שאלה דחופההה!!!

andan

New member
שאלה דחופההה!!!

שלום אני די חדשה פה, בקצרה עלי.. בת 20 מתל אביב משכירה דירה ומנסה להתפרנס , ודי קשה.. אנשים מאוד מחמיאים לי על המראה ושמעתי לא פעם אחת שאנשים ממליצים לי ללכת לתחום הדגמון למרות שאני מעדיפה יותר לתחום המשחק. בגלל שאני משכירה דירה ולא קל לי חשבתי באמת לנסות את מזלי בתחום. אני מאוד נמוכה - מטר 65 אבל יש לי יופי מאוד מאוד מיוחד, יופי אירופאי כזה.. בקיצור אשמח לשתף אתכם שהלכתי לכמה סוכניות כדי לנסות את מזלי, הלכתי לאימג' ולעלית מודלס, ולהפתעתי שניהם רוצים להחתים אותי על חוזה. לפי מה שהבנתי כתוב בחוזה שאימג' היא חברה שעובדת עם תייק תו ועוד חברה ששכחתי את שמה.. בלי שום קשר יצא לי ללכת גם ליולי והם גם מאוד התרשמו ומאוד רצו אותי אבל אמרו לי שהגובה יהווה להם בעיה ולכן לא רצו להחתים אותי. אני די נואשת, אני לא יודעת מה לעשות אני מאוד צריכה את הפוש הזה שאחת הסוכניות תפרסם אותי ואולי אני באמת כן יצליח. אני חושבת שיש לי יתרון רק בגלל המראה המיוחד אני לא יעלה תמונות כי אני מעדיפה להיות חסויה. :) אני מאוד מתלבטת בין השנים אשמח לשמוע מכם תגובות דעות כל מה שצריך לדעת עליהם או בכלל בתחום הזה. חשוב לי לציין שכל ההתלבטות הזאת נובעת מהעובדה שאני אצטרך להתחייב אליהם לכמעט שנתיים או 3. וזה מה שמפחיד אותי שאני יעשה טעות אם יש דרכים יותר טובות. מחכה לשמוע מכם דעתכם חשובה לי מאודדדד :)))))) תודה לכולם! והמשך יום מצויין!!

innocence

New member
איזו התלבטות יש לך?

הרי יולי אמרו שהם לא יחתימו אותך ולכן "נותרת" עם אימג'. בכל מקרה, בהצלחה!

andan

New member
אימג' או עלית ואם יש הצעות טובות יותר...

שלא ידעתי עליהם ..כמו סוכנים פרטיים יותר ולא סוכנות בקיצור אני אשמח לשמוע ... :))

innocence

New member
לא שמתי לב.

אם זה במצב, צריך ללכת למי שנותן לך את התנאים הטובים ביותר (אחוזים שלוקחים מעבודות וכן הלאה). מה גם, אפשר ללכת לאתרים ולבדוק כמה מהדוגמנים שם "עובדים" כמה מהם עם שמות מוכרים וכו...

andan

New member
זה הדבר הראשון שחשבתי עליו ועשיתי

חשבתי לשמוע משהו שיוכל לעזור כמו לשמוע על שמות של סוכניפ פרטים או להציע לי לנסות אצל לוק או לא יודעת מה אבל טוב תודה..

innocence

New member
תראי, הגובה שלך אכן בעייתי.

עם 165 לדגמן בצורה מקצועית זה מאוד מאוד נדיר (לא אומרת שלא אפשרי, אבל נדיר), ובכל מקרה, גם דוגמנות היא לא "כסף קל" כמו שנוטים לחשוב שהיא - זו עבודה קשה ולא מובטחת, ללכת לעשרות אודישנים וכו. אמרת שאת בעניין של משחק, אולי כדאי ללכת לסוכנויות של ניצבים ושחקנים? (לבנה חכים וכו..)

עמי1986

New member
.......

הסוכנות השניה שעובדת עם אימאג זאת בטח 'גולדן איי' לא? ;) עכשיו בנוגע למצב שלך.... אני לא מבין איך את מצפה להצליח עם הגובה שלך בתחום הדוגמנות אני לא יודע בדיוק מי יעלה אותך על מסלול עם גובה שכזה... בכל מקרה אני מעדיף לא לשפוט כי לא ראיתי תמונות שלך... אבל גם אם סוכנות כמו אימאג' תחתים אותך היא תעדיף לשלוח אותך למחלקת ניצבים ושם זה כבר משהו אחר..... אני לא יודע אם סוכנות כלשהי תחתים אותך ותיתן לך עבודות יכול להיות שאת לא תעבדי הרבה ויכול להיות שהלוק שלך יתפוס ותקבלי כמה עבודות... בכל מקרה תבחני את ההצעות שיש לך ותעשי השוואה בניהן..... הסוכנות שמציעה לך את התנאים הכי טובים היא כרגע באופציה היותר טובה שלך בגלל שאין לך בדיוק קלף מיקוח או אפשרות לדון על פרטים בחוזה....

Nicoleriver

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי כשקראתי

שסביר להניח שישימו אותה במחלקת ניצבות. כי קצת מוזר לי שקיבלו אותה לסוכנויות כאלה עם גובה כזה. אז שתשים לב על מה היא בעצם חותמת.

למעלה