שלפעמים באמת אין לי זמן, ואני גם לא כותבת אחרי שאני חוזרת אחרי הבית ספר. אם זה חלום צלול או חשוב אני פשוט הולכת לכתוב אותו (על המחשב) ואף אחד לא שם לב, כי הוא בחדר שלי
המתופף שלהם דופק על התופים והסולן שלהם צווח. הם כל כך טכניים שזה מגעיל, הם אולי הטכניקנים הכי טובים בעולם, כל כך טובים שזה מרגיז, אבל עדיין יותר מידיי טכניים.
. מחליפים קצב כל שניה- זה יפה. הרבה יותר מעצבן שיש את אותו מקצב בכל השיר, ובטח מקצב שחוזר על עצמו בכל השירים *אהמ*בריטני*אהמ*. הסולן שלהם אדיר! סוף סוף בנאדם עם כישרון... זה צורח?! זה קול יפה, מלודי. צורח זה... הממ... כל הלהקות "רוק" ו"מטאל" החדשות. שרים עאלק... בקיצור- דרים שולטים. שתקו.
אז איך נדע שזה הרגש ?! אבל ברצינות... כל אחד וטעמו. והטעם שלי ניסה, באמת שניסה לעכל את התערובת המוזרה (לטעמי!) שנקראת דרים תיאטר.. אז הנה מה שיש לי להגיד עליהם: 1. הם מוכשרים בטירוף - מבחינת נגינה. מנגנים פיצוץ אוקיי? על זה אין ויכוח. 2. הם נקיים מדיי ! אני לא מוצא בזה רגש... הכל כלכך מדוייק שבא לך לבעוט במערכת סטריאו.. ואני לא מדבר מבחינת גיטרות כסחניות אלא מבחינת השיר כולו.. הכל בא בדיוק במקום... מעצבן..קצת חספוס לא הזיק לאף אחד... 3. הקצב.. הו הקצב... אני מצטער אבל שיר שמתחלף בו הקצב כל חצי דקה הוא מבחינתי לא שיר. מבחינתי זה פשוט כמה קטעים (ליתר דיוק - מאות קטעים!) שחוברו להם יחדיו בצורה מאולצת משהו, כדי לבטא את הכשרון המוזיקלי של הלהקה. אבל לא יותר. 4. הסגנון יותר מדיי 80s ואני אישית לא אוהב את זה.. 5. אין יותר מדיי מלודיות. וזהו! אה ו... היה לי חלום צלול