שאלה דחופה!!!

תקשיב חמודי

מה זה "יגדל להיות אמאלה??" ואיך אתה יודע איך יגדל הגור הזה שאתה כ"כ רוצה?? אם הגזע לא ממש חשוב לך, אפשר למצוא המון רידג'בקים מעורבים בעמותות, חלק מהם סיימו לגדול, וככה לא תגע למצב שהכלב שלך יהפוך ל"אמאלה". יש מצב שהוא יתנהג כמו רידג'בק, יש מצב שהוא יתנהג כמו לברדור. יש מצב שהוא יתנהג כמו שהוא, ובעיקר- כמו שתחנך אותו(וזה גם הגיוני). אי אפשר לדעת עם מה הוא מעורב. אנשים יכולים להגיד לך כן או לא, זה לא אומר שום דבר.

np2004

New member
פה כתוב הכלללל

הכוונה לאמאלה זה אומר כיאילו רידג'בק גזעי זה מפחיד יעני אמאלה=צרחה..... הגור לפי דעתי דומה לרידג'בק רק צבע אחר ופנים קצת אחרים, לפי דעתם הוא דומה לרידג'בק? (שוב אני מזכיר, מוסרים לי אותו, אני לא משלם שקל)

Bakura

New member
כן כן, טוב שאתה מזכיר את זה!

לרגע באמת דאגנו שאתה משקיע משהו ברכישה הזאת, אבל בסוף סתם מביאים אותו לך! איזה גבר, אתה מה זה מרוויח, גור לא מחוסן, מעורב, שלא סורס והכל. כל הכבוד.!

np2004

New member
לא רוצה גזעי!!

רידג'בק גזעי גדל להיות כלב מפחיד, לא רוצה גזעי!!! אמא של הגור גזעית והאבא הוא רידג'בק מעורב, Bakura לא הבנתי, אם אני לא משלם על הכלב אז את/ה מתעצבן? מה הקשר? אני רק שואל שאלה אחת וזהו, אני רוצה גור רידג'בק ללא כסף כי זה יקר ואני לא רוצה גזעי, כדאי את הגור הזה?

Bakura

New member
שום כלב מפחיד ולא בטיח!

אם אתה לא רוצה גזעי, מה הבעיה שלך ללכת ולאמץ סתם כלב? מה אתה צריך רידג'בק אם הוא כל כך לא רידג'בקאי שאין לו אפילו פס בגב?! וכן, יש קשר, כי לשלם על הכלב זה חלק מהמחויבות שאתה מראה כלפיו. קח איזה גור שבא לך, אבל זה לא רידג'בק.

np2004

New member
כן אני יעשה!

יש לי קשר חזק עם כלבים ואני יטפל בו כמה שצריך! וכן יש לו פס על הגב... וBakura אולי לא הבנת אותי נכון, חשבתי שהתעצבנת מזה שהכלב לא עולה כסף ואני לא נותן כסף לאיש כדי לקחת אותו.... אם זה לא ככה אז סליחה.... אני אשלם כמה שצריך כדי שהכלב יהיה בריא ויהיה לו טוב.... יש לכלב פס על הגב, כדאי או לא?

טון טון1

New member
אתה צריך בעיקרון לדעת שגור דורש המון תשומת לב

וסבלנות והשקעה רבה בחודשים הראשונים. אם מתאים לך להשקיע זמן רב בחינוך גור והקניית משמעת, אם יש לך את הזמן והכוח , לא להשבר ולהמשיך בכל תקופת הגורות שעשויה להיות מאד ארוכה, אז סבבה, קח את הכלב ותן לו בית טוב. אבל אם לא יתאים לך כרגע גור, אולי עדיף לאמץ כלב בוגר יותר ומחונך שתדע פחות או יותר מה האופי שלו וכך תוכל להתאים אותו לאורח חייך.

