הוא לא ציין שמרמים אותו, ההיפך
הפורום הבהיר את הנקודה הזו.... לא תוקפת איפה את רואה שאני תוקפת??? מצד שני אם אני הייתי צריכה למסור לך כלב ואני לא מכירה אותך, בלי התחייבות לעיקור לא היית מקבלת אותה, למה? כי יש יותר מידי כלבים ברחוב ולמה שאמסור כלבה לבית שאני לא בטוחה שייעקרו אותה? שוב, אני לא מכירה את הבתים שמגיעים אליי, איך אדע לסנן אותם? איך את הייתי מסננת? אם היית מוסרת כלבה והיית מבינה שלא בטוח המאמצים ירצו לעקר, איך היית מוודאת את זה? בנוגע למסירה ולא מכירה - למה את חושבת שלמי שאוסף כלב יש עץ של כסף שצומח בחצר? למה אני צריכה לממן את כל הכלבים שהם תוצר של בורות וחוסר אחריות לעיקור וסירוס? אם מישהו רוצה לאמץ כלב ממני אחרי שהשקעתי בו/ה מזמני, מיטב כספי וקניתי לו/ה אוכל, חיסנתי, תילעתי - מאיפה כל זה את חושבת? ואם לא הייתי קוראת לזה דמי רצינות? אז? אני חושבת שמי שלא אסף כלב אל ביתו מהרחוב לא מבין את המשמעות של ההוצאות שהולכות ותופחות - אולי באמת אשאיר את הגורים האלה לצד הכביש שהגורל יטפל בהם - את יודעת מה סופם יהיה הרי.... אולי אשאיר גם את ההאסקית והאמא ברחוב - כבר היו גורים שהיא המליטה לתוך השיח אז שתעשה עוד כמה נאגלות כאלה, אה? למה את סתם תוקפת אותי למשל???? הבנאדם שאל, אני עניתי מה שאני מאמינה בו....לך לא מתאים לשלם, אל תשלמי - אל תציגי את עניין התשלום כחטא או כפסול - הוא לא הולך לסחר בכלבים הוא הולך למלא את הכיס המתרוקן של מי שלוקח אחריות על בורותם של אחרים ברוב המיקרים