שאלה דחופה

רומי 007

New member
שאלה דחופה

האם כאשר היסטרוסקופיה הופכת מהבחנתית לניתוחית מאשפזים אח"כ במחלקה או שהולכים הביתה? כואבת לי הבטן מרוב לחץ ממחר פתאום, לא יודעת מה קרה לי, מקווה שמישהו גולש כאן כעת ויודע את התשובה לשאלתי

שני 4

New member
רומי, אני לא יודעת,אני רק מאחלת לך

הצלחה ענקית! מגיע לך!

ענתאב

New member
לרומי

רומי שלום , זו שעת הגלישה הראשונה שלי ונושא הפוריות נוגע מאוד לליבי! קודם כל חזק ואמץ! אני מבינה מאוד לליבך... לנו יש שני ילדימ מטיפולי פוריות של 12 ש נ י ם! שבהם התפרקנו כמעט לרסיסים. אז יש אור בקצה המנהרה. לשאלה שלך בענין ההיסטרםקופיה זו פעולה כירורגית "פשוטה" יחסית ואחרי כשעה חוזרים הביתה. בהצלחה רבה ומקווה לבשורות ...

זוליק

New member
רומי, אין לי מושג

אבל אני רוצה לחזק אותך ולאחל בהצלחה
שיהיה לך לילה טוב

matan10

New member
בהצלחה מחר !!

איו לי תשובה לשאלתך... אבל רציתי לאחל לך שילך מחר בקלות תשני טוב !! מתן

הרמוניה

New member
רומי יקירה-גם אחרי ניתוחית האישפוז

הוא למספר שעות בלבד ואחר כך-הביתה שוב טרליון של הצלחות הרמוניה

רומי 007

New member
תודה בינתיים על הברכות

התעייפתי מהיום הארוך שהיה לי ואני אנסה ללכת לישון בינתיים תודה על הברכות ותודה הרמוניה על העצה. אם במשך הלילה והבוקר המוקדם יהיה למישהו משהו להזכיר לי בעניין ההיסטרוסקופיה - כי לא הצלחתי למצוא את מה שכתבו לא מזמן למיכל (שבסוף ניצלה מכל הסיפור) - אם יש לי איזו דרך להתכונן (פרט לתהילים מ"ב - הפק"ל שלי) - אז זה הזמן לכתוב לי, כי אני יוצאת רק ב8 בוקר מהבית. נשיקות לכולכן ולילה טוב (אוף, ממש כואבת לי הבטן).

רומי ../images/Emo39.gif

בהצלחה, ומקווה שהכל יהיה בסדר. אני עשיתי את האבחנתית ונשארתי מספר דקות והלכתי הביתה. לגבי הניתוחית היות וזה בהרדמה מלאה אני מניחה שנשארים לפחות מספר שעות בבית החולים. שוב בהצלחה, שטרודל

ענתאב

New member
תהילים

לקרוא כמה שיותר זה ממש מחזק. ברכות ואיחולים והרבה כח ושוב אל תשכחי הסוף תמיד טוב.

רומי, בוקר טוב..

אם החלטת בכל זאת לפתוח גם הבוקר.... אז קודם כל
!! אמנם אני עשיתי את הלפרוסקופיה, שזה יחסית דומה, אז אמורים להשאר כמה שעות, אמנם כמובן שתגיעי עם מלווה.... כי בכל זאת הרדמה מלאה, עד שמתאוששים לגמרי... אחר כך תנוחי בבית... (לי אמרו לנוח כמה ימים כיוון שאצלי הניתוח יצא קשה) אך הרגשתי טוב מאוד הקושי היה רק למנתח, אצלי הכל היה בסדר והרגשתי מעולה... לכן, אל תפחדי, מקווה רק לטוב ורוצה לאחל לך שוב -
שהכל יהיה תקין וטוב!!! ממני מכל ה-
ד.

