שאלה דחופה

שאלה דחופה

נגיד והשביתה תתממש מה אנכנו עושים כי השביתה תחול גם אל התחבורה הציבורית

הולכים במוניות... ../images/Emo13.gif

תכלס... מה כבר אתה יכול לעשות? זה לא פוטר ממך.

ממש לא במונית

למה שהוא יוציא מכיסו כמתנדב שלא מועסק בשביל להגיע במונית למקום ששובת ולא יעשה כלום? שיודיע לרכזת שלו שאין לו תחבורה ציבורית ושמבחינתו היום נספר. נראה אותה מעלה ציוץ.

אוי אתם לא רציניים../images/Emo70.gif

אנשים אתם מקבלים נסיעות

אם אני אראה אותם לנהג מונית הוא יצחק לי

זה רק לתחבורה ציבורית, ולמרות שזה נשמע מפתה להכליל גם את המוניות זה לא עובד ככה. גם חיילים מקבלים חוגר, ועדין לא שמעתי על מישהו שחויב להגיע ממקום x למקום y כשאין תחבורה ציבורית ושהצבא לא דואג לו לתחבורה. אפחד לא יתפוס טרמפים בשביל השירות הלאומי, ומי שרוצה יכול בהחלט לומר שהוא לא יכול טכנית לבוא כי אין תחבורה (וזה כולל ת'הורים ומוניות. שהרי ההורים לא חייבים בחשבון למקום השירות או לעמותה ומוניות זה מכיסו של בן השירות ללא החזר) הקיצר - אומרים לכם לבוא מחר לשביתה להראות נוכחות ובמסגרת השביתה גם אין תחבורה ציבורית - אל תבואו ותודיעו לרכזת שלכם שזה לא הולך לרדת לכם משום ימי חופשה שהרי אולצתם לא להגיע, ושמבחינתכם היום הזה נספר. ציוץ לא תשמעו.

טוב זה הדבר הכי לא מובן/נורמלי

ששמעתי. גאד.. מה נהיה אתכם? אתה מקבל החזרי נסיעות (במשכורת שלך,דמי כיס או איך שלא תקרא לזה!) ולא משנה לאיך אתה בא! אוטובוס או מוניות או רכבת או מטוס
מחזירים לך את הנסיעות האלה
זה שאתה בוחר לעשות ככה ולנסוע רק באמצעות הכרטיס שירות שמקנה לך נסיעה חינם באוטובוס זה עניין שלך
אבל אתה מקבל נסיעות
אז צאו מהבועה הזאת
ואף אחד לא ביקש ממך לתפוס טרמפ גם אם היית רוצה! אז בוקר אחד תלך במונית ותשלם שקל שניים שלוש יותר ממה שאתה מבזבז ביום.. חוצמזה שיש אוטובוסים היום. אז חדל קשקשת. יום טוב

מלני04

New member
סליחה שאני מתערבת

אבל אלה שמקבלים את הבול לנסיעות חינם באוטובוסים לא מקבלים החזר נסיעות אלא אם כן יש להם בנוסף עוד אוטובוס שעולה פחות מ9.30... אני למשל, לא מקבלת כלום על נסיעות אז במידה ואין תחבורה ציבורית אני פשוט לא מגיעה לשירות ואפילו לא מודיעה לרכזת. רק לאחראים במקום השירות, אף אחד מהעמותה לא אמור לדעת שלא הגעתי.

משהו שאמרת...

"רק לאחראים במקום השירות, אף אחד מהעמותה לא אמור לדעת שלא הגעתי. " אף אחד לא אמור לדעת? מהההההההההההההההה??? ומה את מודיעה בסוף החודש? את יודעת דוח נוכחות חודשי

מלני04

New member
תקשיבי

תקשיבי לי טוב... נכון, בסוף החודש אמורים לשלוח דו''ח חתום שבו יהיה כתוב "רק את האמת"... אבל מה מפריע למקום השירות לרשום שכן הגעתי למרות שלא הגעתי? תחשבי על זה...

