שאלה דחופה!!!!

666vs999

New member
שאלה דחופה!!!!

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג חומר כבד על מאגיה "שחורה" ברמות גבוהות אני צריך חומר על ביטול חוזים

RainBird

New member
אני לא מכיר בפורום אנשים שעוסקים בזה או ששייכים לכנסיית השטן של לה ווי. רוצה לבטל חוזה?

מאגיה שחורה ולבנה

עושים אותם מאותם חומרים, אותם דברים שאתה עושה במאגיה לבנה תעשה בשחורה, חוץ מהדימיון, ששם אתה מדמיין את מה שאתה רוצה. (די מוזר לי להגיד מאגיה לבנה או שחורה, כי אני לא משתמש במושגים כאלה)

666vs999

New member
בגלל זה אני רושם אותם ב( " " )

מאגיה היא כמו כל חפץ דומם אחר האופן שאדם משתמש בו נותן לו את ההגדרה של טוב או רע וזה תלוי תמיד בנקודת המבט חוזה שטני לעולם ותמיד ישאר גרוע מכולם

gwizard

New member
תפנה לעורך דין מיומן

כידוע, עורך דין = Devil's Advocate

האם מדובר בחוזה שחתמת? או לידע כללי

ואם זה חוזה שחתמת איזה חוזה עשית והאם זה עם יישות רמת מעלה?

666vs999

New member
תשובות לכולם

החוזה הוא חוזה עם השטן שנחתם בזמן טקס של כת הוא נחתם בגלל אהבה שלי למישהי שלא יכולתי לחשוב על דרך אחרת ולא אני לא דובר רוסית אז אם יש דרך כלשהי... תודה לכולם

האם הטקס נעשה עם מתן של משהו בתמורה

לאהבה של אותה מישהי? יש למיטב ידיעתי אפשרות כפרה במקום מתן התמורה בעת חתימת החוזה, או שניתן לבטל חוזה על ידי מדיום מוסמך

666vs999

New member
למי שמכיר

החתימה נעשה בזמן טקס של יום שישי ה13 לחודש ירח מלא כתום למי שמכיר את הטקסים של "כת השטן" כביכול וזה לא היה כדי לקשור אותה אלי אלה כדי שאני יוכל להבין אותה מי שלא מכיר את מהלך הטקס וכו' פשוט לא אמור להכיר ולא צריך לדעת עליו שום דבר

666vs999

New member
החוזה לא היה קשור בלהביא אותה אלי

אלה בלהבין אותה זהמסובך להסביר את זה אבל מאז אני מסוגל להרגיש רגשות של אנשים לידי גם אם הם מסתירים את זה ממש טוב כמעט כמו לקרוא מחשבות

ועכשיו אחרי שניחת בכח הזה, אתה

יכול להבין מה היא חושבת? התאכזבת לגלות בה משהו? מה למשל היא חשבה ועלית על זה?

666vs999

New member
זה כבר מזמן לא זה

מאז היא פשוט הידידה הכי טובה שלי אבל בלי שום קשר יש לזה תשלום וצריך להפסיק את זה

gwizard

New member
ועכשיו ברצינות

אם קיבלת תמורה הולמת לפי מה שביקשת - שלם ! אני אישית לא מאמין בשטן אז בשבילי הוא לא קיים. אצלך, לעומת זאת, העניין שונה ובגלל זה שום דבר לא יעזור לך ואתה כן תצטרך לתת את מה שהתחייבת אליו. בחיים הבאים (בתנאי שיהיו לך כאלה) תחשוב פעמיים לפני שאתה מהמר על נשמתך בת האל-מוות.

666vs999

New member
אם זה היה תמורה אולמת למה ששלמתי אז

לא הייתי רוצה לבטל ולא חתמתי על נשמתי אלה על רגשותי

למעלה