שאלה גברית.

fcfighter

New member
שאלה גברית.

סתם לא...
תגידו, אילו שלומדים או עובדים וצריכים לקום מוקדם בכל בוקר, איך אתם מצליחים לנהל יומן חלומות ? ואיך הולך לכם בכלל ?

NiGa

New member
...

בעיקר, משתדל לישון בצהריים, כי בלילה אני ישן לפעמים 4-6 שעות ומתעורר מהשעון בלי לזכור כלום... בצהריים יש תוצאות יותר משמחות...

Pimpernel

New member
האמת היא

שלפעמים באמת אין לי זמן, ואני גם לא כותבת אחרי שאני חוזרת אחרי הבית ספר. אם זה חלום צלול או חשוב אני פשוט הולכת לכתוב אותו (על המחשב) ואף אחד לא שם לב, כי הוא בחדר שלי

איכסי דרים ת´יאטר

המתופף שלהם דופק על התופים והסולן שלהם צווח. הם כל כך טכניים שזה מגעיל, הם אולי הטכניקנים הכי טובים בעולם, כל כך טובים שזה מרגיז, אבל עדיין יותר מידיי טכניים.

imm0rtal

New member
מייק פורטנוי

דווקא המתופף שלהם הוא בין המתופפים הכי טובים שיש

man in heaven

New member
נכון אבל

למה להחליף קצב כל שניה ?! הם פוחדים לשעמם ?... לא כי, הם כבר משעממים אז זה לא ממש משנה..

imm0rtal

New member
נכון..

אף פעם לא אמרתי שהם טובים:) אבל כמתופף אני מעריץ את פורטנוי

מוקוש

New member
היי, היי!

עד דרים ט´יאטר! הגזמנו!
. מחליפים קצב כל שניה- זה יפה. הרבה יותר מעצבן שיש את אותו מקצב בכל השיר, ובטח מקצב שחוזר על עצמו בכל השירים *אהמ*בריטני*אהמ*. הסולן שלהם אדיר! סוף סוף בנאדם עם כישרון... זה צורח?! זה קול יפה, מלודי. צורח זה... הממ... כל הלהקות "רוק" ו"מטאל" החדשות. שרים עאלק... בקיצור- דרים שולטים. שתקו.

מוקוש

New member
אה, ו....

טכניים?!?!?!?!? הם?!?!?!?!?!?!?!? אתם לא תדעו מה זה רגש במוזיקה גם אם הוא יתחפש לברוקולי ויבעט לכם בתחת, הא?

man in heaven

New member
חח.. אם הרגש יתחפש לברוקולי

אז איך נדע שזה הרגש ?! אבל ברצינות... כל אחד וטעמו. והטעם שלי ניסה, באמת שניסה לעכל את התערובת המוזרה (לטעמי!) שנקראת דרים תיאטר.. אז הנה מה שיש לי להגיד עליהם: 1. הם מוכשרים בטירוף - מבחינת נגינה. מנגנים פיצוץ אוקיי? על זה אין ויכוח. 2. הם נקיים מדיי ! אני לא מוצא בזה רגש... הכל כלכך מדוייק שבא לך לבעוט במערכת סטריאו.. ואני לא מדבר מבחינת גיטרות כסחניות אלא מבחינת השיר כולו.. הכל בא בדיוק במקום... מעצבן..קצת חספוס לא הזיק לאף אחד... 3. הקצב.. הו הקצב... אני מצטער אבל שיר שמתחלף בו הקצב כל חצי דקה הוא מבחינתי לא שיר. מבחינתי זה פשוט כמה קטעים (ליתר דיוק - מאות קטעים!) שחוברו להם יחדיו בצורה מאולצת משהו, כדי לבטא את הכשרון המוזיקלי של הלהקה. אבל לא יותר. 4. הסגנון יותר מדיי 80s ואני אישית לא אוהב את זה.. 5. אין יותר מדיי מלודיות. וזהו! אה ו... היה לי חלום צלול
(בכל זאת, אוף רציני היה לנו כאן..)

fcfighter

New member
אולי תמשיכו להתווכח בפורום אחר...

דרים טיאטר מנגנים טוב כמו שיש אלוהים (בדיחה אישית והמבין יבין...)

למעלה