שאלה דחופה

אולה *

New member
האמץ, כרגע הוא נהנה מהחופש

יש לו זמן למשחקי המחשב שלו, לספרים וסרטים. כי מאז שהתחתנו לא היתה תקופה שלא עבד. מה שמדאיג אותי - זה העדר מוחלט של טלפונים ממעסיקים פוטנציאלים. כלום. ובנוסף, הגיע צו מילואים - ליותר מחודש. אבל אני מאמינה שהכל יסתדר (או רוצה להאמין
)

תוליק

New member
לפחות מילואים זה עוד סוג של הכנסה

לנו היו ימים שכשקיבלנו צו לא צהלנו בראש חוצות - אבל לפחות זה הכניס משו´ לבנק.

רומי 007

New member
מיכלי

אני קוראת את ההודעה הראשונה שלך (את שלי לא מצאתי והעיניים יוצאות לי מלחפש, בהתחלה קראו לי רומי סתם אח"כ הבנתי שיש מישהי בשם זה (עוד לפני שגידלה גבות/ציצים) ועברתי לכינוי הנוכחי) - ואני רואה שאין חדש תחת השמש. רירית 5 מ"מ כן או לא - השאלה הזו מופיעה פה גם היום, ואת ,יקירתי, סחתיין על כברת הדרך הגניקולוגית שעברת. וגם אני כנ"ל.

מיכל ק-ש

New member
וואלה? קראת אותה?

באמת אין חדש תחת השמש, אבל תחת השמש לי- אוהו כמה חדש יש. נכון, עברתי כברת דרך, אבל לא רק גניקולוגית. מקווה שכולנו כבר בסופה של הדרך.

לפני שנתיים הייתי במפגש ../images/Emo10.gif

הראשון שלי.... אז בואי לא נדבר על חדשות ועל ותיקות. זה עצוב לי מידי. נועם אספה אותי אז ברכב שלה ישר מהעבודה. והייתי בדיוק עשרה ימים בערך בפורום. ליאור אירגן את ההסעה.

מיכל, אולה, סאני, כמובן נועם ../images/Emo20.gif

וכל הותיקות... היקרות
מכל ה-
- ממש מכל ה-
אני מאחלת לכן שהחודש הזה יהיה כולו שלכן ושבאמת שהגיע הזמן - מקווה מאוד מאוד מאוד
שכבר יבוא
ממש רוצה בשבילכן ומקווה מאוד שרק תבקרו כאן ותזכרו... אבל שכבר תהייו בפורום השכן.... ממני ב -
ד.

אולה *

New member
ואני רוצה שכולנו נעוף מכאן

ושלא יהיה צורך בפורומים כאלה. אגדה, אה?

גם אני...גם אני...

נועם, שימי בבקשה בגלריה גם את הפשושה שלי. זואי. היא אמנם גורה בתמונה, אבל היא עדיין משגעת!! תודה, דלי

limi m

New member
לי יש ../images/Emo108.gifמשגעת שקוראים לה זואי..

וזואי שלך דומה לפנחס כשהיה צעיר, מה שאומר שגם היא תהיה מקסימה וגאונה כשתגדל...

עידית ד

New member
אני לא מאמינה! זו אחותו של חזי שלי

החתול שלי דומה לה שתי טיפות ויסקאס... חבל שהוא מסורס אחרת היה יוצא עוד דור של מושלמים - והם באמת כאלה.

עידית ד

New member
שבי שלי ../images/Emo60.gif

אין כמו הבוב המזעזע שלך, עוד לא ראיתי בחיי בובות פלפון מחייכת ועוד עם אנטנה... איכס אבל הבטחת לי אותו כירושה וזה ממש מרגש
לך תשקיע בחברות...

אלסי

New member
ידעתי וידעתי

שזו האנטנה שעשתה לך את זה D-: ,ואם תשמיצי אז תדעי לך שיש הרבה בתור לבוב הקסום הזה.

למעלה