שאלה דחופה ביותר

vq55205

New member
שאלה דחופה ביותר

הבן שלי משחק במייפל סטורי והגיע לרמה 40+ פעם שלישית שקורה לו שפתאום הוא מנסה להכנס למשחק ואחרי הקשת הפין קוד (הלוגין אי די מופיע באופן קבוע) הוא מקבל את ההודעה שהפין קוד לא נכון והוא כבר לא יכול להכנס למשחק. אני לא צריך לספר לכם עד כמה הוא עצוב , לא רוצה לדבר עם אף אחד ואפילו לא רוצה ללכת לבית הספר. מה הבעיה , יכול להיות שמישהו פרץ לו את הקוד והשתלט לו על המשחק או שיש פעולה שהוא צריך לעשות כדי לרענן את הסיסמא ולא עשה זאת האם אפשר לתקן את הבעיה , אשמח לכל עזרה . תודה לעונים.

sapir aloud555

New member
~ ../images/Emo121.gif

היי לך. ^^ כנראה מישהו שינה לו את הקוד. אם מישהו ידע את המידע של המשתמש שלו - שישאל אם הוא שינה את הקוד. אתם יכולים לשלוח מכתב לנקסון, אבל לדעתי הכי טוב לנסות למצוא את הקוד מההתחלה [0000 עד 9999] כי עד שנקסון עונים.. לוקח זמן. בהצלחה! :]

זה כמעט בלתי אפשרי לנסות את הקוד../images/Emo108.gif

מכיוון שכל 5 נסיונות, זה יוצר מהמשחק.. [וככה הפסדתי קוסם רמה 49 T_T]

jenniecat

New member
לי פעם אחת פרצו

קלריקית רמה 40 וניסיתי כל יום כמה אפשרויות ואחרי כמה ימים מצאתי
למזלי זה היה 1980 או משהו כזה אז לא לקח לי הרבה זמן.. אבל בכל מקרה אם הבן שלך לא רוצה שיגנבו לו הכל מהדמות הכי טוב דבר ראשון לשנות סיסמה..

G4aRa

New member
תשובה

אני ממליץ לדבר עם NEXON על ידי מכתב . יכול להיות הוא הביא את הססמא והשם משתמש שלו למישהושהוא מכיר, והוא שינה את הפין. או שהשם משתמש והפין היו קלים ומישהו פרץ לו. אני ממליץ לשים קוד עם מספרים ואותיות מעל 8 גורמים. או שהוא נכנס לאתר עם KEY LOGGER שזה בעצם כמו וירוס ספיוור שמגלה את הססמא והשם משתמש ושולח אותם ליוצר שלו. מומלץ לעשות סריקה של וירוסים וספיוורים.

morosh1234

New member
אני חושבת שאת צריכה קצת לדאוג../images/Emo4.gif

מייפל סטורי זה רק משחק, אם הבן שלך לא רוצה לדבר עם אף אחד ואפילו לא ללכת לבית ספר זה דיי גרוע. צריך לשים גבולות אדומים לכמה שמשחק יכול להשפיע על החיי יום-יום שלנו. קחו הכל בפרופרציות, זה סה"כ משחק

bandit 4 ever

New member
אבא שלי קצת הגזים...

הוא כתב את זה בדיוק שזה קרה לי אז היתה לי את ההרגשה שאתה לא רוצה שאף אחד לא יתקרב אליך ואין לך חשק לעשות כלום...

bandit 4 ever

New member
ונ.ב.

אני סה"כ רמה 38 (לא 40+)... וזאת הפעם השליית שזה קורה לי
בגלל זה הייתי עצבני...

morosh1234

New member
הבנתי, חשבתי שזה משהו מתמשך

גם לי זה קרה, כשנמחקו לי כל הקבצים במחשב.. זו הרגשה דיי מעצבנת ומייאשת [במיוחד שכל העבודת שורשים נעלמת לך
]

Wish Master13

New member
יש אפשרות לשלוח אימייל

עם כל הפרטים, פעם עשיתי את זה עם חשבון של איזה חבר שלי ששכח את הפין אבל ידעתי את כל הפרטים האחרים אז שלחתי אימייל עם כל הפרטים עליו ורשמתי ששכחתי את הפין, תוך שעתיים קיבלתי אימייל חזרה שעשו לו ריסט לפין ונתנו לי את הפין החדש. במצב שלך הייתי מניח שאיזה חבר שלו יודע את המידע שלו כולל הפין והוא נכנס לו לחשבון ושינה לו את הפרטים. אפשרות שנייה היא שיש לך איזה קילוגר (סוג של וירוס שמרגל אחר מידע) על המחשב וככה השיגו את המידע על החשבון שלו (אבל אי אפשר להשיג ככה מידע על הפין קוד אז זה אפשרות פחות מציאותית).

למעלה