שאלה בקשר לX-BOX

shafran

New member
יבואן רציני כמו ישפאר...

ישפאר, זו החברה האחרונה שאלך אליה לקנות מוצרי סוני... ויש לי הרבה דווקא... היה לי פעם פלייסטשן 1, ולא התלהבתי כשראיתי את 2... מה אתה משווה את 64 לאקס בוקס... כל אחד פה מדבר על האקס בוקס כאילו יש לו אותו, וחרש עליו... כולה קראתם מאמר אחד או שניים באינטרנט, או בידיעות שהאקס בוקס מכר רק 200 אלף ביפן, וזה כשלון... ואתם לא מבינים ששנתיים לפני מכרו את הפלייסטשן 2 שם, ובגלל זה אנשים לא קונים את זה, כי כבר יש להם קונסוליה... מה בדבר הגייבקיוב ??? אתם לא מדברים על הכשלון שלו בכלל... לחבר שלי יש אותו, נחמד... אבל הדיסקים הרגיללים והאהובים לא עולים עליו! אין די וי די , אין מוזיקה, אין כלום... אז הוא לא שווה... לאקס בוקס יצא שלט S , יותר קטן.. אבל הגדול גם נוח - למי שהיה דרימקאסט בעבר, מודע לגודל ולעיצוב... הם בערך אותו הדבר... האקס בוקס והפליישטסן 2 עולים אותו הדבר בחו"ל... אז לא להסחף... צריך לדעת איפה לקנות בחו"לץ... זה כל הקטע... האקס בוקס מכונה נפלאה... נכון שהיא מחשב בלי מסך... אבל הביצועים מרשימים... אני מרוצה מהאקס בוקס... ויש לי כ 6-7 משחקים שאני ממש חורש עליהם, כי הם מדהימים... ביניהם: Halo כמובן, Rallisport Challange - ה GT3 לPS2 לא מתקרב לזה בכלל, וראיתי את זה.. JET SET RADIO FUTURE - זה משהו מטורף... מי שאהב את הגירסא לDC, ימות על זאת. Amped - מטורף BloodWake - חמוד... ועוד משחקים נחמדים יש... לגיימקיוב יש משחקים ילדותיים... ולאקס בוקס לעומת זאת יש משחקים ממש קשים... ולכן אני מכניס אותו למכונה לילדים גדולים... אם אתה ילד שאוהב משחקי POKEMON וכל השטויות האלה, הגייבקיוב בשבילך... אם אתה רוצה לקנות PS2, ולשלם פה לישפאר על דברים שלא צריך לשלם - BE MY GUEST... ואם אתה אוהב משחקים של חשיבה ורמה גבוהה - לך על XBOX... זה מדהים...

XcalibEr

New member
בפלייסטיישן 1 לא היווה תחרות ל N64

הפלייסטיישן 1 לא היה מגיע למאית מהיכולת הביצוע של N64 אשר היה מבוסס מעביד RISC 64 BIT של MIPS, עם מעבד גרפי אשר תוכנן ע"י סיליקון גרפיקס , במיוחד עבור חברת NINENDO, את עתה יכול להשוות בכלל??? זה נכון שהיה לו קשל שיווקי בארץ וכמות הPS1 שנמכרו בארץ עצומה, למרות שהיה מכשיר ישן הקיים בשוק מעל ל 8 שנים, אבל זה רק מוכיח את טיפשותם של הצרכנים.. הסיבה העקרית שלא נמכר N64 זה מאותו סיבה שלא נמכר ה GAMECUBE וזה בשל הבעיה להפעיל עליו משחקים מועותקים, מה שהצריך רכישה של מכשיר אשר נקרא DOCTOR 64 ועלותו הייתה יותר יקרה מהמכשיר עצמו. יוסי

XcalibEr

New member
הדיקס HALO הוא דווקה מקורי

גם האקס בוקס מקורי, תאמין לי!!!

למעלה