שאלה דחופה

אני ממש לא משועממת כמוך

ורואים שאת/ה לא פקאצה בת 15, כפי שרצית שניצור רושם. רואים שאתה מישהו יותר בוגר, סליחה מבוגר (יש הבדל בין שתי המילים) בהדגש על המישהו מכיוון שיש לך משהו נגד בנות. בהודעה שכתבתי למעלה לא התיימרתי להוציא אותנו קודשות. ואני מעדיפה להפסיק כאן כי אני לא רוצה לדבר כמוך.

2R2י

New member
תגובות

סבא נחמה. 1. אני אשרשר כיצד שארצה. 2. תמשיך לא לדעת, ממש לא מעניין אותי. 3. סניליות מתקדמת. 4. כבשות, פתח אבן שושן. 5. את זה עוד נראה! קטנטונת, הרי אין שום הוכחה שאתה בת, אתה דווקא נשמע לי כמו גבר בן 50 פדופיל (מלשון פדופיליה) שמסתובב בפורומים כאלו של צעירים, מחפש קורבן מתאים.

2R2י

New member
ואגב

מי שלא מאמין לי שאני בת 15 יכול להיווכח במסנג'ר. [email protected] - יש לי מצלמה. גם קטנטונת מוזמן (אגב זה שם של פדופיל שמחפש ילדת קטנות). אבל אחרי שתקבל את ההוכחה את אבעט בך מהרשימה, עלוב נפש

aureliano1

New member
נו, ואת כותבת שאת בת 15

ואני כותב שאני איזה יצור מהצנחנים. אבל עם התיאוריה הגאונית שלך עלית על האמת - אני זקן ואפילו קצת פדופיל. אז כדיי לך להתבגר מהר, כדי שאפסיק לחשוק בך.

אין טעם להקפיץ את השירשור הזה

כל פעם... היא/ הוא כבר קיבלו את מנת הצומי השבועית שהיא/הוא זקוקים לה.

DOROZ

New member
היא מתנסחת כמו בת ("משועממת")

ולא כותבת שהיא בת... בכל אופן את לא יכולה להתגייס בגיל 15 גם לא בגיל 16 אין לך מה לעשות כאן במקום להתחיל לריב בלי שום סיבה, פשוט תעברי לאתר אחר... אלא אם כן את משועממת, נראת ממש ממש טוב ומהצפון ואז דברי איתי בפרטי :p המשך יום נעים וביי....

munge88

New member
אני מאמינה לך... בגלל זה עניתי לך..

את יכולה ללכת לעבוד... וללמוד (לא יזיק)

Boris25

New member
אני מבין את הילדה

גם אם לי היה דוקטורט בפיזיקה קוונטית בגיל 15 אז הייתי רוצה להתגייס ולגמור עם זה
בגיל 20 היא רוצה כבר לפרסם את המחקר שיביא לה פרס נובל

למעלה