גור ריצ'בק מעורב

אשמח לתת לך פרטים אודות הגור הגור בן חצי שנה, ועבר אצלי קורס למשמעת בסיסית עובד יפה, קשוב, וכמובן שצריך להשקיע עוד הרבה בחינוכו. הטלפון שלי- 0528623163 אורית

np2004

New member
היו לי הרבה גורים

כה, אני יודע איך לטפל בהם והיו לי הרבה גורים שלא נשברתי באמצע ומה להגיד, נהנתי.... אז.... לקחת תגור? יש לו פס על הגב ומאוד מתאים לי גור.... כדאי? אם יש לו פס על הגב זה אומר שהוא רידג'בק? לפי דעתי האמא רידג'בקית והאמא רידג'בק מעורב עם לברדור או משהו דומה, תסכימו איתי?

np2004

New member
חח מה נראה לך?

תגידו מה אתם עושים צחוק? אני שואל שאלה ואתם עונים לגמרי דבר אחר.... טיפלתי בגורים והייתי איתם.... הגור שהבאתי את התצלום שלו כדאי לקחת אותו? יש לו פס על הגב והפנים די דומות לגור רידג'בק... לפי דעתי זה שהאבא שלו מעורב עם איזה לברדור.... לקחת אותו? בואו לסגור את השירשור הזה כבררררר

בשביל מה אתה שואל אנשים אם לקחת כלב?

תעשה מה שהלב אומר... הכלב מוצא חן בעיניך? קח אותו, מה זה משנה מי אבא שלו ומי הדוד שלו, התאהבת בכלב קח אותו ואם לא אז תמשיך לחפש.

np2004

New member
אני יודע!!

אבל אני רציתי חוות דעת של אנשים קצת מבינים יותר אבל אני רואה שלא כל כך עוזרים לי פה.... אני לוקח תכלב וכה יש לו פס על הגב.... זה אומר שהוא רידג'בק?

nofaroos4

New member
לדעתי

אם אבא שלו מעורב אז הוא מעורב, יש בו כנראה קצת רידג'בק אבל פס לא אומר כלום זה כמו לשאול אם בגלל שלגור שרפיי מעורב יש קמטים אז זה אומר שהוא שרפיי או אם לדלמטי מעורב יש כתמים שחורים אז זה אומר שהוא דלמטי.... ואתה אומר שרידג'בק גודל להיות משהו שאתה לא רוצה ואוהב אז למה אתב רוצה שהוא יהיה גזעי? מצא גזע שאתה אוהב או אמץ מעמותה

מה זאת אומרת? מה קרה להם אחרי שטיפלת בהם?

זו דווקא שאלה מאוד רלוונטית ואם תענה עליה לעניין אוכל גם לתת לך תשובה מדוייקת יותר בקשר להאם לקחת את הגור או לא. אני לא מבלפת ולא מתחמקת. אני רצינית.. התשובה שאתן לך לגבי הגור תלויה בתשוב השלך לשאלה שלי..

np2004

New member
הסבר

כשאמרתי הרבה גורים לא התכוונתי למלא.... גור 1: עבדו אצלינו תאילנדים וגנבו לנו תגור ומאז הוא חי אצלם (כמובן שניסינו להתקשר ולנסות להחזירו, אבל הם לא רצו) גור 2: (היה כבר בן 3 שנים) נדרס.... ונדרס זה לא אומר אשמתי... המשפחה שלי הייתה חקלאים ובגלל זה היה את כל התאילנדים והתפרעויות עם הכבשים שלנו והכלבים... היום כבר אין תאילנדים ואין כבשים ולגור יש את כל השקט שבעולם! לשוב מי שלא הבין אני לא רוצה גור גזעי! אם לגור יש פס על הגב יש לו איזה גן של רידג'בק!! בכל זאת האמא גזעית, לפי דעתי האבא רידג'בק שמעורב עם איזה לברדור או זאב....

monty01

New member
הגור בן חצי שנה

האם הוא גמר כבר את סדרת החיסונים שלו ?

yaelhar

New member
אי אפשר לענות על זה

כלב מעורב יכול להיות דומה לצד הגזע "הידוע" בתערובת או לאחד הצדדים הלא ידועים בה. לא ניתן לומר על גור בגיל כזה אם התערובת בהכרח מכילה לברדור, או שהוא פשוט מתוק. אי אפשר לנבא במדויק גודל סופי של כלב מעוורב. כמובן לא התנהגות.

למעלה