שאלה דחופה!

יש לך רעיון איפה? הוא הציע במשרד

שלו או ברכב שלו הייתי מעדיף ברכב שלי אבל הוא לא יאהב את זה... ובשביל מקום כמו פארק, קר מידי. מה דעתכם?

עדיף

מקום עם א*נשים זרים, נניח, לובי שקט, ("בית טובי העיר"), ואם הוא מתעקש שזה יהיה במרחב האישי שלו - אז במשרד. בשום פנים ואופן לא ברכב!!!

kiss 18

New member
רציתי לכתוב את זה נישבעת לך... בעצם אסור

להישבע, אבל אם היה בית המיקדש הייתי נישבעת...
אז מבטיחה!! בשום אופן לא ברכב, ולא באיזה גינה נידחת, עדיף מקום עם אנשים, לך תדע אולי יש לו איזה בעיה נפשית, והוא ישתולל...ותוכל לצרוח!! אני רק מכינה למיקרה הגרוע שמה שיכול לקרות...(ראיתי מידי הרבה סרטים אני יודעת...
) תיזהר כן??

מטורפת!

לכי ללמוד אומנויות לחימה ותרגעי. או שתקחי את הכדורים הפוך. זה עוזר. מקום סגור וקטן במרחב "שלו" זה מאיים ונותן לו יתרון. זו הסיבה שרכב אסור בשום אופן.

kiss 18

New member
צודקת קצת ניסחפתי...../images/Emo163.gif

למרות שללכת ללמוד אומניות לחימה ניראה שלא יזיק...

kiss 18

New member
../images/Emo88.gif בא כנס רגע... עוד משהו שרציתי לומר..

חשטב מאוד: תנסה שלא כל השיחה תיהיה כבדה ורצינית, גם לחייך מידי פעם... שלא ליצור אוירה כבדה מידי! אבל לא לספר בדיחות
לחייך מידי פעם
, זה משחרר ותורם המון עבור השיחה! נ"ב- מתי אתה אמור לדבר איתו?? המון הצלחה, וכמובן עידכונים...

kiss 18

New member
../images/Emo26.gifעוד נושא חשוב שאולי לא הועלה..../images/Emo26.gif

בקשר להופעה החיצונית, כמה נקודות: תסדר את השיער שלך, ז"א התיספורת בצורה שסגנון שהמשפחה הולכת, הבנתי משפחה חסידית, אז אם יש בלורית זה לא מתאים, או כוס, או שפם (כמו צ'פלין...
) אין מקום להם- האב בטוח לא יאהב את זה! דבר נוסף, אם אתה הולך עם חולצות צבעוניות, מכנסיים לא בצבע שחור, אז תלך לפגישה עם חולצה לבנה, ומכנסיים שחורות (לא קורדרוי), עם ציציות כמובן! עוד דבר שעולה לי בראש, אם אתה מתכונן להתבשם, אז לא בצורה מופרזת שמשאירה שובלים של ריח, הוא בטוח לא יאהב את זה! אז אם כן אז קלות! יכול להיות שכתבתי דברים מובנים מאליהם, אבל כתבתי, למה ככה...
עוד לא מאוחר מידי נכון? אמרת מוצ"ש הפגישה... בשורות טובות, לזוג היונים!
מקווה שהועלתי...

למעלה