השורה היא: cause i am your lady, and you are my man.. אני אודה מאוד לעונים!! ביי!!!

dragonit12

New member
יש פורום זיהוי שירים בתפוז..

יכולים לעזור לך שם.. אני לא ממש מכירה.. אבל בהצלחה:)

redgirl2

New member
זה של סלין דיון..לוזוכרת את שם השיר

אבל באמת פורום זיהוי שירים יכול לעזור...

limors2

Well-known member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifהמסור 25.1../images/Emo41.gif

ולא לשרשור של התוכנית, הוא גדול מידי
FALL OUT BOY-THIS AIN'T A SCENE (IT'S AN ARMS RACE) OFFSPRING-ORIGINAL PANKSTER R.H.C.P.-HIGHER GROUND INCUBUS-ANNA MOLLY SEVEN PRECENT MIND USAGE-TIME KILLS פינת הצ'יז! WHITE LION-WHEN THE CHILDREN CRY EVANESCENCE-LITHIUM ג'נגו-בואי הביתה ברי סחרוף-האיש שבקיר CHRIS CORNELL-YOU KNOW MY NAME MEAT PUPPETS-BACKWATER PUDDLE OF MUD-BLURRY MY CHEMICAL ROMACNE-FAMOUS LAST WORDS AC\DC-HIGHWAY TO HELL שעה שנייה סינרגיה-אשם METALLICAH-FOR WHOM THE BELL TOLLS FOO FIGHTERS-ALL MY LIFE ג'ירפות-קשה לי THE FLAMING LIPS-SHE DON'T USE JELLY ELECTRA-COME INSIDE THE KILLERS-BONES THE KILLERS-JENNY WAS A FRIEND OF MINE THE CLASH-LONDON CALLING ביט 69-כמו שלך WEEZER-KEEP FISHIN' SKUNK ANANSIE-LATELY BLACKFIELD-ONCE

chen010189

New member
וואו סינגל של ביט69 בגלגלצ

כבוד ללהקה, איך הם צומחים
הם בני 13 אף פעם לא שמעתי שירים שלהם אבל התחילו לחפור לי עם הסינגל החדש שלהם אז אולי גם אני אתעדכן קצת

meshugait

New member
המילים שלו קצת מזכירות את שילגיה

משהו כמו לאף אחת אין עיניים כמו שלך ואזניים כמו שלך וכל מיני כאלה

meshugait

New member
אוי איזה אהבלה אני

זה מזכיר את כיפה אדומה לא את שלגיה!

למעלה