שאלה דחופה להיום!!!

• פותח הנושא B0B0
  • פורסם בתאריך

B0B0

New member
שאלה דחופה להיום!!!

מישהוא יודע איפה אפשר להשיג דגלי גאווה בכל הגדלים ובמחיר זול, ואיפה יש חניות שבהם יש חפצים שקשורים בגאווה ובצבעים? שאלה קטנטונת נוספת, האם ניתן להשאיל דגלי גאווה ממועדונים או מהאגודה??? זה ממש דחוף?!?!?

שרימפי

New member
באתר הבא אמור להיות

דגלים ועוד...ויש להם גם את הסניף להיות דיזינגוף סנטר.

Sonata Of Tears

New member
צובט בלב

שאת דגלי הגאווה שאמורים לסמל את הקהילה הנשמכת לבני מינם ,אפשר להשיג רק בחנויות סקס.

DecayCell

New member
אבל מצד שני...

איפה כבר משיגים דגלים בימינו? דגלי ישראל יש בכל חור - בייחוד לקראת יום העצמאות - אבל כל דגל אחר זו באמת בעיה להשיג... לפחות דגל גאווה אפשר.

מה זאת אומרת מה רע?

זה דגל. למה שימכרו אותו בחנות סקס? הוא לא מסמל את קהילת האנשים בעלי התאווה המינית הגדולה ביותר שקיימת, והוא לא מסמל קהילה של חרמנים. הוא מסמל קהילה של הומואים ולסביות בינלאומית. למה שישימו אותו בחנות שמוכרת אביזרים בשביל סקס? אני אישית לא רואה שום דרך לצרף אותי לאחד מהמשגלים שלי. אולי אתה כן.

גיא לנץ

New member
בסניף ת"א של האגודה...

ניתן לקנות דגלי גאווה במחירים סמליים, אם עדיין נשארו.

ג ו צ יי

New member
סקס זה לא דבר רע.....

את רק תהני מזה מאמי. וזה שמוכרים את הדגלים בחנויות סקס. זה לא אומר שהדגל מסמל תאווה וחרמנות. אז יצא במקרה שמוכרים שם דגלים. ולא במקום אחר. ואין לי בעיה להשתיייך לכל קהילה. אני אנסה אם טוב לי-סבבה אם לא טוב לי-צ'או

שפנפן

New member
בואו נפתח חנות דגלים ../images/Emo8.gif

עדיף שימכרו דגלים באגודה למשל , ואני בכלל לא בטוח שהם עושים את זה. הבעיה שאם מוכרים אותו בחנות סקס אפשר לחשוב שהדגל הזה הוא סמל למיניות ולסקס והוא לא. הוא סמל לשיוויון והוא הסמל שלנו. גוציי , עכשיו אתה מצליח להבין איכשהו שלמכור אותו בחנות סקס זה לא ראויי? זה כמו שנמכור דיגלי ישראל בחנות סקס וזה יהיה המקום היחיד שאפשר להשיג אותם.

ג ו צ יי

New member
מה רע בסקס????

למה אתם חושבים שסקס זה דבר שלילי? זה כמו שימכרו דגל ישראל בקיוסק ויגידו שזה מקום לא מכובד מספיק בשביל דגל הלאום.. אז במקרה אפשר להשיג דגל גאווה בחנות סקס. מי אמר שזה חייב לסמל סקס?

למעלה