שאלה דחופה

קליתאה

New member
שאלה דחופה../images/Emo54.gif

הרגע התברר לי שאני שלילית לגבי טוקסופלסמה - מה זה אומר? אני יכולה להמשיך וללטף את החתולה המהממת שלי או שלא? אנא תשובתם המהירה תודה

זה תלוי מה שלילי:

IGG חיובי ו-IGM שלילי-את לא חולה ואת מחוסנת-תמשיכי ללטף. שלילי בשניהם-את לא חולה אבל גם לא מחוסנת.

קליתאה

New member
בשניהם כתוב: שלילי

מברור קצר שעשיתי - אין לי את החיסון לחידק אבל לא מעניין אותי - אני אזהר וימשיך לחבק את המתוקה שלי

קליתאה

New member
זוהי המלאכית שלי../images/Emo24.gif

זהו אולי לא הפורום המתאים, אבל אני חייבת להראות ולהשוויץ במלאכית הקטנה שלי, שהופכת את החיים שלי ליפים הרבה יותר זהו הייצור שאני הכי אוהבת בעולם (ותסלח לי בעלי), ולכן, לא מעניינת אותי שום בדיקה - אני אוהבת אותה ! תגידו אתם - היא לא הייצור הכי מקסים בעולם???

מיכל ק-ש

New member
באמת מקסימונת

אבל שלי יותר...
זה דווקא מקום מאוד מתאים להשוויץ בה. הרבה מהמשתתפים בפורום חולקים את חייהם עם הולכי הארבע ובעלי הכנף למינהם
יש אפילו אלבום תמונות של חיות הפורום ונועם בטח תוסיף את הג´ינג´ית שלך אליו.

נועם@בת

New member
מי אמר שזה לא הפורום המתאים? ../images/Emo54.gif

אם תכנסי לקישור הגלריות שבסרגל האפור למעלה, תראי עד כמה זה הפורום הנכון. ספרי איך קוראים לה, ואצרף גם אותה לגלריה. שלילי ושלילי אומר שאת לא מחוסנת ולא חולה. אם החתולה נמצאת בבית ולא יוצאת החוצה בכלל אז אין סיכוי שהיא תידבק. אם היא יוצאת החוצה, יש לה סיכוי להידבק ולכן את צריכה להזהר ממגע עם ההפרשות שלה. ומן הסתם גם מהשריטות שלה שכן תחת הציפרניים שלה יכול להצטבר לכלוך מארגז החול. טפיל הטוקסופלסמוזיס עובר דרך הפרשות החתול. מישהי פעם כתבה (ולמידע הזה אני לא אחראית) שהחתול יכול להדביק רק 3 שבועות אחרי שהוא נדבק. החתול שלי למשל מסתובב חופשי בחוץ, חופר בחול, אבל את הצרכים שלו עושה רק בארגז. גם אצלי בבדיקה יצא שלילי-שלילי. שאלתי את הוטרינר אם אפשר לעשות לחתול בדיקת דם לברר אם הוא מחוסן, והוטרינר אמר שזה מסובך להוציא דם מחתול, לכן נעשה לו בדיקה כשאהיה בהריון- ועד אז שאזהר עם פינוי החול מהארגז. שאלתי אותו אם הוא מכיר מקרים של נשים שנדבקו בטוקסו וזה גרם להן בעיה, והוא אמר שהוא יודע שזה קיים, אבל הוא עוד לא נתקל בזה, ולא שמע על מקרה כזה בסביבה הקרובה. זה לא חוכמה לסמוך על כך, אבל זה מוריד את מפלס החרדות.
נועם

קליתאה

New member
קוראים לה: סלסה

וחוץ מזה יש לה מליון שמות חיבה ושירים שהמצאתי בשבילה...

נועם@בת

New member
סלסה בגלריה

יכול להיות שיקח עוד כמה דקות עד שהתמונה תעלה לשרת, אז נצלי את הזמן לראות את היתר
נועם

מיכל ק-ש

New member
../images/Emo32.gif זקוקה לעזרה טכנית ../images/Emo32.gif

אני פונה לכל מי שיכול לעזור לי בנבכי IOL האבודים: אני מאוד רוצה למצוא את הודעותי הראשונות בפורום. אני לא זוכרת מתי בדיוק נכנסתי, אבל זה אמור להיות סביב יוני-יולי-אוגוסט של 2001. ממש בהתחלה, למשך כמה ימים הכינוי שלי היה מיכל100 (נדמה לי
). מודה מראש למי שיוכל לעשות זאת עבורי, או להסביר לי איך לחפש ב-IOL שכבר לא קיים... תודה

נועם@בת

New member
ביאול כבר מזמן אין אפשרות חיפוש

אבל מכאן תכנסי לעמוד הראשון. לכי עמוד אחד אחורה- ואז כאשר את מסתכלת על שורת הכתובת הספרה האחרונה בשורה היא מספר העמוד. שני את מספר העמוד 50 עמודים אחורה. תראי לאן זה לוקח אותך. אם זה לא מספיק רחוק, תעשי קפיצות גדולות יותר. אין מנוס מלעשות חיפוש ידני עמוד עמוד עד שמגיעים להודעה. האמת שאצל מרב של ערן אמור להיות גיבוי של הפורום תחת אקרובט, אבל אני מניחה שצריך לצרוב אותו על דיסק כי הוא ענק. אלא אם כן מישהו יכול לתת לנו שרת כדי להעלות את הגיבוי. נועם

אולה *

New member
../images/Emo20.gif מצאתי אותך - מיכל 100 ../images/Emo20.gif

לפעמים נראה לי שאני הכי ותיקה בפורום. לפני שנה הייתי במפגש ראשון - ורק שתיים מאותו מפגש עוד לא בהריון. וכמובן אחת מהן - אני.

מיכל ק-ש

New member
אולוש

אז באמת הגיע זמנך!!!
למה התכוונת כשאמרת שמצאת אותי? אני לא הצלחתי למצוא את ההודעה הראשונה שלי, אבל מצאתי משהו שכתבתי ב-3/7/2001 ונראה לי שנכנסתי שבוע-שבועיים לפני כן.

אולה *

New member
זמני הגיע - נשמע מפחיד! ../images/Emo3.gif

הנה ההודעה הראשונה שלך. ממש רואים שאין לי מה לעשות בעבודה ביומיים האחרונים. ואם לפני שנה הייתי שמחה על כך, היום זה ממש מפחיד להשאר ללא תעסוקה. אולה

מיכל ק-ש

New member
וואו אולה. תודה תודה!!! ולמה מפחיד?

אני מקווה שהבנת את כוונתי ב"זמנך הגיע"
אז בעצם אני כבר 9 חודשים בפורום... ממש הריון. נראה לך שבסוף יצא מזה ילד?
יש התקדמויות בנוגע לפיטר?

אולה *

New member
ילד, ילדה, תאומים... ../images/Emo6.gif

אין התקדמות של ממש אצל פיטר, השוק כ"כ השתנה. לפני שנתיים הוא לא חיפש - חיפשו אותו. היום... שלא לדבר על ירידה של 30-40% במשכורות. תודה על התעניינות.

למעלה