שאלה דחופה

שאלה דחופה

אני לא יודעת אם זה המקום, ואם זה לא אז בבבבקששהההה תפנו אותי לאיפה כן צריך לשאול את זה אמרו למישהו קרוב אליי שיש לו הילה אפורה עם קצת ירוק אין לי מושג מה זה אומר, אפילו לא מאמינה בזה בדיוק...בערך... אבל אחרי זה מישהו אמר לי שזה רע, אבל הוא לא מוכן להגיד לי מה זה, אבל באופן כללי רמז על...מוות??? וזה מתאים פרפקט לבן אדם הזה....בשלב הזה בחיים..... מה זה אומר האפור עם הירוק הזה????? פלייייז אני בד"כ מנסה להבין הכל בעצמי, לא מחפשת תשובות ברורות, לא מחפשת שיאכילו אותי עם כפית...אם לא הבנתי לבד לא מאמינה... אבל ממש חשוב לי כרגע לדעת את זה, ממש נואשת.... לעזאזל, אני נשמעת כמו איזה ילדה מפגרת....חחחח...מה שהפחד עושה לאנשים...

הילה אפורה ירקרקה

לצערי, או לשמחתי, אין "מילון מושגי ההילה" אני יכולה לומר מנסיוני האישי, שראיתי המון גווני אפור והמון גווני ירוק בהילה, ושהם יכולים לבטא המון דברים ומצבים. איפה האפור? מהו מרקמו? גווני אפור בהילה קשורים אמנם פעמים רבות לגורמים שאנו תופסים אותם כרעים או שלילים כמו שפעת, שימוש בסמים,פחד וחרדה ודומיהם. במצבים של נזלת, שפעת או מחלה דומה, מופיע פעמים רבות בהילה "צבע של שלולית" אפור ירקרק. להרגיעך, לאנשים לפני מוות יש בדרך כלל הילה לבנה ובוהקת... לדעתי מי שמשתמש ביכלתו לראות הילה של אדם אחר כדי להפחידו, מבזבז את המתנה שניתנה לו. מקווה שעזרתי לך במשהו שרון

תשובה לאפור ירוק-

האפור מראה מחלה- הירוק מראה ריפוי תלוי מה היה דומיננטי יותר האפור או הירוק מקווה שהירוק- ומכך האדם יחלים בעזרת השם תחשבי חיובי- שילחי לו הרבה רייקי ואנרגיה אוניברסלית בקשי מרפי רוזן לשלוח לו ביואנרגיה ונקווה רק לבשורות טובות

נופשת

New member
יכול להיות המון דברים

אבל עקרונית ממה שאני יודעת מנסיוני, ירוק לרוב מראה על איזשהו שינוי. חשוב לציין שכל אחד רואה את מה שהוא מחליט לראות, נדירים הם אלו שרואים ללא שיפוט ופרשנות.

למעלה