שאלה דחופה

הטיZרית

New member
שאלה דחופה

איזה ETC נמכר הכי הרבה ב MTS??? אני רוצה לאסוף NX לעבור לברה....

Macbook

New member
לפי מה שידוע לי

בגלל הרפורמה בMTS אנשים לא כל כך קונים היום חפצי ETC, אבל תחכי לתשובה אחרת כי אני לא כלכך מבין בזה בכלמקרה

Hasselblad

New member
עד כמה שידוע לי שיני זהב של הזומבים

אנסה לבדוק יותר לעומק בסופ"ש.

deisy

New member
נראה לי שכל מה שקשור לקווסטים

לא ממש משתמשת בטרייד בסה"כ.. אבל מאמינה שבובות הזומביות ,אה רגע - הזנבות של השועלים הסגולים בזיפנגו הולכים טוב, אסף מכר די הרבה כאלה אחרי שהעלו את המחירים... בהצלחה יקירה! נשמח לראות אותך בברה

הטיZרית

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

מחכה לעוד תגובות
אם זה לא ילך אני פשוט אפתח איזה נובית... יש מצב שאם אני חורשת שבועיים אני מגיעה לפחות לרמה 60???

אני בחריש של שבוע וחצי על הסיגנוסית שלי

הגעתי ל40+... אולי אם יש לך סבלנות יות ממני יש אפשרות חח

Blackcandle6

New member
אני אגלה לך סוג מקצועי

הזנבות של סליים הולך די נחמד. אולי הסיבה לכך שהדרופ בברה יותר גבוהה ונופלים הרבה. לעומת זאת אני יודעת שבקהיני הייתי מוכנה למכור את נשמתי בשביל הזנבות האלה שנפלנו פעם ב20 רמות . אז נקנה... בכמות של 30+ במחיר מינימום.

הטיZרית

New member
הסלימים הירוקים????

אפשר למצוא אותם בטונות בסקניה
אני אנסה בכל זאת
תודה.

הטיZרית

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif עוד שאלה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מישהו יודע על תוכנה שמאפשרת לפתוח את מייפל ב 2 חלונות שונים ולשחק ב 2 שחקנים (שלא על אותו חשבון) באותו הזמן?

Don Nirtin

New member
מה שאת שואלת זה לא חוקי מבחינת נקסון../images/Emo87.gif

זה נקרא שתוכנה צד ג' שמתערב בתוכן המשחק. לכן- לא קיים כזו תוכנה. הייתה פעם אבל אין לי מושג האם היא עדיין בהימצא. (או שימושית)

P o o f i

New member
דווקא כן קיימת תוכנה כזאת,

אבל כמו שאמרת.. היא לא חוקית. שמעתי על דרך שבה אין צורך בתוכנה נוספת, משהו עם 2 חשבונות על אותו המחשב.
לא יודעת אם זה חוקי או לא.

ReallyWrong

New member
סביר להניח שכן

הייתי עושה את זה עם המסנג'ר לפניי שאפשר היה להכנס לשניים עם הפלוס פשוט נכנסים לחשבון אחר על המחשב ופותחים בו מייפל..

Hasselblad

New member
כמו שניר אמר...

היה לי ידיד שהשתמש בתוכנה כזאת... עד שהוא קיבל באן, ושימוש בתוכנה כזאת זה לא באן לחודש זה באן לתמיד

הטיZרית

New member
איזה בעסה..

יש לי 2 חברים טובים שמייפל כן נפתח להם בשני חשבונות שונים על אותו המחשב.. אבל אצלי על הויסטה... ניסיתי פעם אחת והמחשב שלי כמעט התעלף... ויש לי עוד חבר אחד שהסביר לי שהוא משתמש באיזה תוכנה ואמר שהוא ישלח לי אותה... ופתאום חשבתי... שיש מצב שזה לא חוקי בכלל

למעלה