שאלה דחופה לנציגים!!!!!!!!!!!1

שאלה דחופה לנציגים!!!!!!!!!!!1

מישהו יכול להסביר לי, או אולי להגיד לי למה לא אכפת לו, מהעובדה שתמיד הראשונים בהכנת המערכת זוכים ואלה שבסוף תמיד נדפקים???? שם המשפחה שלי באמצע, כל שנה אני ביום יומיים האחרונים ואף פעם לא נשאר לי כלום! למה לאף אחד לא אכפת שאין שום הקצאה בקורסי הבחירה בצורה מדורגת???? "הראשונים תמיד זוכים, זה מה שהמחלקה קבעה והיא עושה מה שהיא רוצה" אלה במילים של יהודית היקרה של חלק מהאנשים, שתעשה הכל אבל הכל, רק בשביל אלה שמכירים אותה טוב טוב, וידעו ליצור קשרים כבר משנה א. אני שוקל להפנות מכתב אליה, לראש המחלקה והעתק לנשיא. רק ככה דברים עובדים פה. מניסיון. האם מישהו מהנציגים, יכול לעזור???? הרי קורסי בחירה אמורים להיות מבחירה!!!!!!!!!!!!!!!

avi13885

New member
רק לסבר את האוזן..

עד לפני 4-3 שנים אנשים היו צריכים להקים אוהלים ליד המזכירות כדי להספיק להירשם לקורסים שרצו..

abalaba2

New member
ככל הידוע לי

לא בררתי עדיין אבל ככל הידוע לי שומרים מקומות לחלונות זמן מאוחרים יותר, נברר ונודיע.

בררתי. אין הקצאות.צריך להתחיל להילחם על זה

אותי היא פטרה בתשובות קצרצרות חסרות אכפתיות לחלוטין. אני מקווה שהנציגים או "בעלי היותר כח ממני" ינסו לפעול.

abalaba2

New member
נראה לי שזה החלטה קצת יותר גבוהה מהמחלקה

זה אחד המדורים באוני', יש מצב שתל"ם. אני יודע שזה לא עוזר לך אבל גם לי יש שם באמצע (לוי) ואני ממש בסוף (28)

אמציה, אבי, טל וכל מי שיתכן ובעל השפעה

עניין ההקצאות נתון להחלטת המחלקה. המילים שכתבתי למעלה הם מפיה של יהודית. כששאלתי למה אין הקצאות לכל יום, היא אמרה, ממש ככה, כל מחלקה עושה מה שהיא רוצה. הראשונים תמיד זוכים. לדעתי, יש מקום לשאול ולדרוש את זה. לא הגיוני שכשצריך לבחור קורסי בחירה, שאמורים להיות מבחירה עניינית של הסטודנט, הוא יהיה נתון לחסדיהם של הראשונים שזכו בהגרלות. מישהו צריך להיות בימים האחרונים. זה בסדר. אבל לפתוח את כל המקומות בכל הקורסים ביום הראשון ומה שנתפס- נתפס??? זה כבר ממש חוצפה. אתם לא חושבים?

marinaghost

New member
הגרלה בלבד..

אין שום קשר.. תתרגלו לזה כבר.. כבר שנתיים זה ככה.. ואם לא התלוננתם לפני שנה/שנתיים אז כנראה שהיה לכם מזל ואתם הייתם מאלו שבחרו קורסים בהתחלה..

0SM0

New member
זה לא קשור...

זה עניין של הגרלה -כבר ביררתי בכל המדורים האפשריים

למעלה