שאלה בקשר לX-BOX

G MaN aka Satla

New member
שאלה בקשר לX-BOX

אני צריך תשובה אובייקטיבית.. מה יותר טוב? פי אס 2 או אקס בוקס? אני יודע שאקס בוקס מנגן במהירות של 256 ביט שזה יעני פי 2 מפי אס2.. אבל אם ייתנו לי הסבר שמראה לי למה כדאי לי גם לקנות אקס בוקס , כי אני יותר רוצה לקנות את זה.. אני אהיה ממש שמח. תודה-שלום

G MaN aka Satla

New member
אה ובקשר לצ´יפ

נראה לי שאני קונה מולטי סיסטם והולך לצאת לי בזול (קומבינות) עכשיו מולטי סיסטם זה צ´יפ נכון?

D1GanGstA

New member
אין קשר

אם אתה רוצה הסביר על ציפ לאקס בוקס תרשום לי בפרטי אתה מהפורום של מוזיקה שחורה נכון?

««R»»

New member
אני לא מומחה.....

אבל אני יכול להגיד לך שמבחינת המכשיר...האקסבוקס יותר טוב...אבל מבחינת המשחקים...נכון לעכשיו.. ל- PS2 יש משחקים הרבה יותר טובים..!..

XcalibEr

New member
"R" אך בדיוק הגעת למסכנה ש XBOX ..

אך הגעת למסכנה, אם מותר לי לשאול, שXBOX יותר טוב?? על פי איזה נתון בדיוק??? ה XBOX מכשיר נחמד, היתרון שלו נעוץ בחיסרון שלו, אם הבנת אותי. הוא מכשיר שלא הושקע עליו דקת תכנון, וסובל מכל המחלות וצברי הבקבוק שאנו מכירים מעולם המחשבים, 32 ביט ארכיטקטורה. אתה יודע שאפשר להכין XBOX בייתי, כל מה שאתה צריך זה MOTHER BOARD עם P3 733 ו 8 GIGA HD ו64M זכרון. יש לך XBOX, עכשיו מה שמפריד בין זה לXBOX אמיתי הם שני דברים. 1. מערכת ההפעלה של XBOX. 2. העיצוב. אם ההכרים ישכתבו את מערכת ההפעלה של XBOX שיעלו הל המחשב שבנינו עכשיו, אז תיראה עשרות של XBOX תוצרת ביתית. ביי יוסי

««R»»

New member
קראתי באיזה אתר על כל המרכיבים...

של שתי הקונסולות..וראיתי שם שהאקסבוקס יותר טוב קצת.. ויש לי שאלה שלא ענית לי עליה!!...מאיפה אתה יודע את הכל על קונסולות??.. למדת או משהו כזה?...או שקראת חומר באינטרנט.??..גם אני רוצה לדעת הרבה!!!!!!!!...

XcalibEr

New member
אני התעסקתי בתכנות הרבה שנים..

בין השאר תכנתתי על קונסולה ישנה ה SNES. תכנתתי על ה קומודור 64 בספת מכונה (דמואים , צ´יטים, ופיצוחי משחקים) תכנתתי על ה אמיגה (כנ"ל - הייתי גם ראש פרויקט של מחשוב חברה ע"ג מחשב אמיגה) תכנתתי על הPC, באסמבלר, שפת C , JAVA ועו"ד. לא מזמן סיימתי פרויקט של דמקה בתלת מימד מבוסס OPENGL , ב JAVA. יצא מגניב. כאשר אתה הרבה זמן בתחום (וקונסולים לא שונים ממחשבים, למעשה המחשב היחידי אשר היה בנוי ממש כמו קונסול היה האמיגה) אז מכאן בא הידע!!!

XcalibEr

New member
מה?????

מנגן???? 256 BIT?? אתה יודע בכלל מזה "ביט"????? או שאתה יודע רק לזרוק מספרים ???

yomaster

New member
עדיף לך בוקס

אני הבעלים הגאה של פליסטישן 2 ואין לי אקס בוקס. אבל אני שיחקתי הרבה מאוד על הבוקס ואני יכול לומר לך שבמשחקים שיצאו לשתי המכשירים כמו ספידרמן האקס בוקס עושה עבודה הרבה הרבה יותר טובה. בנוסף היום אומנם הספרית משחקים של הבוקס קטנה יחיסת לזו של הפליסטישן אבל היחס משתנה וכיום כמעט כל משחק מפותח לכל הקונסולות, ובאופן כללי בזמן האחרון יוצאים לשני הקונסולות משחקים בקצב דומה. לאקס בוקס יש כ"כ הרבה להציע לעומת הסטישן כמו הארד דיסק שמונע את השימוש בזכרונות מיותרים ויקרים וחיבור ל4 שלטים בניגוד לסוני שמנסה לסחוט הרבה מאוד כסף מכל תוסף. נראה לי שאני הבן אדם היחיד שמונע מהעובדה שיש לו פליסטשן שתיים להפריע לו להסתכל על העובדות איך שהם - לטווח ארוך הבוקס הוא ללא ספק הבחירה האידיאלית. ואגב גם הצ´יפים של הבוקס זולים יותר ומאפשרים הרבה יותר מאלה של הפס 2.

