שאלה- דחוף

תרקדי

New member
המסטיקים האלה......

היו המסטיקים הטעימים ביותר, לדעתי. כ"כ טעימים. במיוחד אהבתי את האוכמניות (עטיפה אדומה) ולימון (עטיפה צהובה). אלו המסטיקים היחידים שלעסתי בילדותי (בעצם, יחד עם אלה שעל העטיפה שלהם היה מצוייר מיקיס מאוס, דונלד דאק ושאר חברנו מדיסני). מאז שלא מייצרים את המסטיקים האלה יותר, אני לא לועסת שום דבר אחר (לא יכולה לסבול את "מאסט" ו"אורביט". נכון שזו שאלה שלא קשורה לפורום, אך מישהו יודע מדוע הפסיקו לייצר את המסטיק הזה? תודה וסליחה על הפלישה לפורום לא לי. :)

אין דבר כזה פלישה לכאן...

לכאן לא פולשים. מי שנכנס להציץ, יש לו סיבה. תגלי לנו מיד: מה את אוספת? מתי? מה יש באוסף? אפשר גם תמונות?

powo

New member
תרקדי ותרגישי נוח

ומה בקשר למסטיקים בטעם קינמון.שאין כבר דבר כזה אברהם

vagy

New member
למה של "אמא של ירון"?

למה לא של "ירון"? אותך לאמא שלי!!

SHAHAF UZI

New member
אבא של נועם

בוקר טוב,שאלתי אם יש כאן אספנים של מצלמות ישנות... והתעלמתם ממני...אודה לך אם רק תענה לי... יום טוב ...מעוזי שחף

תמיר1991

New member
יש אחת, שמה עדי,

אבל היא לא פעילה בזמן האחרון, וחבל... תנסה לשלוח לה מסר, קוראים לה addk בפורום. תמיר.

עוזי שלום,

אני בהחלט מתעניין במצלמות ישנות, אבל לא אוסף אותן. אשמח לשמוע על המצלמות שברשותך, ולראות תמונות יפות שלהן. אם אתה מעוניין למכור, אולי כדאי לך לפנות למוזיאון הצילום החדש (יחסית) בתפן, ליד קרית שמונה. אולי הם מעוניינם לרכוש, אם מדובר בפריט ממש מעניין. בוא נתחיל בפרטים ראשוניים: באילו מצלמות מדובר, מאילו שנים, ואם אינך יודע, גם הדגם, שם ומספר, יעזרו לי לדעת במה מדובר.

למעלה