שאלה דחופה!!

MaNcHi 135

New member
לדעתי את צודקת..

הפלייבק ממש עולה על הקול של שירי וכאילו "מכסה" כמה דברים בקול שלה ואצל טליה זה יותר שקט כזה...אפשר יותר להזדהות.. אהבתי יותר את הגירסא המקורית..

Dorushh 3

New member
איככככ אני שומע עכשיו את הגרסא

של הטליה הזו.. איזה גועללללל
איזה קול מעצבן יש להה
שירי שרה פי אלך יותר טוב..

Dorushh 3

New member
וגם תראו מה היה רשום בכתבה..

"הגרסה של טליה היא בסך הכול סקיצה לא רשמית שכלל לא הייתה מיועדת להשמעה ברדיו, ואין לי מושג איך זה קרה. הייתי בטוח שזה אחלה ביצוע, עד ששמעתי את הביצוע של שירי ונפלתי", כך אומר דור דניאל, 23, מחבר השיר. "כתבתי את השיר בגיל 17", מספר דניאל. "במהלך השירות בלהקה צבאית פגשתי את טליה. היא חיפשה להקליט דברים, עבור יצירת כרטיס ביקור אישי שאותו היא תוכל להעביר הלאה לאנשים בתעשייה. החלטתי לנסות את השיר הזה עליה, ועבדנו יחד על סקיצה באולפן. מספר חודשים לאחר מכן הגעתי לשירי מימון דרך מכרה משותפת. שירי גם הקליטה סקיצה לשיר והתחברתי אליו יותר". "באמת שאין לי שום דבר נגד טליה", אומר דניאל. "היא בחורה מתוקה וגם זמרת מצוינת, ואין לי שום בעיה לעבוד איתה בעתיד, אבל השיר 'אהבה קטנה' מדבר על כאב פרטי שלי, וזכותי לבחור את הביצוע של מי שהכי מדבר אליי וריגש אותי. יש ביצוע אחד מוגמר לשיר והוא של שירי מימון, נקודה." ומה בנוגע לטענות כי נתת את השיר לטליה גיחון? "לא היה שום הסכם עם טליה. עבור שחרור השיר לרדיו בגרסה רשמית צריכים את האישור שלי. אני מבין את הכאב של טליה שמאד התחברה לשיר, אבל אני הלכתי לביצוע הטוב יותר, והוא של שירי. אני מרחם על שירי שנקלעה לסערה שלא באשמתה."

MaNcHi 135

New member
באמת יש לה קול מעצבן.. :)

אבל אהבתי יותר את הגירסא שלה... שירי, שתהיה בריאה, עושה את השיר יותר מעתקל עם הקול שלה.. זה מבאס לנסות אפילו לזמר איתה בזמן שאתה שומע את השיר...חחחחחח אבל עדיין...בגלל זה היא מיוחדת! ואני עדיין נוטרת לכמה שופטים על ההחלטה הגרועה שלהם בכוכב נולד....

petit

New member
שירי ידעה והתעלמה../images/Emo18.gif ארוך

זה החלק העצוב היא ידעה על המחלוקות ואולי חשבה שהפרסום סביב השיר והסנסציה תעזור בקידום. באופן אישי אני מאד אוהבת את הקול של שירי ודי פירגנתי לה מאז שפרצה בכוכב נולד -אבל לגלות שהמתיקות הזו והחייכנות היא בסה''כ סוג של צביעות -חבל. אין ספק שיהיו כאלה שיאהבו את טליה ויהיו כאלה שיאהבו את שירי -לא על טיב הביצוע מדובר-אלא על האנושיות. קשה לי להאמין ששירי הייתה מוותרת ומרפה בקלות אם בזמן שניסתה לפרוץ קדימה מישהו היה בא ולוקח לה את השיר הראשון שבו השקיעה את המיטב (מיטב כספה והאנרגיה...). מן סוג של נינט בשיר שלנו לא? שירי ידעה ודור דניאל ידע ובכל זאת המשיכו קדימה. חסר כותבים/שירים ומלחינים בעולם? אני לא מאחלת לשירי שתצליח. מבחינתי היא אדם לא חיובי שניצל מעמד וע''י מניפולמיות ודריכה על אחרים ניסה לקדם את הקריירה האישית שלו. לא כל האמצעים כשרים גם לא במלחמת השוק על לב המאזינים והמכירות של הדיסקים. חבל שחברת הליקון גם נתנו יד לעניין כי גם הם ידעו. מי שלא ידע הם באמת אותם חברים (והדגש על חברים) של טליה ושל דור שנתנו את קולם (לדעתי אפילו ללא תמורה-אלא מתוך פירגון לטליה) וגילו שהם חלק מהעיבוד של שירי ואותו עיבוד שטליה שילמה עליו בכספה. אם תצאו קצת מהחלק של ''אני המעריץ ושום דבר לא יקלקל...'' ותנסו להסתכל באופן אובייטיבי תבינו שיש כאן משהו קצת עקום.