XcalibEr

New member
יש לי את שניהם..

יש לי PS2 וXBOX ואני יכול להגיד לך שבאיכות של הגרפיקה שניהם זהים, יש אפילו דברים שנראים על ה PS2 יותר טוב, וההפך.. יש צדק בדברים שלך שסוני מנסה לסחוט מאיתנו כסף על כל דבר, אבל אם אתה חושב שבXBOX זה לא כך אז יש לך טעות חמורה. בתור דוגמה PS2 מגיע עם יציאת סיב אופטי אבל לXBOX צריך לרכות ADVENCED AV EXTENTION בשביל שיהיה לך יציאה כזאת. ולאקס בוקס לא מוכרים כרטיסי זכרון, נכון אתה לא חייב, אבל זה מוצר שנמכר, החברות עושים את הכסף הטוב בהפריטים הנ"ל יותר מאשר המכשיר. יוסי

XcalibEr

New member
מצטער אם פגעתי...

אבל אם שולפים נתון אז שיהיה מדויק, אחרת סתם מטעים אנשים.

gmaster

New member
לדעתי../images/Emo3.gif../images/Emo123.gif

PS2 יותר טוב: חברתו SONY מבינה ומצליחה. מיקרוסופט סתם מנסים לעשות כסף וביל גייטס רוצה עוד כמה מיליארדים... ולPS2 יש יתר משחקים !!!!!

shafran

New member
אקס בוקס כמובן!

ולמה לא פלייסטשיין2? בנימוק אחד אני אגיד לך... לחבר שלי יש פליי, והוא נדפק לו אחרי חצי שנה של משחק כפייתי... אתמול במקרה קראתי ב"גלריה" של ה"ארץ" אם אני לא טועה על הורים מתלוננים שהפלייסטשן 2 שעולה כ"כ הרבה מאכזב, הן מבחינת השלטים שנהרסים, והם מבחינת העלאת משחקים שלא תמיד עובדת... לי יש אקס בוקס, וזה מכשיר נפלא שלא אכזב אותי עד עתה... אני משחק איתו ברשת, והכל אחלה... אני שחקן כפייתי, והוא לא נשחק מצורה זו או אחרת.. השלטים נופלים לי מגובה 1 מטר כל פעם, והם נראים ומשחקים כמו חדשים... אז זוהי הערה לחובבי הפלייסטשן2....

XcalibEr

New member
שלטים נהרסים??? משחקים לא עולים??:-

מאיפה הבאת את כל זה??? יש לי פלייסטיישן 2, והשלט נפל לי עשרות פעמים, אחד השלטים הכי חזקים אשני מכיר. משחקים לא עולים?? מאיפה הבאת אל כל זה?? מאיפה היצירתיות הזאת? רק חבל שהיא לא מנותבת לכיוון אחר!!! לבנתיים שיחקתי (למעשה אני מסיים אותו בפעם השניה) בHALO , ובסרטוני מעבר יש כל כך הרבה גליצ´ים שזה מזכיר את הגרפיקה המקוטעת במחשב!! יוסי

shafran

New member
אתה בטח משחק עם צרוב

כי אני משחק עם מקורי והסרטים חלקים... בקשר לפלייסטשיין 2 - אמרתי שלקחתי את זה מה"ארץ" - אם אתה יודע מה זה... וזו לא תלונה שלי, רק ציינתי עובדה שקרוב לכמה חודשים הפלייסטשן של חבר שלי שבק חיים, ויש כתבות על זה בעיתון... זה הכל..

ABShit

New member
כדאי לך PS2 כי...

א. יש לזה יבוא סדיר לארץ ולכן המחירים של המשחקים המקוריים (לא יודע אם תקנה כאלה) והאביזרים הוא יחסית סביר ביחס לאקס בוקס שלא מיובא ע"י יבואן רציני כמו ישפאר. ב. לפלייסטיישן 2 יש כוח עולמי והכוונה היא שכל חברה שמוציאה היום משחק יודעת שיהיה כדאי לה להוציא אותו לפלייסטיישן 2 כי זאת קונסולה נפוצה הרבה יותר מהאקס בוקס כך שזה יוצא להם יותר משתלם. כלומר כל משחק שיוצא היום יוצא כמעט 100% לפלייסטיישן 2 ובפחות סבירות לאקס בוקס. ג. מכשיר אקס בוקס יותר יקר מפה, גם המחיר שלו בארה"ב יותר יקר מהמחיר שלו בארץ ( ועוד כשמתעלמים מהמיסים השונים). ד. לפלייסטיישן יש שלט נורמלי ולא כמו זה של האקס בוקס שיותר מסובך מחידות של חמיצר. ה. ע"פ דעתי האקס בוקס יגמור פה פחות או יותר כמו שגמר פה הנינטנדו 64 - יקר ולא כדאי! (להזכירכם המתחרה של הנינטנדו 64 בתקופתו היה הפלייסטיישן 1 שכמובן גבר על הנינטנדו)

למעלה