כנס לפה... מגילה... ../images/Emo73.gif
כמו שאמרת ניסתי להסתכל מנקודת מבט שונה, ולרוע מזלי אני רואה שהדברים שאמרת צודקים בחלקם. אני מסכימה אם זאת ששירי אולי רצתה שהפרשה הזאת יותר תקדם אותה, אבל בשום אופן אני לא מסכימה אם מה שאמרת אח"כ. שירי לא דרכה על אף אחד! דור דניאל שכתב את השיר אמר בפרוש, שהוא סתם רצה לנסות את השיר על טליה, וזה היה רק סקיצה שהם הקליטו ולא יותר מזה, ואין לו מושג איך התגלגל השיר לרדיו, מה שבכלל לא היה אמור להיות! אני גם חושבת שדור דניאל בכלל לא היה צריך לפנות לשירי אם השיר הזה... זו סתם טיפשות להכניס את עצמו לכזה דבר ובכלל איזה אחריות להכניס את שירי לכזה דבר. ואכן, אני מסכימה איתך ששירי היתה צריכה לעזוב את השיר ולוותר, אבל לא בטוח שהיא היתה מוצאת שיר אחר, ובכלל זה לא נכון שקולות הרקע היו של חברים של טליה, שירי פשוט עשתה את אותה גירסא, ואולי נדמה לך שהקולות היו של חברים של טליה, אבל בעצם זה קולות של מי ששירי הביאה. אבל זו בעיה של טליה שהיא הביאה את השיר לרדיו, דור דניאל לא ידע שהשיר יהיה ברדיו, וזכותו המלאה להביא לכל זמר אחר שירצה. טוב בכל אופן ניסתי להסתכל מנקודת מבט שונה, אבל מנקודת המבט האמיתית שלי, שירי תמיד תשאר ותמיד תהיה מלכה!!!