שאלה דחופה!

שאלה דחופה!

לא יודע אם אתם זוכרים אבל לא מזמן כתבתי כאן בפורום הודעה שאני לא יודע מה נסגר עם חברה שלי לגבי חתונה כי מצד אחד היא רוצה מאד ומצד שני היא מפחדת מההורים... בקיצור לפני כמה ימים היא תפסה בנושא שיחה עם אבא שלה ואמרה לו.. ההוא כמובן היה בשוק שככה מעוללת לו ביתו החסודה, ואחרי צעקות, שכנועים וכו` הגיע שלב העיכול (הוא עדיין לא אמר לאשתו) בקיצור מה שנהיה שהוא עכשיו מברר עלי ורוצה להפגש אתי. נורא לא נעים לי ממנו ואנלא יודע איך אני אמור להתנהג בפגישה-מה אני אעשה אם הוא יתקיף? האם לשחק אותה צדיק יותר ממה שאני? א-ו-ף הוא כבר ממש לוחץ על פגישה ואני לא יודע אנא אני בא! הצילו!! מה עושים? מה אומרים לו? איך מתנהגים??

תשאל אותה!

או שתגיד לה. שיגיד לאבא שלה שאתה מוכן לפגישה אבל בתנאי שלא מעלים את הנושא ההוא על הפרק.

לדעתי

כמה שאני מכירה את הסיפורים האלה, הוא רוצה פשוט להבהיר לך בפרצוף שתעזוב את הבת שלו ומיד! לא אתפלא אם הוא גם יאיים בדרכים שונות. תחשוב טוב מה אתה עושה ותגשש היטב מה בדיוק כוונותיו ותוכניותיו.

אוקיי תנסה לשער תגובה טיפוסית של

בנאדם חסידי ממוצע, לא פנאט בכלל, אבל גם לגמרי לא מודרני. יש לו בת בגיל 18+ שתמיד היתה קצת יותר פתוחה מהמשפחה אבל הוא לא חשב שהיא תצניח עליו כזה ``בום``... אני לא אתבע אתכם למשפט אם לא תדייקו במאה אחוז!

לדעתי, אולי כדאי

שתנסה כמה שיותר לדחות את הפגישה הזאת, ככה אולי הוא ירגע קצת ויעכל את מה שקרה. כמו כן חשוב לקבוע מקום מפגש שתרגיש בו נח. ותבוא בצורה מכובדת, ולא בצורה של מוכר פיצה... תחשוב טוב יהיה טוב! בהצלחה! אהה.. ואל תשכח לעדכן אותנו...

kiss 18

New member
היי מה שלומך, כנס..

עשיתי חיפוש בפורום לראות מה המיקרה שלך ולא מצאתי בחיי שניסיתי, אז אם לא אכפת לך תכתוב שוב את המיקרה בקצרה, טוב? ממה שאני מנסה להבין (אויי איזה רישמיות...) הייתם בקשר בלי שההורים ידעו , נכון? ואז היא החליטה לספר? (בחורה אמיצה אגב, כניראה שממש התאהבה בך...) אחד/ת כתבו לך פה שהוא רוצה להבהיר לך לעזוב את ביתו, אבל אם אתה אומר שהוא מברר עליך, אז כניראה שזה רציני, אולי הוא רק רוצה לראות אותך, וכן להסכים לך להיות את הבת שלו (אהובתך...
) ואם הוא יתקיף אותך, אז תגיד שאתה אוהב אותה ורוצה להיות איתה, ולא עשיתם משהו שאסור..(מקווה בשבילך..) ותדבר איתו בצורה רצינית, תנסה להיכנס לראש שלו, ולא לדבר איתו בשפה שלא מתאימה למשפחה , (אני לא מכירה מה הסיגנון שלו אז בזה אני לא יכולה לעזור...) אל תיראה כשאתה מדבר איתו לחוץ מידי, מראה חוסר יציבות ובלי ביטחון, אתה בא לדבר איתו בשביל שיסכים לכם להיות ביחד, אז תישמע בוגר, ואחראי...!! מקווה שעזרתי ולו במעט... אם לא אכפת לך אז תעלה את המיקרה בקצרה שוב.. וננסה (אני בכל אופן..)לעזור יותר! אגב, היום בערב אני לא אהיה כאן אז תתנהגו יפה, ולא לעשות בלאגן לאריאלה כן?? ערב טוב, וקסום לכולכם!

