תגובה
בס"ד 1. לימדי נא לשרשר. אני משער שרצית לבגיב ל"קטנטווונת", אבל הגבת אליי. אז כמה בערות בנושא הזה..דעי לך שאני לא עונה לאף אחת מהטענות הבאות: א. אינני נקבה (כך שפנייתך אליי בלשון נקבה לא ממש תופסת). ב. אני לא קטנטונת. אין לי גם כל קשר לסדרה קטנטנות. וד"א,את לא ממש במצב לקרוא למישהו מהפורום הזה "קטנטונת". חלק מהאנשים כאן עומדים לפני גיוס (גילאי 17-18), חלקם, כמוני, חיילים (גילאי 18-22) וחלקם משוחררים (20 ואילך). לעומתם- את, בת 15.. לא ממש גדולה. 2. אני לא יודע על איזו עבירה את מדברת. איש כאן לא עבר עבירה- למירב ידיעתך או ידיעתנו, ולא אמרו שאת עברת עבירה. אבל תודה שפירשת את הביטוי. לא יודע איך היינו מתמצאים ברזי השפה בלעדייך. (ולנושא המשועמיים: ישנם רבים כאלה, וגם רבות, אני בטוח, אם נרצה לדייק ולהיות ממש פמיניסטים.. (?) ) 3. למיטב זכרוני, כל מי שהגיב לך פה הגיב לך בהנחה שאת נקבה. אז אף אחד לא שיער שאת בן. (מלבד ההשערה שאולי את |משתמש| (דהיינו, שם במחשב, ללא קשר למין או מגדר) שמתחזה לנקבה, ששואלת שאלה טפשית. 4. כבשים. לא כבשות. 5. את לא מוכנה להתגייס לצבא בגיל 18? מה הם חושבים לעצמם באמת. המוסדות הטיפשיים אלה כמו צבא ההגנה לישראל, כנסת ישראל, ושאר זרועות החוק של המדינה. הם באמת חושבים שרק מפני שחוקקו במדינה חוק, שלפיו זוהי חובה להתגייס ולשרת החל מגיל 18 (לכל הפחות) למשך תקופה קצובה, אז את גם תעשי את זה? טיפשים. תראי להם מה זה.