שאלה דחופה

sickX6

New member
שאלה דחופה

יש תקופות שאני רואה נקודות אור כשאני חושבת כל מיני דברים, ובהתחלה עוד תהיתי אם יש לזה משמעות מחוץ לראש שלי, עד שראיתי פעמיים את ה"דבר" הזה ליד הראש של ידיד שלי (ובלי שבדיוק חשבתי את המחשבות שאופיני שכשאני חושבת אותן זה מופיע), והוא, הידיד שלי, אמר שהוא הרגיש את זה. אתמול ראיתי את זה באמצע המצח של מישהו בסיטואציה מסויימת, שבעקבות זה מאד חשוב לי לדעת מה זה אומר, הנקודת אור הזאת. אולי כדאי גם לציין שהסיטואציה היתה מפחידה ומאד מלחיצה, והסיבה היתה אותו אדם שעל המצח שלו ראיתי את זה. זה היה קבוע למדיי - חשבתי שאולי אני סתם מדמיינת, אבל גם כשהפסקתי להתרכז בזה בצורה שתגרום לי לא לראות את זה, זה נשאר שם.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifsickX6../images/Emo13.gifאנחנו רואים כל

מיני דברים ולכל דבר יש משמעות בעקר בעיני המתבונן. אז היות שלא תיארת איך נראות הנקודות הללו מעת 'קשה' להבין למה כוונתך. למשל, ישנן 'נקודות' בוהקות המתרוצצות באוויר כמו אלקטרונים וישנן אורות הקשורים לישויות, לנשמות או סוגי אנרגיה אחרים. אור הוא ידע. הרבה מידע מקודד באור. למשל מי שאמון על כך יכול לראות את צורות גבישי האור וצבעיהן היוצרים מצבים בריאותיים מסוימים ומצבי רוח מסוימים. אפשר לראות אם אדם מדוכא, גנב, או רוצח, רק מצורות גבישי האור האופפים אותו. וכך גם אפשר לראות 'קדושים' ו'עושי נסים'
ואגב, ישנה חשיבות למה הייתה תחושתך ממה שראית האם זה הפחיד אותך או לאו. אף על פי שלעתים אנו נוטים לפחד ממה שלא מובן לנו
L&L TALYA

למעלה