מעניין באיזה מקום שירות את עובדת

שהם מוכנים לעשות כזה דבר. לשקר. ההחלטה היא שלך. ושל מקום השירות. יום טוב.

את מקבלת החזר נסיעות בעבור כרטיס חופשי חודשי

בלבד! או בעבור פתקיות נסיעה בתחבורה ציבורית. ולעניין הנושא, לא - קבלות של מונית לא מתקבלים בברכה בעמותה לצורך החזרים. זה מכיסך האישי בלבד. את רוצה, לכי על התענוג המפוקפק...

ורק תזכרי

שאת עושה את כל זה - בתקופת השביתה, רק בשביל לבוא למקום השירות ולא לעשות בעצם כלום.

אבל -

אם אתה תושב אילת ומשרת במרכז מן הסתם שיש לך דירת שירות. שהיא לא רחוקה ממקום השירות...

חוצמזה מונית.. מזה זה נראה לך!?

חברה של אבא שלי!? תחבורה ציבורית לכל
שוב.. זה שאתה בוחר לנסוע רק עם הכרטיס זה בעיה שלך...

את רוצה לשלם בשביל להתנדב - אהלן וסאהלן!

שמשלמים לי, בנוסף לבול, החזר על תחבורה ציבורית זה לכרטיס חופשי חודשי בקווים למקום השירות. או באם אין כרטיס שכזה, אז בעבור פתקיות הנסיעה שאת שומרת ומציגה לרכזת שלך. בשום מקרה אין החזר נסיעות, או מימון כולשהו ללקיחת מונית. בכסף שקבלת לנסיעה באוטובוסים לא תוכלי לנצל בשביל לנסוע במונית מכיוון שאם את בהסדר חופשי-חודשי הרי שאת הכסף ניצלת כבר על הכרטיסיה. זה שאת בוחרת להיות, וסלחי לי - פראיירית ולשלם על להתנדב, ואפילו לא לעמוד על שלך בשביל זכויותיך - עניינך שלך. אני לא מתכוון לשלם מכיסי בשביל מונית מביתי למקום השירות במידה ואין תחבורה ציבורית עקב שביתה, לא כולם גרים שתי מטר ממקום השירות, יש כאלו שהוצאות המונית יכולים להרקיע שחקים. תחושה שלי שעל ימים שבהם לא יהיה תחבורה ואני אשב בבית ויום השירות שלי יספר, את תשלמי מכיסך בשביל להגיע למקום השירות, להתנדב 8 שעות ולשלם על חזרה. אני בטוח שאת גם משלמת אכשהו בדרך על ארוחת צהריים, אפילו שמקום השירות שלך דואג לך לכך.

קודם כל, אני סיימתי שירות לאומי...

דבר שני, לי לא הייתה בעיה לנסוע במונית לשירות לאומי שלי, אז ביזבזתי 8 שקל (בלחץ!) ביום על מוניות (הלוך חזור). ואוו נהייתי ענייה מזה! אל תשאל... <בלי לזלזל בכל מיני ... > ודבר שלישי, אני עדיין בהלם מהתגובות האלה. אז אלה שמשרתים נורא רחוק מהבית. והוצאות נסיעה במונית עולות הרבה יותר אז סבבה... מבינה. אבל אני לא מבינה מה הבעיה לנסוע במונית, במידה ואתה משרת באותה עיר או בעיר סמוכה והעלות לא כזאת גדולה. דבר רביעי, בקשר למה שאמרת... לא, לא הייתי פראיירית בזמן השירות. אז לא קניתי חופשי חודשי כי לא כל יום נסעתי באוטובוס למקום השירות, נסעתי יותר במוניות.(כי פשוט יותר קל ונוח) ובמקרה במקום שבו אני שירתתי לא היינו אמורים לקבל אוכל ... והמקום נתן לנו להיכנס לחדר אוכל שלהם בצורה חופשית לגמרי. לא כולם מגעילים...
חוצמזה שהתחבורה הציבורית מתקיימת כסדרה. אז אין טעם להתווכח.

למעלה