שאלה דחופה!!!

שאלה דחופה!!!

התחלתי ללמוד לא מזמן לפסיכומטרי וקיבלתי את הספרים שלהם ושמתי לב שיש קרוב ל1500 מילים בעברית... זה לא נראה לכם קצת מדי? כמה מילים בערך יש אצלכם? (ובאיזה מכון אתם עושים..?) ועוד משהו...-כמה מילים אמורות להיות באנגלית? תודה לעונים
ובהצלחה לכולם!

יורי ג

New member
הלואי 1500.... ../images/Emo10.gif

ניגשתי באוקטובר ולמדתי בהיי-קיו. אוצר המילים באנגלית בערך 2400, ועברית בערך 2700. כמובן שיש מילים שמכירים, אבל זה כבר תלוי בך.

yehuda18

New member
לי יש בסביבות ה2000..

ואני בלחמן... הממ אי אפשר לכסות הכל.. הכל זה בעצם מילון אבן שושן.. שכמובן אין מצב ללמוד אותו. אז לוקחים מספר "מצומצם" של מילים עם סבירות גבוהה שיופיעו במבחן ובכך ממקדים את תחום הלימוד למעט מילים ככל האפשר.. כל מכון והמיקוד שלו.

אז מה אתם מציעים לי לעשות?

1500 זה ממש קצת ואני מרגישה שהמילים קלות מדי... זה אומר משהו על המכון? (אני חייבת לציין שהם חברה די חדשה קוראים להם GO! אם מישהו מכיר...) מה אני עושה בנידון? יש למישהו הצעות...? תודה:)

a p p l e m a n

New member
הכי חשוב לא להילחץ

אני בגישה שאם את מתחילה קורס. תעשי את מה שנותנים לך בלי לפזול יותר מידי הצידה כי זה רק פוגע. פעם מישהו אחד אמר לי, שבמירוץ אופניים של טור דה פראנס, הרוכבים אף פעם לא מסתכלים הצידה לעיבר הרוכבים האחרים. כל הדבר נותנים את המקסימום ורק לקראת הסוף הם מסתכלים הצידה ונותנים את הספרינט. אם תסתכלי על זה שיש לך 1500 מילים ועל השוואות בין המילים זה סתם ילחיץ אותך. יתר על כן, בקורס בו על לומדת מחלקים לך את המילון בצורה כזאת שזה פרוש על כל הקורס, ויהיה לך הרבה פחות מילים ממה שאת חושבת ללמד בשבוע אחד. תזרמי עם הקורס שלך, הרי כבר התחלת. אין טעם להילחץ. יש לי חברים שבקורסים שנראים לך הכי מצוקמקים בעולם הוציאו ציונים יפים מאד. הכי חשוב לעשות את מה שנותנים לך.

olgazi

New member
מממ....

אם את מרגישה שזה מעט אז תשיגי מילון נוסף של חברה אחרת ותלמדי גם ממנו. זה רק יועיל לך יותר.

עוגייה

New member
אצלי

לא ספרתי כמה מילים יש (אני מעדיפה להתמקד בפשוט ללמוד אותן) אבל אני מניחה שזה בערך אותו הדבר. בלחמן מתגאים בזה ש85% מהמילים שמופיעות במבחן נמצאות אצלם במילון - לא בדקתי את זה אבל לכי תדעי.

למעלה