שאלה דחופה!

RISTOTO

New member
שאלה דחופה!

אנא תרשמו בבקשה כמה יח` מתמטיקה למדתם וכמה הוצאתם מתוך הפרק הכמותית בבחינה ,אני רוצה לדעת אם יש קשר.. תודה

בטח שיש קשר, אבל עקיף

ראש מתמטי --> בחירה במסלול 5 יחידות ראש מתמטי --> ציון גבוה בפרק הכמותי אבל לא נכון להגיד ש: בחירה במסלול 5 יחידות --> ציון גבוה בכמותי בצורה ישירה. אם בחרת ב-5 יחידות זה אומר שכנראה יש לך ראש מתמטי ולכן כנראה תצליח בכמותי. העובדה שלמדת 5 או 3 יחידות מתמטיקה לא תשפיע כמעט לדעתי על הציון שלך בכמותי. אם יש לך ראש מתמטי ותחת לחרוש אז תצליח.

1234aaa

New member
אתה רוצה להוציא ציון גבוה?

אז תתחיל ללמוד ולא להתעסק בשטויות!!! פסיכומטרי זה דבר אישי מה שנכון לגבי ילד חורף לא בהכרח נכון לגביך. אם הוא יגיד לך שמי שלמד 3 אין מצב בעולם שהוא יוציא מעל 120 בכמותי, מה תעשה תפסיק ללמדו?! אין שום קשר בין הכמותי בפסיכו' לבין מתמטיקה של תיכון! מה גם שהטכניקות זה מתחיל בעובדה שאין לך תשובות בבגרויות וממשיך בעובדה שבפסיכו' משתמשים בשיטות שאי אפשר לקרוא להן מתמטיקה. שם אנטגרלים ונגזרות לא יעזרו לך בפסיכו' ,מצד שני אם אתה לא יודע אותם אז זה לא יפריע לך. תפסיקו כבר לעשות סקרים בסגנון "יש לי עניים כחולות,אני נוהג באמפרזה STI וגר בפתח תקוווה ,כמה אני אוציא בפסיכו'?" וכדי שלא תחשוב שאני סתם צועק עליך ,אני לומד ב5 יח"ל והוצאתי 140 בכמותי..

RISTOTO

New member
ס22ה

אח שלי,אני הוצאתי 140 במילולי,עכשיו הבעיה שלי שאין לי זמן ללמוד אז כנראה אני אלך לי במשך החודשיים רק לים ואז אשוב ללמוד פסיכומטרי. ..

1234aaa

New member
140 במילולי זה חזק..

כמה הוצאת? וכמה לכל הרוחות אתה צריך אם אתה משפר פסיכו' עם 140 מילולי.. בהצלחה! ושוב מה שיביא לך את הנקודות [במיוחד בכמותי] זה תרגול ולא סקרים!!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

RoNcHa PoNcHa

New member
ברור שיש קשר

אבל מה שקובע למרות הראש המתמטי זה איך אתה מתמודד עם לחץ בתיכון יש בטח 10 דקות לכל תרגיל, בפסיכומטרי יש הרבההההה פחות יש אנשים שפשוט קשה להם עם לחץ הזמן ואז הראש המתמטי נכנס לשביתה...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif בתיכון יש חצי שעה לשאלה-

וזה די יותר מדי ואין בכלל מה להשוות בין שאלות פסיכומטרי לבין שאלות של בגרות, כי זה רחוק מלהיות דומה. חוץ מזה בפסיכומטרי אף אחד לא ביקש ממך לכתוב דרך, וחלק אתה בכלל פותר על ידי הצבת ובדיקת התשובות הנתונות...

ofir50

New member
המתמתיקה בפסיכו קלה-לדוגמה...

עשיתי 3 יחידות והבאתי בכמותי 148כל המבחן הזה קל הבעיה היחידה היא עם ההיגיון החסר היגיון במבחן הפסיכומטרי..

RISTOTO

New member
סבבבה

וכמה הוצאת בסך הכל? כמה חרשת לכמותי הרבה יותר משאר החלקים?

למעלה