שאלה דחופה!!!!

1killerb

New member
דפוק

למיכור את הרגשות שלך שהם הדבר שאופך אותך לאנושי

666vs999

New member
בגלל זה אני מנסה לתקן את הכול

אבל אני רואה שאין פה אנשים שנכנסו לזה כל כך עמוק כמוני תודה בכל מקרה לכל חברי הפורם ואם מישהו יודע על אתרים פורומים אנשים וכו' שכן יכולים לתת לי עזרה או אפילו כיוון אני ישמח

ההגמון

New member
מחנויות ספרים רוסיות.

ולא, אני לא צוחק. אבל אם אתה לא דובר של השפה, אז אולי תתן פה יותר פרטים ואחד מאיתנו יוכל (אולי) להציע פיתרון? באופן כללי, חוזים, לא מבטלים. חושבים פעמיים לפני שחותמים עליהם מההתחלה.

kakroto

New member
זה מעצבן שהרבה ספרים יש דוקא ברוסית

למרות שיש גם באנגלית הרבה ספרים, אבל אני בטוח שיש ספרים שיש ברוסית ואין להם תרגום באנגלית. ואם אני לא יודע רוסית?!(חוץ מקללות) מישהו פה רשם אז שחבר שלו למד סנסקריט. הוא למד את כל השפה?! הוא עשה את זה בשביל המנטרות? זה לא מספיק לדעת רק תמשמעות של המנטרות שאתה רוצה להגיד, או שזה פשוט בשביל המנטרות היותר מתקדמות(שאני לא יודע מה הם כי לא מצאתי עליהם חומר באינטרנט ובספרים שהורדתי) שאמורים ללמוד עם מורה ולא לבד. כי אני לא מבין למה הוא היה צריך ללמוד שפה שלמה... במקרה נזכרתי בזה עכשיו בגלל שראיתי הודעה שרשמו עכשיו בפורום מלאך שחור, על זה שלג'סיקה אלבה יש קעקוע בשפה הזאת.

gwizard

New member
אז לך תלמד רוסית

שפה לא קשה כל כך, יפנית הרבה יותר קשה. לגבי ללמוד סנסקריט - אישתי גם למדה את זה במסגרת לימודי איורוודה. עכשיו תשאל מה הקשר בין שיטת ריפוי לבין שפה הודית....אין קשר. אבל חייבים ללמוד את השפה כי: א. כל התיאורים והטקסטים לא מתורגמים. ב. חייבים להבין את מצב הרוח של השפה בכדי להבין טוב יותר את השיטה. בקיצור - תלמד רוסית.

kakroto

New member
כן אני יודע שיחסית ליפנית זה שפה

מאוד קלה, כל שפה שאני מכיר נחשבת קלה יחסית ליפנית. ניסתי ללמוד יפנית... כנראה בגלל זה לא מצאתי תחומרים היותר מתקדמים על המנטרות, בגלל שהם לא מתורגמים כמו שאמרת. גם קראתי שהכתבים היותר מתקדמים של היוגה לא מתורגמים(או לפחות רובם).

ההגמון

New member
גם אני לא דובר רוסית

ובכן, לפחות לא ברמה טובה מספיק בכדי לקרוא ספר שלם. אז אני הולך עם מישהו שכן יודע רוסית, ואז משלם קצת על תרגום. בהתחשב במחיר הספרים (כ-15-20 ש"ח בממוצע) ומצב הכללכלה של העולים החדשים בארץ, ובכלל, ספר (כבר אחרי תרגום) יעלה משהו כמו 150 ש"ח. מחיר לא כל כך נורא.

Wing Chan

New member
חח, אין לי מושג ../images/Emo6.gif

אבל אצל הרוסים הכי מגניב הקטע של הקללות. "יא זבל"\"יא בן זונה"\"אמאשך שרמוטה"\"אחותך בגבס"\"זין בעין" וכ'ו וכ'ו והכול במילה אחת בשם בלאט

kakroto

New member
גם בדרך כלל זה מילת קישור, או כל

מילה שניה... או לפחות זה ככה אצל איזה אחד בשם גיינה שלמד איתי. מה המצב בלאט, אני יהרוג אותך בלאט, בא לפה בלאט, בלאט...

gwizard

New member
ואני לתומי חשבתי...

