שאלה דחופה

• פותח הנושא pdan
  • פורסם בתאריך
../images/Emo45.gif לנפ' - תשכיל ממה שכותבים לך

כאן. ומצטרפת לאמירה של זואי בענין שלך ושל נקלעת. אמנם יש לך את הזכות להגיד את דעתך, אבל יש דרך ובטח שלא בדרך שבחרת "לזלזל" באמירותיה של נקלעת. ככה זה נראה בכל אופן

Ianp

New member
צר לי שקשה לקבל לך זאת

אבל לאדם תמים המגיע לפורום פתוח ומבקש תשובה לשאלה נוקבת וכואבת, מגיעה תשובה מדויקת. אם התשובה שהוא מקבל אינה נכונה או מטעה, אכתוב זאת במפורש מבלי שיהיה לי דבר וחצי דבר נגד מי שלדעתי מטעה. ישנם כאלו שבמקום להתייחס לתוכן ולגופו של עניין, הופכים את הדיון לאישי אם מסיבות אגו, שמירת סולידריות של השבט או כל דבר אחר. כתבתי במפורש שעצות בענייני גרושים הנראות לי מגמתיות, וכאלה קיימות למכביר, לגיטימי להבהיר ולתקן. אין לי דבר נגד נקלעת ואם כוונותיה היו רק חיוביות אז שוב קבלו התנצלותי אם "נשמע" ואפילו שמץ של סרקזם מהודעה שלי.

מיי לי

New member
מצד אחד "אין לך דבר נגד נקלעת"

ומצד שני אומר ש"כוונותיה אינן חיוביות ומגמתיות". על סמך מה אתה אומר זאת? להגיד על מישהו שהתשובה ה"לא נכונה" שלו היא מגמתית, זו השמצה ופגיעה בגוף הכותב. מהי התשובה המדוייקת שלך לשאלה הנוקבת וכואבת שנשאלה. אם אתה אומר שהתשובה אינה נכונה או מטעה, מהי התשובה המדוייקת לאדם שהגיע ושאל?

לאנפפו יקירי

כל נוד שחני תתקע אתה תצמיד את חוטמך לאחוריה ותנסה ללמד אותנו מאיזה בציר זה והאם האפיצות ראויה למאכל דגים . דחילק שחרר, יש לך דברים חכמים להגיד תגיד אבל אתה מנסה להוכיח אותה השכם וערב חני עושה כאן עבודה מעבר למה שנראה עוזרת לאנשים מאחורי הקלעים ואתה במקום להודות או לשתוק המקרה הטוב מעשיר אותנו על פסיקותו ושאר ירקות.

Ianp

New member
לא מקנא באף אדם שצריך

מליצי יושר כמוך... ובודאי שלא מקנא בך... מזל של הפורום הזה שהסגנון הגס בהודעה שכתבת, לא מייצג את הכלל כאן.

אבל אל תטעה, lanp

האהבה שיש לשנים האלה בין זה לזו ובין עצמם לאחרים, בהחלט מייצגת - כך הייתי רוצה לחשוב - את הכלל כאן. וטוב שכך. ולך אומר בעדינות LANP חביבי, בסגנון עדין ונוגע ללב ככל שאוכל: חפש את החברים שלך. או כפי שנהוג לומר כאן לאחרונה 所成立的合法協議 (以下稱「合約」)。本合約規範您 ft 所控管之各種網站及網頁 (每乙份稱「MSN 網站」或合稱「MSN 網站 ובקיצור: 您與 !!

רק בשבילך......./images/Emo140.gif

¦X±¡¦X²z×÷°ֳD¡C ֲ²³ז¦a»¡¡A µ×®׳´N¬O¡A ·ם®ֹ§ּ±¹ן×÷₪£¬O³o׃°ֳD¡C 1990 ¦~·ם§ּ¶}©l¶}µo Hurd ×÷®ֹװ¡A §ּ±ֱ{×÷°ֳD¬O¡A ¡§§ּ«ח¼ֻ₪~¯אְע±o₪@׃¨ׁ GNU ¨t²־¨ֿ¥־×÷¦¥ׁ×÷₪÷®ײ¡H¡¨ ¨÷®ֹ¡A ¨S¦³¦¥ׁ×÷ ֳ‏ Unix ×÷₪÷®ײ¡A ¦׃¥B§ּ₪]₪£×¾¹D¦³¨ה¥Lpµe¦b½s¼g¡C ¬°₪F¾ײ¦³₪@׃¦¥ׁ×÷₪÷®ײ¡A §ּ°₪@´ֱ±ז×÷₪ט×k´N¬O§ּ¦₪v¥h½s¼g¡C ©ׂ¥H§ּ´N¶}©l₪F¡C נכון שזה מקסים ????....
מודה, הטקסט הזה מאוד נגע לליבי... ובהכירי אותך ואת רגישותך, בטוח אני שיעשה לך אותו הדבר בדיוק.. אהה...רצוי לקרוא את זה פעמיים..

הלב נשבר../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

לא הייתי מסוגלת לקרוא את זה פעם שניה
והרי מי ינגב לי את הדמעות? ("אני תפקידי לנגב לי את הדמעות"
?). המשפט השני, שבר אותי סופית! ככה לעשות לי לפני שבת קודש?????
החורף הגיע אל מעוני...........

../images/Emo4.gif כל כך התאמצתי... ../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

באתי לברך ויצאתי מקלל...
האמת שגם לי היה קצת קשה עם המשפט השני.. אבל חשבתי שדווקא המשפט שלישי ישבור אותך.. השלישי פשוט קורע !!!! , כמה דמעות שפכתי עליו...
ואת הסוף הכל כך אופטימי לא אהבת??... ידעתי
..תמיד אמרתי לעצמי להתרכז בדברים שאני טוב יותר..
למשל
ו..

גועה?...כאילו .ממממ, כזה ?../images/Emo12.gif

רק עצב , דכדוך, בכי ונהי אני משרה פה..
טוב יאללללה.... סולחה ??..
צ'מעי בדיחה..... שני ערבים נפגשים באוניפרסיטה, אחרי שלא ראו זה את זה תקופה ארוכה.. אחד שואל את השני.. תגיד אחמד, סיימת אל אוניפרסיטה ??. עונה לו השני... לא יא מחמוד , נשאר לי רק מדרגות ושירותים..

למעלה