שאלה בקשר לiTUNES

In Limbo

New member
שאלה בקשר לiTUNES

אני לא רוצה להכביד על המחשב שלי עם כל האלבומים. אני רוצה להעביר אותם לאייפוד ולמחוק אותם מהמחשב. האם זה ישפיע על הרשימה באייפוד בפעם הבאה שאני ארצה להוסיף עוד אלבומים? (כלומר אם האלבומים לא יופיעו יותר בתייקית האייטונז, האם הם יימחקו מהאיפוד עצמו?)

Dood1000

New member
כן. כדי שזה לא יקרה צריך:

1. ברגע שאתה מחבר את האייפוד למחשב ופותח את האייטונס מופיע לך אייקון של אייפוד בצד ימין למטה, צריך ללחוץ עליו ואז להיכנס לתפריט. 2. בתפריט לבחור עדכון ידני של השירים, כלומר שום שינוי לא מתבצע בזמן חיבור האיפוד למחשב באופן אוטומטי. 3. ככה לא יימחק כלום!

In Limbo

New member
תודה רבה...

ואני בת. עוד שאלה - אני על לפטופ והוא מחובר לחשמל (הסוללה ב100אחוז). קרה לי פעמיים כבר שהעלתי את האייטונז והמחשב נפל.. לעומת זאת, בשניה הזאת הספיקו לעבור ה2 שירים שהיו בתיקיה. מה הבעיה עם התוכנה?

guycarmeli

New member
את על פי.סי. או על מק?

והאם האייטונז והאייפוד מעודכנים לגרסאות האחרונות?

In Limbo

New member
אני על פיסי עם וינדוס אקספי

ואין לי מושג בקשר לאייטונז ולאייפוד והגרסאות האחרונות.. יש לי 20 ג'יגה דור רביעי, חדש מהקופסא.. פעם ראשונה שאני משתמשת בו.

guycarmeli

New member
כמה דברים

נסי לחבר את האייפוד כאשר המחשב מחובר לחשמל, ולא על סוללה. האייפוד נטען מהמחשב, אז יכול להיות שזו אחת הסיבות. גרסת האייטונז האחרונה היא 4.6, וגרסת האייפוד (דור 4) העדכנית היא 3.0.1. את גרסת האייטונז ניתן לוודא כמו בכל תוכנת חלנות: Help > About את גרסת האייפוד ניתן לראות דרך תפריט Settings > About במכשיר.

In Limbo

New member
המחשב כן מחובר לחשמל

כמו שאמרתי בהודעה... שמתי לב שאחרי שהוא מסיים להעביר את כל השירים הוא עושה ריסט, אולי יש אופציה כזאת בתוכנה? (כמו שאפשר בנירו לעשות ריסטס אוטומטי בסיום הצריבה ככה האייטונז עושה ריסטסט בסיום העברת הקבצים?) עוד שאלה - אתם מכירים אתר בעברית או באנגלית שמסביר באופן מפורט איך להשתמש באיי טונז? החוברת שמגיעה בקופסא לא מסבירה כמעט כלום... תודה

guycarmeli

New member
בעיה די תמוהה..

בכל מקרה ביקרת באתר התמיכה של iTunes באפל? (מצורף קישור) תוכלי למצוא שם גם טיפים לשימוש בתוכנה, וגם לחפש בפורומים שם פתרונים. גם ב-Help של האייטונז על המחשב תוכלי למצוא הרבה טיפים והסברים לשימוש בתוכנה.

בעיה שנתקלתי בה כבר פה בפורום

בסוף היא נפתרה ואין לי מושג איך יכול להיות בגלל כרטיס firewire לא איכותי יש יואסבי 2 במחשב הזה? אז תנסי איתו לגבי החיבור הנייד לחשמל המלצה קטנה אם לא טוענים יותר את הסוללה של הנייד להוציא אותה מהחשב ושהנייד ימשיך לעבוד עם החשמל ובלי הסוללה אגב גם את האיפוד לא מומלץ להשאיר בטעינה יותר מהצריכה שלו דבר זה עלול לקצר את חיי הסוללה של האיפוד

In Limbo

New member
הממ עוד שאלה

האייפוד הוא דור רביעי, אז איך יכול להיות שהדיסק שמצורף הוא לא עדכני?..

guycarmeli

New member
הרבה פעמים קורה -

- שיוצא עדכון זמן קצר אחרי יציאת המוצר לשוק. זה די נורמלי בעולם התוכנה.

In Limbo

New member
אבל

יש לי את האופציה של עדכון אוטמטי מהאינטרנט על on (עם הוי עליו) אז אם הייתי צריכה לעדכן התוכנה היתה מודיעה לי, לא?

guycarmeli

New member
כן

ההצעה שלי לעדכן את התוכנה הייתה רק כללית - בדקת שאכן היא לא מעודכנת?

weird dust

New member
בעיקרון כמעט על כשאלה אנחנו מצליחים

לענות ולעזור ככה שלא ממש צריך ללכת לחפש רחוק

מה זה שני קווים על המסך

בצד שמאל? ובאיטונז הוא לא אומר לי שמותר לי לנתק עד שאני לא לוחצת על מין סמל של משולש עם קו מתחת שמופיעה ליד התיקיה של האיפוד. למה זה?

זאת הצורה הנכונה לנתק מהמחשב

אצלי במק אף פעם הוא לא ניתק את האיפוד לבד אחרי כל עידכון הוא היה משאיר אותו יכול להיות שזה בגלל שהאיפוד נטען דרך המחשב להבדיל מדור שלישי על הפיסי האיפוד דור 4 מוטען ע"י המחשב כמו במק

למעלה