שאצל "הרוסים" הדבר הכי מגניב זה החינוך המצויין שמקבלים מגיל צעיר והיוזמה המולדת לחידוש ולמידה. מצד שני, אולי עניין הקללות נובע דווקא משם

moonflim

New member
השטן אישות

אבל הוא אישות כןל האישאויות "עבדות" אצל האלה ואיך שאומרים בצבא מפקד לא עוזר או אתה לא מרוצה מימנו לך לדרגה הבאה תפלל לאל/ה לעזרה לרוב זה עובד

neophile

New member
לאיזה שטן מכרת את נשמתך?

או שהמידע הזה לא ניתן לחברי הכת? האם יש תסמינים פיסיולוגים כלשהם ששמת לב אליהם? כמו לחצים באזורים מסויימים בראש או במקומות אחרים בגוף? האם היו לך שינויים שקשורים בערך העצמי שלך , שינויים באישיות? פתאום זילזלת בעצמך,פתאום הערך העצמי שלך עלה לממדים גבוהים במיוחד הפגנת אישיות נינוחה ופתאום התעצבנת בלי סיבה ראציונלית? כל אלה הם השפעות שנלוות לרוב לחברות בכת שכזאת אני חושב שעיקר הנזק הוא מהפגישות עם האנשים הלא סימפטיים שבכת שהשפיעו עליך, ופחות מהטקס עצמו (שהשאירו עליך חותם אסטרלי מסויים) מומלץ להשתמש בטכניקות הטיהור המסורתיות כמו זריעת מלח בפינות החדר וטיהור במרווה בחדר שאתה נמצא בו פעולות שונות כנגד עין רעה תפילה כנה לא כלפי איזה אלוהות חיצונית, אלה לאלוהות שבתוכך ,שבפנימיות שלך. בקשת מחילה בנוסף מציע לך לגשת לבדיקות דם מפני שהשפעות חזקות יכולות להגיע עד המערכת ההורמונלית שלך בייחוד לחפש תת-פעילות או יתר-פעילות של בלוטות הורמונליות. בהתאם לתוצאות הבדיקות והתייעצות עם דיאטיקן לערוך שינויים בתזונה אולי עם תוספי תזונה מסויימים (כמו B12) שיחזירו את הבלוטות שלך לתפקוד שותף ובריא. לאחר טיפול ברובד הפיסיולוגי אתה יכול לפנות לטיפולים אלטרנטייביים כמו רייקי,הילינג,ריברסינג וכו' שא תפילה כנה לעצמך בברכת החלמה מהירה שחר.

neophile

New member
במקרים קיצוניים ייתכן צורך בתרופות

פסיכיאטריות , למרות שלעניות דעתי התרופות האלה מזיקות לטווח הארוך ועדיף להשתמש במוצרים כמה שיותר טבעיים, שעברו כמה שפחות עיבוד...שעוד יש בהם מן המהות. כל מני עסקאות עם שטנים ,שדים ,מלאכים וחייזרים יכולים להביא לנזקים ממשיים והשפעות לטווח ארוך בגוף האדם גם אם ההשפעות האלה נראות חיוביות לרוב אתה משלם עבורם מחיר לא קטן. האם יש דרך בטוחה לדעת אם יישות רוצה בטובתך ? היקום שלנו הרבה פחות "מסודר" ממה שאנחנו מדמיינים...במידה רבה אלו אנחנו שכופים את הסדר או אי הסדר על היקום סביבנו שהוא כאוטי במהותו.

666vs999

New member
דבר ראשון כמו שאמרתי לא מכרתי

את נשמתי אלה וותרתי על חלק מן הרגשות שלי פשוטו כמשמעותו ולא אני לא יודע בדיוק למי וגם כל הטקס נערך בלטינית ככה שלא בדיוק הבנתי מה הם אומרים שם ואני מדבר על טקס שנערך לפני משהו בסביבות ה10 שנים ככה שהשפעות והכול כבר היו ואת הפעולות הטרביליות כמו מלח וכו' כבר ניסיתי

PurpleFilth

New member
תן לי להבין...

נשמע כאילו חתמת חוזה דרך מתווך. אולי תפנה אליו?

666vs999

New member
בערך כן

ואין לי מושג מי הוא ולא נראה לי שם היה לי מושג הוא היה מקשיב

למעלה