שאלה גלויה וכנה

אליזד

New member
אולי דווקא כן

ראשית, את בכלל לא מגעילה, כתבת נכון לחלוטין וזו בדיוק הסיבה שאני אמשיך לומר את המידע "המפחיד" בדיוק בגלל מה שכתבת.

אבל ממה שאני הבנתי פה, הבעיה היא לא תמיד חוזק הלב אלא הצורך בתהליך. אני יושב עם האבא/אמא פגישה קצרה, בדרך כלל בהנחה שהם יעלמו אחריה... ומנסה לתת עזרה ראשונה ונקודות מעשיות למחר בבוקר. יכול להיות שאנשים צריכים לבוא לסדנא כללית שלא צורחת להם באוזן "יאללה, מחר תצלצל להוא ותיגש לפה ותעשה ככה, ואם הכל יילך כשורה בתוך שבועיים תהיה חד הורי/ת" משהו שרק מספר את הקשיים והטוב שבדרך הזו. אפילו לדבר על השלבים שבלקיחת ההחלטה. מה מונע? מה מפחיד? יכול להיות שאם מישהו יגיע לשמוע מידע באופן כללי, זה יתבשל אצלו ויבוא יום והוא יוכל להשתמש במידע הזה.

לגבי הסודיות. אני באמת לא יכול לדעת מה הנוהל פה. אני מקווה שיש דרכים לסינון. אם לא? ייתכן ואפשר לעשות משהו שישתתפו בו עוד אנשים שאינם דווקא אנוסים, ואולי זה יסתיר. לא יודע. אתם המבינים בזה. לצערינו.

yellow feather

New member
רעיון לגבי הסינון

ניתן לבקש שההתקשרות הראשונית תעשה במהלך השבת.

אפשר גם להציע לכל מי שמביע את רצונו להצטרף סנדוויץ פסטרמה לבנה ע"ג חמאה + כוסית יין נסך מובהק (אפשר לקנות במנזר לטרון), זה נשמע מצחיק, אבל קשה לי להאמין שיש מחב"ת שיהיה מוכן לאכל בפרהסיה חזיר ולשתות יין נסך כזה שנזירים נוצרים ייצרו.
כמובן, גם צלחת שרימפים תעשה את העבודה

אולי זו הבעיה

הנחת היסוד שלך שהם יעלמו. אתה מניח זאת רק על סמך הנסיון?

תן צ'אנס לאנשים.

דבר פחות, ויותר בנימוס, פחות קללות, אוזן חרדית מעודנת לא שמעה בדרך כלל דיבור יצירתי כמו שלך כשאתה עצבני עד מאד.

וטוב שאתה מבקש כסף, לפחות הם לא ישמעו את המשפט 'אפילו לא ביקשתי קפה' וירגישו פרזיטים.

מסכימה עם שמים-הירא ורך הלבב שלא יצא למלחמה.

יש לי עוד כמה דברים, אבל זה לא לכזה פורום, במובן המוכר של הביטוי.

ואוו - אפשר בקשה?

אם יהיה לך (או אם יש לך כבר עכשיו) משהו לכתוב על ההתנהלות שלי, אשמח אם תכתבי לי את זה באופן אישי, גם אני ממש מאכזב אותך.

אם יש לך רעיון לשיפור או סתם הערה אשמח לשמוע

אבל באופן פרטי, זה חסר תועלת להתדיין על דברים כאלה בפומבי.

הבקשה שלי מכוונת לכך שלא תעשי את זה בפני כולם

כלומר, אם יש לך משהו לומר לי אשמח אם תעשי זאת באמצעים דיסקרטיים, כמו מסר אישי או טלפון.

למעלה