זוננפלד

New member
כנס לפה... מגילה... ../images/Emo73.gif

כמו שאמרת ניסתי להסתכל מנקודת מבט שונה, ולרוע מזלי אני רואה שהדברים שאמרת צודקים בחלקם. אני מסכימה אם זאת ששירי אולי רצתה שהפרשה הזאת יותר תקדם אותה, אבל בשום אופן אני לא מסכימה אם מה שאמרת אח"כ. שירי לא דרכה על אף אחד! דור דניאל שכתב את השיר אמר בפרוש, שהוא סתם רצה לנסות את השיר על טליה, וזה היה רק סקיצה שהם הקליטו ולא יותר מזה, ואין לו מושג איך התגלגל השיר לרדיו, מה שבכלל לא היה אמור להיות! אני גם חושבת שדור דניאל בכלל לא היה צריך לפנות לשירי אם השיר הזה... זו סתם טיפשות להכניס את עצמו לכזה דבר ובכלל איזה אחריות להכניס את שירי לכזה דבר. ואכן, אני מסכימה איתך ששירי היתה צריכה לעזוב את השיר ולוותר, אבל לא בטוח שהיא היתה מוצאת שיר אחר, ובכלל זה לא נכון שקולות הרקע היו של חברים של טליה, שירי פשוט עשתה את אותה גירסא, ואולי נדמה לך שהקולות היו של חברים של טליה, אבל בעצם זה קולות של מי ששירי הביאה. אבל זו בעיה של טליה שהיא הביאה את השיר לרדיו, דור דניאל לא ידע שהשיר יהיה ברדיו, וזכותו המלאה להביא לכל זמר אחר שירצה. טוב בכל אופן ניסתי להסתכל מנקודת מבט שונה, אבל מנקודת המבט האמיתית שלי, שירי תמיד תשאר ותמיד תהיה מלכה!!!

MaNcHi 135

New member
יש שני צדדים לעניין הזה...

ובכל אחד מהם יש משהו צודק... הצד שלי שירי זה שזה לא אשמתה מה שקרה...כאילו אם יש כבר אשמים אז זה רק כותב השיר שהלך אל שירי בכוונה להתפרסם ודפק חברה שלו... אי אפשר להאים את שירי על גניבה כי היא לא גנבה כלום...היא קנתה את הזכויות על השיר בדרך חוקית.. והצד השני הוא של טליה, שבאמת השקיעה את מיטב כספה והאנרגיה שלה לשיר ואפילו ניסתה לקדם אותה ו"הידיד" שלה תקע לה סכין בגב ומחר אותו למישהי מפורסמת... בקשר לקולות הרקע אני לא סגורה עלזה... כי פה באמת אין מצב שיקחו קולות של אחרים כי אז זה משהו כמו זכות הקנין כי זה קולות של אנשים שלא מקבלים גרוש על זה שהם שרים בשיר...... לדעתי זה אנשים אחרים שפשוט נישמעים כמו הראשונים...בתכלס זה בכלל נישמע לי כמו הקלטה של כוכב נולד עם ה- "אוהוהוווו" הזה באמצע....

petit

New member
חייבת להודות....

שזה נחמד לקבל תגובות שהן לא עיוורות ופאנטיות . כל הקישקוש הזה שהכותב לא ידע הוא בדוי -כי הוא כן ידע. הוא נתן לטליה את השיר והיה מעורב בהתהוות שלו תוך ידיעה שהשיר שייך לה . ברגע שהליקון צרפו אותו לצוות הכותבים הוא פתאום התחרט-לאחר שהיה מאוחר מדי. הוא פתאום הבין שחברת הליקון תוכל לקשר אותו עם יותר מפורסמים וראה את התהילה קרבה ובאה-כך ש''שתן עלה לראש'' ופתאום טליה וכל אחד אחר בסביבתו לא היה חשוב. המידע הוא מאנשים שכן מעורבים בפרשה המכוערת הזו ולמרות שקשה להאמין-שירי כן ידעה מה קורה עוד בהתחלה. לתרץ את הכל ב''השיר הגיע בדרך לא דרך לאולפן הרדיו'' זה בדיחה. ראיתי מספיק סרטים ושמעתי סיפורי סינדרלה על כאלה שכדי להצליח הגיעו למקבלי החלטות (לצורך העניין אבי בן בסט מ91FM )בכל דרך שהיא ועובדה שברדיו כן אהבו את הביצוע והחליטו לתת צ'אנס.

זוננפלד

New member
טוב... אני הגבתי מה שהגבתי ../images/Emo152.gif

לכל אחד יש את הדעה שלו, ואף פעם אין לדעת מי הצודק, במקרים כאלה.

Miss Nushi

New member
אז שירי ידעה..

חוזה זה חוזה, וגברת טליה לא היה לה שום חוזה עם דור דניאל.. שירי ודור חתמו על חוזה ככה שחוקית, השיר שייך לשירי.. טליה הוציאה גרסה באיכות לא משהו, שהראתה כמה היא השקיעה בסינגל הראשוןם שלה.. בכל מקרה, כך או כך, מבחינה חוקית השיר שייך לשירי, ואם היא תרצה לתבוע את טליה גם יש סיכוי שהיא תזכה.. ותאמיני לי, שירי לא מחפשת פרסום בכוח.. בטח שלא פרסום כזה שלילי.. נראה לך שהיא רוצה שייקראו לה גנבת?! ואגב, אני מאוד אובייקטיבית, אני לא מקדשת כל צעד ששירי עושה, וברור לי שכל מה שהולך סביב השיר הזה הוא טעות.. אבל גם עם השקט שנשאר היה את אותו דבר.. והיום השקט שנשאר הוא אגדה.. ככה ש..

Dorushh 3

New member
נכון..

לדעתי כל מי שאשם זה הכותב של השיר.. הוא הציע את השיר לשתיהן..

למעלה