שאלה ב-AS 2

yoe66

New member
אם זה עובד לך על המחשב ולא בשרת

בדוק אותיות גדולות קטנות במחשב אין הבדל בשרת כן ואם טעית הוא לא מזהה את הקובץ

קרמיט524

New member
זה לא עובד שום מקום

אין ברירה. אצטרך לעשות מה שאבא של הרשלה היה עושה.

yoe66

New member
עשה מה שאני עושה

בודד את הבעיה לחלקיה פתח קובץ פלאש חדש ריק שים בו את את הסרט בלבד בדוק אם הוא מנגן בדוק אם הוא מנגן דרך ה html נמשיך משם

קרמיט524

New member
ואללה...
העלילה מסתבכת

תודה על הרעיון הגאוני! ניסיתי את מה שהצעת, לבדוק קודם כל מה קורה עם הסרטון הפנימי שטוען את ה-FLV. ועכשיו אני רואה שבאמת קורה דבר מוזר: כאשר אני מריצה את הסרטון מתוך הפלש (control => test movie) - הכל נראה בסדר. כאשר אני מפעילה את הסרט עם הדפדפן (כפתור ימני על קובץ הפלש - פתח בעזרת => דפדפן במקום נגן הפלש זה עובד. אבל כאשר אני טוענת את אותו סרטון מהדפדפן - פשוט גולשת אל היורל שלו - 30655.swf - הוא לא טוען את ה-FLV. יש הבדל עם קובץ ה-SWF נפתח כקובץ בדפדפן, או כאשר גולשים אליו בעזרת הדפדפן ב-HTTP . כאמור - אותו קובץ בדיוק, מאותו מיקום בדיוק, עוד לפני שהכנסתי למשוואה את הסרטון החיצוני שאמור להטען בכלל ממקום אחר. אז יכול להיות שזה נובע בכלל מסיבות של אבטחה?

yoe66

New member
כן יש

תפריט file--publish settings ללכת לטאב של הפלאש למטה יש אופציה של אבטחה לאפשר צפיה מקומית או ברשת צריך להיות על רשת

קרמיט524

New member
אוקי,

הלכתי ל-file=>publish settings local playback security באמת היה על Access local file only שיניתי ל-access network only (אי אפשר שניהם?) לחצתי על publish לחצתי על save לחצתי על test movie הלכתי לדפדפן ניקיתי את הקאש גלשתי שוב אותה תופעה. + עכשיו זה גם לא עובד כאשר אני פותחת את זה בדפדפן כקובץ...

yoe66

New member
עכשיו זה יעבוד רק מהשרת

תני אולי לינק לעמוד המדובר ונבדוק אם התופעה קשורה לקובץ או למחשב רק אם את שמה לינק תגידי מה אני אמור לראות שם או תעלי צילום מסך

קרמיט524

New member
טוב

אני כבר כל כך קרובה...
1. ככה זה אמור להיראות (קובץ ה-SWF): http://www.taftoys.com/Products/Fullsize/10655.swf 2. וככה זה נראה (נטען מתוך הפלאש הראשי) הספרייה Products/Fullsize/ מכילה גם את הפלאש וגם את ה-FLV http://www.taftoys.com/view.php?itemid=10655 הקובץ הראשי נמצא בספריית Images והוא טוען את הקובץ מ-Products/Fullsize/10655.swf ולכן שמתי גם עותק של קובץ ה-FLV באותה רמה כמו של הפלש הראשי. תלחץ על כפתור ה-play הצהוב באמצע, ותראה מה קורה בכל אחד מהמקרים.

yoe66

New member
אופציה נוספת היא פלאג אין לא תקין

או הגדרות אבטחה היסטריות במחשב שלך נסה לבדוק מעוד מחשב

קרמיט524

New member
כשאתה אומר עוד מחשב

אתה מתכוון נגיד, להעלות את הקבצים לשרת אחר ולגלוש אליו? או לעשות את כל העבודה על קובץ הפלש, שמירות פאבליש וכו' ממחשב פיזי אחר? (ואז מין הסתם אצטרך תוכנת פלשא מותקנת גם שם) ומה זה אומר פלאגין לא תקין? פלאגין של מה? (אגב, אני בת, סתם לא שזה רלוונטי לעניין, פשוט נראה לי הגיע הזמן לציין את זה כבר סוף סוף...)

yoe66

New member
אני מתכוון רק לבדוק את העמוד במחשב אחר

כלומר לגלוש לעמוד ממחשב אחר אני יודע שאתה בת...

yoe66

New member
אני?

מה פתאום? רק בנקבה אני פונה אליך לא שמתה לב? אתה ממש מקיז את דמי לשווא...

קרמיט524

New member
עובד!!!!!

על השרת הראשי. (לפחות כאשר אני גולשת ישירות ל-SWF, נראה איך ממשיכים מכאן). בינתיים תודה רבה!

yoe66

New member
הפלאש עובד לי ה html לא

סביר להניח שזו בעיה בנתיב

קרמיט524

New member
כן

העניין הוא שבשביל הבדיקה שמתי עותק של ה-FLV גם בספריית השורש, וגם בספרייה של ה-SWF, ובכל מקרה הוא לא מצליח למצוא אותו. האם יש אפשרות להדפיס את הנתיב בו הוא מחפש את ה-FLV בפועל אל הדפדפן? - כלומר מהסרט הראשי? כאמור טרייס לא יעזור כאן.

למעלה