רומי 007

New member
על (חוסר ב)תבונה ורגישות

שלום לכולן חזרתי מההיסטרוסקופיה. בשורה התחתונה מבחינה פיזית הכל בסדר ברוך השם, חלל הרחם נצפה כתקין ואני מוכנה לIVF הבא שלי בלי שום ניתוחים. לגבי הרירית - מסתבר שלא ממש מתאפשר לדעת משהו לגביה בבדיקה הזו ככלות הכל ובעצם הכוונה היתה לבדוק את חלל הרחם. לא חשוב. אני ממשיכה לקוות שיהיה טוב. עברתי את הבדיקה בהרדמה לכן לא הרגשתי כלום וגם כשהתעוררתי לא היו כאבים פרט לכאב גב משכיבה ממושכת במיטת בי"ח אבל את זה חטפתי עוד לפני שנכנסתי לחדר ניתוח אז זה לא נחשב. אבל רציתי לספר על משהו אחר, על הפאן הנפשי של החויה היומית שלי, עם הצצה קטנה לאישפוז היום של תל השומר: באישפוז יום יש 3 מיטות בחדר. כל מאושפזת מגיעה בדרך כלל עם מלווה אחד - בעל או חברה או אמא - תלוי בגילה, במצבה המשפחתי ובסוג הטיפול. אבל הגדילה לעשות הבחורה ששכבה בחדר שלי היום שהגיעה עם 4(!!!!) מלוות מתפוצת פולניה. מראש אסייג ואומר - על מנת שלא אואשם פה לשוא בגזענות - שגם אני פולניה למחצה והדברים ידועים. מרגע שאותה בחורה חזרה מחדר ניתוח (אני לא יודעת מה עשו לה אבל זה לא היה IVF) הדודות הטובות פשוט לא עזבו אותה. הן נענעו לה את המיטה (גם את שלי), הן הביאו לה אוכל ושתיה (תוך כדי רשרושים היסטריים בשקיות ניילון ודברי שבח על המטעמים - אגב אני הייתי בצום המון שעות ובלעתי רוק כל הזמן), הן דברו בקולי קולות ואח"כ עברו ללחישות רמות - כאלו שלא ניתן אלא לשמוע אותן, השתעלו, כחכחו, נתנו עצות, המבוגרות יותר (60 + שער צבוע ג´ינג´י ותכשיטי זהב כבדים על החזה) סיפרו בחינניות על הניתוחים שעברו במחלקה זו ממש להוצאת רחם ושחלות (למשמע אחד הסיפורים כמעט התעלפתי), הצעירות יותר (35-55, הופעה כנ"ל, ניתן להבחין שמדובר בסידרה חשבונית) התיישבו על המיטה בקול חריקה תוך כדי בעיטות לכיוון המיטה שלי. בקיצור בנות: זו הייתה חויה איומה ההיסטרוסקופיה שלי ולא בגלל הפעולה עצמה אלא בגלל המצב בחדר! היו רגעים שממש חשבתי שאני מאבדת את שפיותי. כמה פעמים בעלי פנה אליהן והן ממש לא הבינו את הרמז. זה נמשך כ- 3 שעות - גם לפני שלקחו אותי לחדר ניתוח וגם אחרי שחזרתי. חזרתי הביתה מעוכה ועיפה, סחוטה נפשית. גם הבחורה עצמה כנראה די סבלה כי שמעתי אותה כמה פעמים מנסה לשדל אותן ללכת הביתה ולהותיר אותה לנפשה אבל אני חושבת שאני סבלתי יותר - לה אין ברירה אבל אני הייתי ממש "קהל שבוי" שלהן. בנוסף לכל זאת גם הידית של השירותים הצמודים לחדר התקלקלה ובכל פעם שמישהו השתמש בשירותים נוצר רעש כאילו מפלי הניאגרה בעצמם קולחים בחדר ליד. איכשהו באמת כל דיכפין שעבר בחוץ החליט להשתמש דווקא בשירותי החדר הזה וכך כל פעם שהצלחתי לעצום עין לאחר שהדודות הואילו להוריד את הווליום - התעוררתי מהניאגרה. מה אומר לכן? כמה טוב לחזור הביתה. אני שוקלת בעתיד לידה שקטה עם הדולפינים בריף באילת.

הרמוניה

New member
אוי ווי (במבטא כבד) ../images/Emo68.gif

(זה בשביל הבלונד והצבע....) מצטערת שהציקו לך כל כך (למרות שנורא צחקתי כשקראתי את התיאור- וסליחה יפתי....) אבל הכי חשוב זה שאני שמחה שחלל הרחם תקין והרחם מוכנה ונכונה..... אגב-אי אפשר היה לגייס את האחריות לעזרה? הן בדרך כלל שונאות מבקרים כאלה עוד יותר מאיתנו? הרמוניה

מיכל25אב

New member
וואו

רומי...תנחומי על החוויה הטראומטית...מרגיז איך הדברים מסביב יותר קשים מהטיפולים עצמם....אני מאחלת לך לידה שקטה רגועהעם דולפינים בים וציוץ ציפורים וילד/ה בריא/ה שישכיחו ממך את כל התקופה....

matan10

New member
רומיי

כבוגרת IVF אחד והיסרוסקופיה בתה"ש ומתוך הכרת הנפשות הפועלות לא יכולתי להפסיק לחייך אפילו רגע אחד .. לפחות הצלחת להעלות חיוך .. גם זה משהו .. העיקר שהכל תקין !!! נכון שלגבי הרירית קשה לנבא משהו והבדיקה יותר נועדה לבחון את המבנה הפנימי. מחזיקה לך אצבעות בהמשך !!! מתן

yala85

New member
שלום רומי

אני מאחלת לך בהצלחה עד ללידה בע"ה. ומצטערת שעברת את החוויה הזאת בביה"ח. אבל לפחות חדשות טובות הכל תקין. לא כל כך הבנתי לגבי הרירית. תרגישי טוב.

מצחיק../images/Emo6.gif ומעצבן ../images/Emo46.gif כאחד

מצד אחד זה נשמע כמו פרק מאיזה סיטקום מוצלח ומצד שני העובדה שזה קרה במציאות .........מרגיז ומכעיס. אבל הכי חשוב שההליך הרפואי עצמו עבר בשלום והניב תוצאות טובות. המון בהצלחה בהמשך הדרך
דנדוש

למעלה