שאלה- דחוף

Peach 16

New member
שאלה- דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למישהוי יש עטיפה של מסטיק "עלמה" שהוא יכול להעלות לפה או מכיר אתר שיש בו תמונה של העטיפה?! זה ממש חשוב אז אם למישהו יש בקשה בקשה תעלו!! תודה!!

חמש דקות, וכבר יש לך.

בגלריות שלנו, יש גלריה שנקראת "עטיפות", ושם יש תמונה אחת, של אוסף עטיפות המסטיקים של אמא של ירון. בטור השמאלי ביותר, בערך באמצע, שוכבת עלמה של עלית. ועכשיו, למה זה היה דחוף? אנחנו רוצים את הסיפור שמאחורי הבקשה.

Peach 16

New member
וואי תודה!!!

אני מחפשת בגלריה וכבר חוזרת לספר לכם!

Peach 16

New member
והסיפור....

לא כזה מעניין אבל חפיף! יש ללהקת הדורבנים שיר שמוזכר בו מסטיק עלמה "בעשור שעבר הוחלף מסטיק עלמה באורביט וחבל שכך" אז אנחנו בתור מעריצים כל הופעה "הפתעה" שקשורה לצילות השירים אז הפעם החלטתי לעטוף מסטיק עלמה בעטיפה של אורביט. וזה הסיפור.. עכשיו נשאר רק לקוות שאני אצליח להדפיס את זה נורמלי..

rachelea

New member
מקווה שהשגת את מה שחיפשת

ועכשיו, לאחר שהכנת את העטיפות - ספרי מה את אוספת. איזה פריטים את אוספת שקשורים ללהקה. נראה שגם את אספנית ואנחנו סקרניים לגבי אוספך.

Peach 16

New member
אמ...

האמת שלגבי הלהקה אני לא אוספת כלום.. רק בהופעות אנחנו אוהבים להשתעשע עם הפתעות.. מה שיש לי שלהם זה חתימה ותמונה עם אחד מהם ואת הדיסק.. אבל יש לי אוסף ענק של ( איך לא..) בולים יש לנו איזה 5 ארגזים.. מימי סבא.. ומחו"ל וכאלה.. יש אוסף טלכרדים עם בן דוד שלי, אני לא יודעת אם זה עדיין חי.. ומפיות ומכתביות ומדבקות עם חברה.. ושוב אין לי מושג אם זה עדיין קיים!

Peach 16

New member
אוי.. איזה בלבול..- תיקון-

התכוונתי שאנחנו מכינים הפתעה כל הופעה ושאני רוצה לעטוף מסטיק אורביט בעטיפה של עלמה

ronmerav

New member
אני מקווה שלא מאוחר מדי

סוף סוף התקנתי את הסורק החדש שלי. תמונה של עטיפת מסטיק עלמה, ויש גם girl והעזר כנגדה: boy. סיפור האוסף בהמשך.

ronmerav

New member
וסיפור האוסף

יש לי אוסף של כ-250 עטיפות מסטיקים, רובם משנות השישים. במשך הרבה שנים האוסף לא היה מסודר עד שהבת שלי החליטה לסדרו בתוך אלבום יפני (כזה שהצלופן נדבק לקרטון). אלבומים אלו לא מוצלחים במיוחד, כי הם מצהיבים במשך הזמן, ואמנם הגיע הזמן לסדר מחדש באלבום אחר. בכל אופן, היו גם הרבה החלפות, וכשעברנו דירה החלטתי לזרוק אותם מחוסר מקום (או עודף בלגן, זה היינו הך). לא תאמינו, שבוע אחרי שזרקתי את כל ההחלפות התפרסמה במעריב כתבה על שגריר צ'כוסלובקיה בארץ שאוסף עטיפות מסטיקים, וישמח לקבל/להחליף... הרגשתי כמובן איום ונורא...

ליילנד

New member
../images/Emo6.gifמתאים, חצי-פושית

צחוק, צחוק פעם ראיתי ברשל"צ חצי סיטרואן דה-שבו רתום לחמור, רק חבל שלא היתה לי מצלמה באותו הרגע, כי זה באמת היה מצחיק. ואגב דה שבו בצרפתית, אבל זה רק חצי לכן זה סוס וחמור
הסתבכתם
גם אני

ולכל אספני החיפושיות ../images/Emo73.gif

אתם מכירים את "יום שישי אחה"צ מאחורי אצטדיון רמת גן"? יש שם אוסף מדהים של חיפושיות משופצות - כל מיני בעלי חיפושיות מראים שם בגאווה את הגרוטאות שלהם, ואיך הם שיפצו ודיגמו אותן עד למצב של חיפושית מקורית, ואף מעבר לזה. וכבעלת חיפושית (אמריקאית כחולה כהה ויפהפיה) בעבר - אני הולכת שם ומוריקה מקינאה.

Peach 16

New member
אתה יכול לעשות לי טובה?

לסרוק ת העטיפה של מסטיק עלמה בגדול.? כי פשוט נראה לי שבהדפסה זה יצא קטן מידי.. אם תוכל וגם אם לא- תודה רבה

ronmerav

New member
זה מה שהצלחתי לעשות

קשה להגדיל עטיפה אחת, כי יוצא מאוד מטושטש. אני מקווה שכך זה בסדר.

ronmerav

New member
ועוד לסיום הערב

על הנשק הסודי שמעתם? כלומר, חוץ מצוללת, משחתת והליקופטר. אז אם לא ידעתם, יש לנו גם... סעדיה!!!

למעלה