שאלה דחופה

מקבל - לא התכוונתי למתקפה במובן הלא נעים

לעניין עצמו - אני לא מצליח להבין את האבחנה שלך. אם אתה מאמין שאדם צריך סיבה לקיום מצוות כי המצב הטבעי הוא לא לקיים, הרי שזו בדיוק הסיבה לאי קיום המצוות לדעתך (כי נטל ההוכחה הוא על המאמין), אך בכל מקרה גם אתה מכיר בכך שלאדם צריך להיות נימוק למעשיו.

הבחור אליו הגבתי טעם שאינו יודע למה הוא עושה מה שהוא עושה, ואדם כזה בהכרח עובד בגישה לא בריאה בלי קשר למה שהוא עושה, וזו הייתה הנקודה שהדגשתי.

לגבי שאר הדברים, כיוון שלא הופנו אלי אינני חש צורך להגיב.

הפסול העיקרי שעולה לי בראש

לאו דווקא מוסרי בהגדרתו, אלא סתם ממש מגעיל אותי:
אתה נשוי יחסית טרי.

בתור נשואה טריה, אם אישי היה מנהל מאחורי גבי קשר (שהוא כמובן טורח לציין שאינו "לצרכים מיניים". למה אתה טורח לציין? מי שמדגיש, מחשיד), משתף מישהי שהיא לא אני בנבכי נפשו העדינה, משאיר אותי בצללים בעודי בטוחה שאנו כעת בשיא פריחת הרומנטיקה שלנו, הייתי נפגעת מאד. הייתי משתינה לך בשמפו. מנקה את האסלה עם מברשת השיניים שלך. מספרת לחמותי.

יש לציין שלבן הזוג שלי יש המון ידידות שאיתן הוא מנהל שיחות נפש, כי אני לא מתה על חפירות, הוא יוצא איתן לקפה ומזמין אותן הביתה ומסתמס איתן. אבל בחיים הוא לא יסתיר זאת ממני.

חוץ מזה, אין שום פסול בקשר וירטואלי או אמיתי, ידידותי או קינקי, עם כל אישה או אישה באשר היא/הוא.

רות בנדיקט...את ..

כל תגובותייך פוגעות ובאות במטרה להקטין ותמיד את תגעלי מכל מה שיכתב
ולא שאני פגיע..
כתבתי את זה כי אני יודע שיש שיפרשו את זה לא טוב
ואם הייתי כזה סביר להניח שלא הייתי שואל....
בכ"א תשובתך לא ענתה לי כי שאלתי הייתה על קשר של הבנה ותמיכה ולא על קשר שאמור להיות רומנטי...

לא התכוונתי לקשר רומנטי.

כוונתי לקשר שמנוהל מאחורי גבה של רעייתך התמימה.

ובינתיים אני היחידה שתמכה בקשר עם נשים, רומנטי או שלא. תעריך.

אה אז לא הבנתי

אז את בעד או נגד? וזה בהנחה שאני לא מספר לה..כי אם כן מסתבר שאיהיה גרוש חופשי ומאושר(בלי גרוש)
ואני מדבר על אותה תקופה זמנית...אולי בעצם אני סתם מדי מוסרי אני פשוט אוהב אותה..

בעד קשר עם בני אדם

וגם נשים, שאולי הן בני אדם לפעמים.
נגד קשר שמנוהל ללא ידיעת אשתך. גם למשך תקופה זמנית. במיוחד כשאתם נשואים יחסית טריים ועל תדר ירח דבש.
אפשר לחיות אחרת. אפשר שתהיינה לך ידידות ומאהבות ומרטיני על החוף. אבל לא על חשבון דם ליבו של אדם אחר.
כמו שאמרתי, לבן הזוג שלי יש יותר חברות מחברים, ואין לי שום בעיה עם זה כי הכל ידוע לי. זה אפילו תורם לזוגיות שלנו.
מקווה שהובנתי.

nonsensical

New member
משתינה לך בשמפו.. My god

ואני חשבתי שאין יצירתי ממני

רווק5

New member
אממ

האמת אני חרדי בחור ישיבה ראיתי השבוע את אמנון לוי על החרדים האנוסים והבנתי שגם אני חלק מהקבוצה הזאת

רווק5

New member
האמת

שזה בגלל שעשו מהדת מסחרה כל רב קונה לעצמו מאמינים כבוד וכסף גם אם הדת נכונה קשה לי להיות חלק ממנה

nonsensical

New member
שבוע טוב

דע לך שהתפעלתי מהשלווה שנותרה בך למרות כל הכניסות והקטילות.

למעלה