שאלה דחופה

crazy bitch17

New member
צא מהסרט!

במידה ואין תחבורה ציבורית מסיבה כלשהיא ואתה לא יכול להגיע לשירות בצורה אחרת שהיא לא מונית האגודה מחזירה לך.נקודה. כשלפני חודש בערך הייתה שביתה של אוטובוסים וחשבו שהיא תמשך הרבה זמן הרכזת שלנו אמרה לנו בפירוש לבוא במוניות,לשמור את הקבות ונקבל החזרים. (בסופו של דבר זה לא קרה כי השביתה התחילה בצהריים והסתיימה למחרת בבוקר.)

crazy bitch17

New member
*קבלות

וכדי להבהיר את כוונתי,כשדיברתי על זה שאי אפשר להגיע בצורה אחרת אז לא התכוונתי לזה שיגידו לך לבוא בטרמפים או לחילופין שתצעד ברגל או על אופניים למקום השירות.

ייתכן, על מוניות שירות בלבד

אבל לא הגיוני שעל מונית ספיישל, שלעיתים זאת הדרך היחידה להגיע ממושב/קיבוץ/פרבר שעולה בפירוש המון, ולעיתים יכולה להגיע ל-400 ש"ח במרחקים יותר רציניים, העמותה תהיה מוכן לממן. ואם כן, אני בראש שקט, אני יודע שביום שבו עקב שביתה מאשרים לי מונית ספיישל רק בשביל להראות נוכחותי אני קופץ על המציאה. אבל משום מה יש לי תחושה שעל ההסעה 5 כוכבים האלו בסופו של דבר אני ואת וכולם משלמים... שבת שלום שיהיה לך!

crazy bitch17

New member
תראה,

הם לא סתומים וברור שהם לא ימננו לך מונית של 400 ש"ח(אפילו שמבחינה הגיונית אני לא מאמינה שמישהו מגיע לשירות לאומי מרחק של 400 ש"ח מונית.)אבל נגיד מונית של 100 ש"ח הם כן יממנו פשוט הם יעשו את זה בחוכמה כמו למשל אצלנו ,אנחנו גרות בבניין שכולו דירות שירות לאומי ככה שהם לא יממנו לכל בת מונית ספיישל למקום העבודה באיזה שעה שמתחשק לה אלא הם ירכזו אותנו ביחד וישלחו אותנו למקום העבודה.(המרחק של מקום העבודה מהדירות במקרה שלי הוא 20 דקות נסיעה לערך ולשאר הבנות הוא מקסימום 40 דקות.) שבוע טוב שיהיה לך!

../images/Emo207.gif בקשר לשביתה..

המוזאון שאני משרתת בו הוא מוזאון הנחשב גוף של עריית ב"ש - כל החל על הערייה חל עליו (העובדים שם הם עובדי עירייה ושות' בכל מקרה. אתמול לא עבדנו בגלל צום תשעה באב והיום הגעתי ושלחו אותי לבית בגלל שהעירייה שובתת.. איך זה נחשב? מה עושים עם דבר כזה? (כל עוד נמשכת השביתה אמרו לי לא להגיע..)

אני חושבת שזה לא בעיה שלך...

אבל בשביל להיות בטוחה. צרי קשר עם הרכזת שלך. ושאלי.. אני חושבת שזה נחשב לך. אחרי הכל זה לא בעיה שלך ששובתים.

GothicAngel88

New member
לי אמרו שימי שביתה יורדים ממאזן החופשות

אני נמצאת במח"ש (משרד ממשלתי) ובכל השביתות שהיו באתי ולא עשיתי כלום. עכשיו אני יושבת פה ולומדת לפסיכומטרי וכמעט אף אחד מהעובדים לא בא. אז כל הקטע של שביתות לא בעיה שלנו אבל לא מעניין גם אף אחד..

GothicAngel88

New member
"בזכות" המקום שאני משרתת בו

יש לי חודשיים (עכשיו כבר חודש וקצת) שאני כמעט ולא עושה בהם כלום. ככה זה שלוקחים בת שירות ו10 חודשים אחרי זה מתחרטים כי הם מפגרים. זה מעאפן

אין לי בעיה ללכת לשם ולא לעשות כלום.

אבל לא מאשרים לי את זה בכלל! אומרים לי שאסור לי להגיע למוזאון, אסור להם לחתום לי ולא כלוםץ זה ממש מעצבן, זו לא אשמתי שהם שובתים כי הם מוסד ציבורי

GothicAngel88

New member
אם הם שובתים אבל את באה הם חייבים לאשר לך את

היום הזה.. אני באה כל יום לחמם כיסא באשמת המקום שאני נמצאת בו אבל אף פעם לא עשו לי בעיה עם זה.. לדעתי תפני לרכזת שלך, היא בטח תוכל לסדר את זה וגם ככה נגמרה כבר השביתה =)

אבל לא באתי.

הגעתי לשם ואז אמרו לי שאנחנו שובתים ואני לא יכולה לבוא. מזל שזה יום אחד. נקווה שלא תהיה שוב השנה. אין לי כח להחזיר יותר מדי ימים.

למעלה