שאלה דחופה!

בנוסף לכך-

תשתדל לבוא עם קפילוטש והשאר... ובלבוש חסידי ולא חולצות כחולות. לך לספר שיוריד את הבלורית הענקית (אם ישנה) ותעשה תספורת יפה וממוצעת. אתה חייב קצת להקריב למען האהבה. אני מאחל לך המון הצלחה. תוכל גם לנדור אמירת נשמת כל חי במניין של עשרה אם הכל יהיה טוב ואתם תסגרו. (נהוג להביא מזונות ושתייה ולהגיד את זה..)

pizarro

New member
כנס...

לדעתי אתה צריך להתנהג בצורה רגילה, ולא לנסות להרשים אותו כאילו אתה יותר מידי צדיק וכדו`. אבל אתה צריך גם לדעת להתנהג במידה מסוימת של תקיפות, במקרה שהוא יאיים עליך בדרכים שונות שתעזוב את ביתו. תנסה להישאר אדיש ולהראות לו שלא משפיע עליך איומים וכדו`. בהצלחה! נ.ב. אל תשכח לעדכן אותנו בהתפתחויות.

הלוואי שאאחוז כבר בשלב שאוכל

לעדכן על התפתחויות ולבשר על בשורות טובות. בינתיים העניין הזה פשוט מתיש אותי.

תשובתי הקובעת...

1- לעולם אל תנסה למכור לו סחורה שלא תוכל לספק לו.. דהיינו, אם הוא ידרוש ממך התחייבויות רוחניות וכדו', אל תבטיח כלום מעבר למה שאתה מתכונן לתת. 2- כתוצאה מכך אתה מוכרח לשבת עם עצמך ולסכם לעצמך מה היעדים שלך לחיים בטווח הארוך וכן המיידי. 3- תן לו את כל הכבוד הראוי. הוא אביה. הוא מיועד להיות חמיך. מה שיתחיל בצליעה ימשיך גרוע יותר. בדוק ! אל תתפתה למשחק הרומנטיקן שלא יוותר. עזוב את זה. זה רק סרטים... 4- כתבת בעבר שאתה שוקל לחזור לישיבה בצורה מסויימת. לך על זה. 5- הוא ישאל אותך מה יש ביניכם. אל תהיה לי בדיוק בקטע הזה 'דויבר אמעס' . דווקא בקטע זה תספר לו בצורה כללית על הקשר שלכם. תן לו להבין דבר או שניים על הרגשות הבוגרים שלך כלפיה. 6- ואחרון אחרון חשוב- אם תגיעו למבוי סתום אל תאיים כלום ! אל תבהיר לו שאתה לא מתכונן לעזוב אותה בחיים. זה סתם ללכת עם הראש בקיר. אמור לו שאתה מסכים לוותר למרות הקושי העצום שבדבר ולמרות שיהיו לך המון רגעים עצובים אתה מבין שאם הוא לא מסכים זה יהיה סתם לדפוק את הראש בקיר. את כל זה תאמר לו. תמיד תוכל להסביר לה שלא רצית להחריף את האמוציות של האבא ומה שלא הצלחת אתה, היא יכולה יותר. מקווה שהבנת הכל. לבטים יותר עמוקים תוכל אם תרצה לחשוף בתיבת המסרים... סתאאאם. החברה כאן בוגרים ברובם !

אז ככה (נשימה עמוקה):

בקשר להתחיבויות רוחניות, ברור שלא אתחייב! בקשר ליעדים, אני והיא דיברנו רבות על כך ויש לנו דעות והשקפות חופפות, כמו``כ נכנסתי לישיבה (תעריכו חח) ועיקר העיקרים- אני לא אתחתן עם אשה אחרת. נקודה. וגם היא הבהירה לאבא שלה שאין מצב שהיא תקח גבר אחר... לכן אני כן חושב שאני צריך להיות נחרץ, כי על זה אני לא אוותר!

סתם Jיק

New member
תהיה נחרץ,

אבל אל תתן לו את התחושה שתלכו נגד רצונו. אלא יותר בכיון של, נחכה גם עוד שנתיים עד שתסכים אם נצטרך..