חח כן המפקדת

אז ככה. אני בחור חסידי מודרני (שבבניק בלע``ז) יש לי חברה, בחורה מקסימה, זורמת ויפה כבר שנה וחצי... ובקשר לחתונה, שנינו מאד רוצים! אבל היתה תקופה עד לא מזמן שכל פעם שהייתי מדבר על זה מהבחינה המעשית, שתודיע להוריה, היא התחמקה, בכתה, דחתה וכו` והתייעצתי עם חברי הפורום איך להתנהג אליה, להלחיץ או להתעלם מהנושא. מה שקרה שלפני שבועיים בערך נעשתה מלאכתי ע``י אחרים. אבא שלה קרא לה לשיחה ואמר שרוצה לשמוע לה שידוכים ואם היא מסכימה (היא בת 18 וקצת, גיל מקובל להתארס בו בציבור החסידי) והיא פלטה לו שהיא לא צריכה שידוכים ותסתדר לבד כי יש לה מישהו... אבא שלה היה המום, צעק, שכנע, הביא הצעות שידוכין אחרות, הציע לה לטוס לחו``ל והיא ניתקה איתי קשר לשבוע כדי לחשוב עם עצמה (אז עוד לא הבנתי מה הסיבה שהיא נעלמה ונורא דאגתי לה) בשבוע זה אבא שלה הציף אותה בשיחות אבל היא הודיעה לו בסופו של דבר שהיא סגורה עם עצמה עלי. (יש!! חח) ואבא שלה בהתחלה איים שלא יתן לה שקל לחתונה ואחכ חזר בו ואמר לה-את תמיד נשארת הבת שלי, מה שלא תעשי, ולכן אני רוצה לשוחח עם הבחור`` (יעני איתי) הבנת??

kiss 18

New member
אין לי זמן לקרוא, אני חייבת ללכת, חמר אני

מבטיחה לענות! להתראות לכולם, שאחזור בשלום, וכולם ביחד אמן!!

אמממ אני יתן פה עצה לפעם הבאה

פשוט לוקחים אברך זאת ואומרים לו. אתה רואה את הבחורה הזאת ``החברה`` תציע אותה לאבא שלי..... והכל על מקומו יבוא בשלום

אז עושים שיהיה מצב

לא חסר סיפורים כאלו. אומרים לאבא אם אתה לא רוצה שיהיה כאן צרות כי הבת שלך............. אז הוא שואל את הבת. מבררים עליך קצת והעסק סגור. הרבה אנשים אמרו אין מצב. אבל זה תמיד עדיף על השיטה האחרת מצד שני לפעמים הכי טוב להגיד את האמת וזהו.....

kiss 18

New member
אהה ניזכרתי.. מספיק שהיית כותב את השורה

הראשונה והייתי ניזכרת...
אז כתבתי לך מה אני חושבת שאתה צריך לעשות, בעיקר תראה בגרות, ותילכו בזה ביחד אתה והיא, ככה שהוא יראה שאתם לא הולכים לוותר על זה בקלות!

kiss 18

New member
תיקון קטן..

אל תאמר לו אני אוהבת אותה, אלא אני מחבב אותה, זה נישמע יותר טוב!

יותר שילך נראה לי על-

להסביר את הרגשות ולא לבטאות אותם. כגון- הבת שלך היא בחורה נהדרת אני רוצה להתחתן איתה כי... ושיפרט מה הוא יודע. זה מה אני חושב..

יש בזה משהו

זה פחות יצרום לו שאני מתחתן איתה בגלל המעלות (הרבות) שלה מאשר שאגיד ``אהבה`` והוא יחשוב מי יודע מה כבר היה בינינו...

kiss 18

New member
מצתחיקים אתם, אני לא מתכוונת שתאמר לו...

אני אוהב אותה, היא משוש חיי, אהבת חיי היחידה, חיי כלום בלעדיה.... ממש לא!! תאמר לו את המעלות שלה, והיא מיוחדת, ואתה חבב אותה... לא נישמע טוב? תנסה להיכנס לראש שלו, ותדבר בשפה שלו, שיאהב אותך, ויסכים לך להיות עם הבת שלו... מתי אתה ניפגש איתו?

למעלה