שאלה דחופה

• פותח הנושא pdan
  • פורסם בתאריך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

ועוד אחת....

ילד נוסע עם אמא שלו ברכבת.... הילד מוציא את הראש ואומר לאמא שלו.. אמא.. תראי כמה עמודים..דים..דים..דים..דים

ידעתי...

ידעתי יקחו פה קשה ת'מילות שלי...
ידעתי יוציאו מהקשרן...
כל שיכולה...עיניים להפנות בציעוף... ידיים משולבות על חזה... אגן מתכופף קדימה בעדינות... ולבקשת מחילה,סליחה וכפרה... חוסר שליטה...הוא מנת חלקי

חושבת קוקו

שהיית צריכה לקרוא לפני שעשית "שלח" נורא פשוט ללחוץ ה"שלח" הזה קצת אחריות!!!! שברת לי את הלב
עכשיו את צריכה להזיז את האגן ימינה ושמאלה בקצב מסודר,אולי תבוא הסליחה אחר כך (רק עשי טובה, תזיזי את השולחן לפני כן, שלא יפלו דברים)

../images/Emo70.gif

ימינה ושמאלה... מיותר לציין... זה קצה עבורי. ואני...עד הקצה ולא מ"מ מעבר
...דרכים רבות לתקנו. לגבי אחריות... שמעתי רווחת פה הדיעה... רק לגבי מעשים...לא תופס לתוצאות. שנייה...בולעת...1...2...3... שלח

טפת

New member
מכעיס מטריד מזעזעת הגישה של "האמא"

אבי בני יחידי ואנוכי הגענו לפרשת דרכים(התגרשנו) ברור הייה שאנחנו הורים לילד שלנו, נעלנו את האגו והסופר אגו בעליית הגג , התנהגנו כהורים כלפי הבן שלנו ולא שמנו דגש על מלחמות מיותרות "לישון אצלי/אצלך" מה חושבת אותה אמא שהילד הוא חפץ???מכאן נבעה הכותרת שלי.לשמחתי ולגאותי משולש המשפחתי(בני אביו ואנוכי)חיים בהרמוניה מלאה , פה ושם יש חיכוכים אך אנחנו טורחים ליישר הדורים לפני שזה יגיע למצב של "מלחמת גוג ומגוג" התוצאה כיום אחרי 18 שנים נותנת את אותותיה ילד בריא מוצלח מוכשר ובחודש הבא מתגייס לקרבי(והקרביים שלי מתפתלים בקרבי) חתמנו!!! מעולם לא רעדו ידיי בעת החתימה כמו החתימה לקרבי. מצער שאותה אמא לא טורחת לראות את טובת הילד ובריאותו הנפשית/רגשית אחרת תצטרך לשלם על כך בריבית דריבית . ולך אבא יקר שנה טובה אין לי רעיונות לתת לך מלבד לנסות להדבר עם האמא ולהגיע איתה לעמק השווה. בהצלחה רבה לך.

pdan

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולם על הייעוץ!../images/Emo23.gif

אתם פשוט מדהימים!תודה!הלוואי שאישתי תיכנס לפורום הזה ותבין כמה טעיות היא עושה בעצם שימוש בילדים לטובת נקמה אישית וחוסר תבונה לכך שאני פשוט רוצה לקום וללכת!המקרה שלי רק נעשה יותר ויותר מורכב ומכוער ולילדים במיוחד לגדול נגרם כבר נזק נקווה לטוב מחבק את כולכם!

Ianp

New member
../images/Emo50.gif וזכור דבר אחד...

כמה שהיא מתנהגת כפי שאתה מתאר, הילדים יותר זקוקים לך. לא משנה מה היא תעשה, אם זה על חשבון הילדים אל תעשה כמוהה. נסה לשכנע אותה ללכת איתך למגשר טוב.

למעלה