חידדת את מה שרציתי לומר

העיקר שהוא לא יכנס כאן לקטע של הורדות ידיים. כי במשחק הזה של כבוד מול אהבה כולם יפסידו.

kiss 18

New member
אחח כמה שאהבה כואבת...../images/Emo7.gif

אם תראו לו שניכם שאתם לא מתכוונים לוותר, ואתם ביחד בעיניין הזה אולי זה יראה לו (ולאישתו) שהוא צריך לקבל אותך, בתור חתנו... אם לא אז כניראה שתיצטרך להילחם בשביל לקבל אותה...

אהבה...

כמה שהיא כואבת ככה היא יפה... ואני יודע שאני נשמע עכשיו נקבה מרוגשת עד דמעות למרות שאני נקרא מאד ``גבר`` כמו שאומרים אבל יש משהו באכסיומה הזאת

kiss 18

New member
תרגיש חופשי להרגיש נקבה...

(תתכונן יכול להיות שעדיין דוסית תשאל, אם יש לך משהו לספר לנו..
.גנובה...) אני אישית חושבת זה מדהיים שגבר מתרגש, ובוכה...יש בזה משהו מדהים בעיניי וטהור, גם להם יש רגשות לא? כן אחח אהבה זה דבר ניפלא, כשזה קורה צריך לתפוס אותו ב- 2 הידיים, יש לפעמים רגעים, או תקופות שזה טוב מידי כדי להימשך... אני כ"כ מאחלת בשבילך, ובישבילה שתיהיו ביחד לעד, ומאושרים כמו זוג יונים...

ORITB3

New member
אני יכולה להוסיף כאן ולומר..

שדבר ראשון תתפלל לה' שהפגישה תלך בקלות,ושאם זה השידוך האמיתי שלך משמים שזה יזרום כמו שצריך,דבר שני,אל תנסה להכנס באבא שלה או להילחם איתו,אני אומרת מנסיון,זה פשוט לא ילך,אם אתה רואה שכלו כל הקיצים,תחשוב פעמיים לפני שאתה נלחם,כרגע יש ביניכם אהבה גדולה,אחרי הנישואין אהבה זה = עבודת המידות,פשוט לעבוד על עצמך ולמצוא באשתך רק את הטוב למרות הקשיים וההתמודדויות בחיי הנישואין,ואם יקרה מצב שתתחתנו ללא אישורם של הורי חברתך האהובה זה רק הרוס לכם בחיי הנישואין,זה יעיב על הקושי בחיי הנישואין,זה באמת לא פשוט כמו שזה נראה להתחתן,צריך המון בגרות וחוסן נפשי,אני מאמינה שאתה מרגיש שאתה בנוי לזה אבל כרגע גם הרגש אצלך פועל המון יותר מהשכל,לכן אני אומרת לך למרות הכאב אם האבא מגיע בגישה שלילית מאד אל תילחם יותר מדי,תנסה בדרכים עדינות להסביר את עצמך אבל לא עד כדי כך אם הוא מאד נחרץ,ובפגישה תתנהג בצורה הכי בוגרת שאפשר תראה לו עד כמה אתה בוגר לחיי הנישואין ומבין את מה שאתה עושה וזה שהכרת אותה בצורה לא מקובלת זה לא עושה אותך גרוע או משהו כזה.ולבסוף הרבה הרבה הצלחה!

עד שכבר באתי...

כבר אמרו את מה שאני הייתי אומרת. יא גנבים
ואם לא ברור לאלו מהדעות אני מתכוונת - אז "על המשמר" אמר נכון (חוץ מהמשפט שהתייחס לזה שהוא זה שקובע
). ואני אחדד: אל תדחה יותר מידי את הפגישה. תהיה מי שאתה כי זה בדיוק מה שהיא אוהבת. תדבר על עתיד בוגר ולא על קשקושים של פוצ'י מוצ'י, כי בחיים עצמם זה מתאדה ונגוז. תראה רצינות, בגרות. תסביר שהכל קרה במקרה ושאחרי הכל, אתה מקווה שלמרות הקושי והבלגן - הם (ההורים) יתגברו ויסכימו. (וכאן אתה נותן לו להרגיש שאתה מבין שלא קל להם. קוראים לזה בעברית: רגישות ואמפתיה) כמובן, אל תאיים, ותחסוך ממנו משפטים בסגנון "אם לא היא - אני לא מתחתן לעולם", אבל תהיה גבר, ותגיד לו שזו האשה שתמיד חלמת. קבע מקום נח (אבל לא אינטימי, כדי שיהיה לאן לברוח
), ובאדיבות תשאל מתי נח לו. ויאללה, להזמנת התפריט לחתונה...

למעלה